- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Kiz asya her namazda aklima senle rwyhan geliyor ve dua ediyorum yakinda bebekleriniz haberinide duyup sukrederiz insallah
Rabbim.beni seviyor duyar insallah sesimi :)
Yok kiz oyle deme soyle dusun ilerdede goz aydina gelecekler senin.yavrunda o cocuklarla.kosturacak :)Allah razı olsun gülümmm rabbim kucağımızı boş koymasın,bugün öyle buruk hüzünlüydümki anlatamam sanki biri ölmüşte başsağlığına geldiler
Yok kiz oyle deme soyle dusun ilerdede goz aydina gelecekler senin.yavrunda o cocuklarla.kosturacak :)
Tamamm.
Zaman zaman aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz cnm
Baksana benim toparlanmam ne kadar sürdü
Ama şimdi sonuna getirebildiğim en azından 6 ları görebildiğim için çok mutluyum
Çok sevindim cnm
Ben hep diyorumki doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyelimki aç kalıp başka şeylere saldırmayalım
Tatlım biraz kendinden bahsetsene
Adın ne yaşın boyun neler yapıyosun vs.
Kusura bakma yazdıysanda ben unuttum
Zaman zaman aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz cnm
Baksana benim toparlanmam ne kadar sürdü
Ama şimdi sonuna getirebildiğim en azından 6 ları görebildiğim için çok mutluyum
Çok sevindim cnm
Ben hep diyorumki doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyelimki aç kalıp başka şeylere saldırmayalım
Tatlım biraz kendinden bahsetsene
Adın ne yaşın boyun neler yapıyosun vs.
Kusura bakma yazdıysanda ben unuttum
kesinlikleeeYok yazmadım üye oldum mu mesajım gitti mi bak burdaki köşede bişey var dur şuna da tıklayım heyecanından hiç aklıma gelmedi. Adım Emine. 33 yaşındayım biri 13 diğeri 1.5 yaşında iki kızım var. Hiç çıtı piti bi kız olmadım ben evlenirken bile 60 kiloydum 15 yılı tamamladığım evlilikle beraber o kilo hep katlanarak devam etti. 110 görmüşlü güm de var. Boyum 1.60. Çalışıyorum. Bütün gün yemek aramayip çay kahve ye dadanan akşam oturdum mu da doymak bilmeyen bir yapıya donusmusum farkında olmadan. Çayı kahveyi şekerli içmem ama tatlılar hep vazgeçilmezim di. Malesef hala öyle sadece sabrediyorum. Aynadaki halimden nefret eder oldum herkes sağlık diyo belki doğru ama bu yasta aynaya bakmamak hatta mümkünse önünden bile geçmemek psikolojik olarak çökertiyo. Vücut sağlığımda ciddi sıkıntı olmasa da ruh sağlığım da ciddi sıkıntıya yol açtı artık bu kilolar. Kızım büyüdü sütten kesildi. Bu kadar kilolu olup da zayiflayabilmek ancak haberlere konu oluyo. O sürece eşlik edemiyo hiçbişey. Bu grup bana bu yüzden iyi geldi. Biliyorum.... benim kadar kilolu olmasına rağmen başaranlar var ,öyleyse bnm de bi şansım var :)
Abla hosgeldin ben Husna 24 yasindayim 2 tane de benim cocugum var kizim 6 oglum 1.5 yasinda bence hersey kafada bitiyo ben bu gruba katilmadan 85 kiloydum su anda 65 kiloyum emin ol veriliyo kilolar yeterki sen iste burada ki ortam cok guzel insana motivasyon icin birebir umarim istedigin kiloya en guzel sekilde ulasirsinYok yazmadım üye oldum mu mesajım gitti mi bak burdaki köşede bişey var dur şuna da tıklayım heyecanından hiç aklıma gelmedi. Adım Emine. 33 yaşındayım biri 13 diğeri 1.5 yaşında iki kızım var. Hiç çıtı piti bi kız olmadım ben evlenirken bile 60 kiloydum 15 yılı tamamladığım evlilikle beraber o kilo hep katlanarak devam etti. 110 görmüşlü güm de var. Boyum 1.60. Çalışıyorum. Bütün gün yemek aramayip çay kahve ye dadanan akşam oturdum mu da doymak bilmeyen bir yapıya donusmusum farkında olmadan. Çayı kahveyi şekerli içmem ama tatlılar hep vazgeçilmezim di. Malesef hala öyle sadece sabrediyorum. Aynadaki halimden nefret eder oldum herkes sağlık diyo belki doğru ama bu yasta aynaya bakmamak hatta mümkünse önünden bile geçmemek psikolojik olarak çökertiyo. Vücut sağlığımda ciddi sıkıntı olmasa da ruh sağlığım da ciddi sıkıntıya yol açtı artık bu kilolar. Kızım büyüdü sütten kesildi. Bu kadar kilolu olup da zayiflayabilmek ancak haberlere konu oluyo. O sürece eşlik edemiyo hiçbişey. Bu grup bana bu yüzden iyi geldi. Biliyorum.... benim kadar kilolu olmasına rağmen başaranlar var ,öyleyse bnm de bi şansım var :)
Asya napiyosun canim bugun hic giremedin gozlerim seni aradikesinlikleee
ya sorma gülüm kv bugün arkasından gıcık alıyorum dediği kendi akrabalarını torlayıp toparlayıp üstüme yıktı,sorgu memuru gibi çocuğum neden olmuyor diye kazı çalışması yaptılarAsya napiyosun canim bugun hic giremedin gozlerim seni aradi
Of dusunmek bile insani bunalima sokar kimene ya senin kv yi Allaha havale ediyorum insan kendi evladinin bi sorununu millete duyuyur mu nasil kadin bu.ya sorma gülüm kv bugün arkasından gıcık alıyorum dediği kendi akrabalarını torlayıp toparlayıp üstüme yıktı,sorgu memuru gibi çocuğum neden olmuyor diye kazı çalışması yaptılarbaya yoğun ve zor bir gün geçirdim sende ne var ne yok
Abla hosgeldin ben Husna 24 yasindayim 2 tane de benim cocugum var kizim 6 oglum 1.5 yasinda bence hersey kafada bitiyo ben bu gruba katilmadan 85 kiloydum su anda 65 kiloyum emin ol veriliyo kilolar yeterki sen iste burada ki ortam cok guzel insana motivasyon icin birebir umarim istedigin kiloya en guzel sekilde ulasirsin
ay benimde çok yakın arkadaşım olur hem de süt kardeşim nisanda nişanı var elbise bakıcam,ay çok heycanlıOf dusunmek bile insani bunalima sokar kimene ya senin kv yi Allaha havale ediyorum insan kendi evladinin bi sorununu millete duyuyur mu nasil kadin bu.
Bende ne olsun ya yogun su ara dugunler basladiya devamli gelinlik nisan kiyafetj geliyo bi taraftan onlar bi taraftan cocuklar kosusturup duruyoz
Mayista da benim esimin yigenin sunnet var cocuk elimde buyudu oglum gibi kirvesi de esim ayni heyecan bende de var ne aliyim ne giyiniyim diyeay benimde çok yakın arkadaşım olur hem de süt kardeşim nisanda nişanı var elbise bakıcam,ay çok heycanlı
Yok yazmadım üye oldum mu mesajım gitti mi bak burdaki köşede bişey var dur şuna da tıklayım heyecanından hiç aklıma gelmedi. Adım Emine. 33 yaşındayım biri 13 diğeri 1.5 yaşında iki kızım var. Hiç çıtı piti bi kız olmadım ben evlenirken bile 60 kiloydum 15 yılı tamamladığım evlilikle beraber o kilo hep katlanarak devam etti. 110 görmüşlü güm de var. Boyum 1.60. Çalışıyorum. Bütün gün yemek aramayip çay kahve ye dadanan akşam oturdum mu da doymak bilmeyen bir yapıya donusmusum farkında olmadan. Çayı kahveyi şekerli içmem ama tatlılar hep vazgeçilmezim di. Malesef hala öyle sadece sabrediyorum. Aynadaki halimden nefret eder oldum herkes sağlık diyo belki doğru ama bu yasta aynaya bakmamak hatta mümkünse önünden bile geçmemek psikolojik olarak çökertiyo. Vücut sağlığımda ciddi sıkıntı olmasa da ruh sağlığım da ciddi sıkıntıya yol açtı artık bu kilolar. Kızım büyüdü sütten kesildi. Bu kadar kilolu olup da zayiflayabilmek ancak haberlere konu oluyo. O sürece eşlik edemiyo hiçbişey. Bu grup bana bu yüzden iyi geldi. Biliyorum.... benim kadar kilolu olmasına rağmen başaranlar var ,öyleyse bnm de bi şansım var :)
Mügem miden nasıl oldu cnmİyi akşamlar hanımlar menüm
7:30 2 yumurta dan omlet
4 zeytin
Az peynir
1 dlm ekmek
12:00 1 muz
1 kivi
15:00 1 kase yoğurt çorba
18:30 1 kase mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5
Kaç aydır şurda birlikteyiz bitanemyyy canim.mugem.cok.haklisin bazen duygu gecislerim anormallesiyor neden se belkide regl duygu durumumu fazla etkiledi.
Kizlar valla beni bu.kadar sevdiginizi biliyodumda daha cok ogrendim
Hadi geçmiş olsun cnmsaat 4 gibiydi gittilerrkafam ambalaj oldu eşim geldi diyorr ananı ağlatmışlar adam sofrasını serdi topladı sağolsun,benim üstüme yorgan örttü 2 saatten fazla öylece sızmışım
En azından bugün bşraz yemek yemişin tatlımMenum
Sabah: 1 fincan kahve 2 haslanmis patates. 1 kase yogurt, 4 zeytin
Oglen: 1 bardak yesil cay,4 yk yesil fasulye 1 kase çorba
Ara : 1 elma
Aksam: 1 tabak salata 1 tavuk but firinda( derisiz)
Spor : 50 mekik. 30 dakika yuruyus
Su: 1,5 litre
Harikasın tatlım
Seninde çoğu gitti AZI kaldı ÖzlemimBende kendıme sasıyorum ama bayanlar daha hassas hepımızın hayatında zaman zaman basedemedıgı aksılıkler oluyor ozaman bır ıkı gun musade edıyoruz ben 61 oluyım korumaya gecıcem mayıs gıbı 58 yada 56 bır hedef belırlerım
Çok güzel bitanemSelam canlar bugünkü menüm
1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür.
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
tere,maydanoz.Şifa olsun bana:)
2.öğünüm
250 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
tere,maydanoz
2 ceviz
1 kase yoğurt.
Iyi geceler sizlere benim gözler kapanıyor :) Allah rahatlık versin.
Eminem bende senin gibi sağlıktan öte görünüş çok canımı sıkıyorduYok yazmadım üye oldum mu mesajım gitti mi bak burdaki köşede bişey var dur şuna da tıklayım heyecanından hiç aklıma gelmedi. Adım Emine. 33 yaşındayım biri 13 diğeri 1.5 yaşında iki kızım var. Hiç çıtı piti bi kız olmadım ben evlenirken bile 60 kiloydum 15 yılı tamamladığım evlilikle beraber o kilo hep katlanarak devam etti. 110 görmüşlü güm de var. Boyum 1.60. Çalışıyorum. Bütün gün yemek aramayip çay kahve ye dadanan akşam oturdum mu da doymak bilmeyen bir yapıya donusmusum farkında olmadan. Çayı kahveyi şekerli içmem ama tatlılar hep vazgeçilmezim di. Malesef hala öyle sadece sabrediyorum. Aynadaki halimden nefret eder oldum herkes sağlık diyo belki doğru ama bu yasta aynaya bakmamak hatta mümkünse önünden bile geçmemek psikolojik olarak çökertiyo. Vücut sağlığımda ciddi sıkıntı olmasa da ruh sağlığım da ciddi sıkıntıya yol açtı artık bu kilolar. Kızım büyüdü sütten kesildi. Bu kadar kilolu olup da zayiflayabilmek ancak haberlere konu oluyo. O sürece eşlik edemiyo hiçbişey. Bu grup bana bu yüzden iyi geldi. Biliyorum.... benim kadar kilolu olmasına rağmen başaranlar var ,öyleyse bnm de bi şansım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?