ay heycanlı oluyor vallahiiMayista da benim esimin yigenin sunnet var cocuk elimde buyudu oglum gibi kirvesi de esim ayni heyecan bende de var ne aliyim ne giyiniyim diye
Asya biz dugunlere hedefleri de tutturmus oluruz citi piti gideriz
Alirmiyim dikitirirmiyim hic bi fikrim yok calistigim gelinlikci nisan kiyafeti begen tadilattan geciriyim abiye yapalim model begen dikiyim diyo ama bu haftalarda belli olacak dikim yaptirirsam provalarda resim ceker atarimay heycanlı oluyor vallahiiben bordo bir elbise buldum eltim gönderdi alıcam kendime dedimde akşam küçük kaynımla yolladı hoşuma gitti de elbisesini giymek istemiyorum eşimde giy o senden neleri istedi giydi boşver diyor bilmiyorum giysemm mi giymesemmi terdütteyim çatladı zaten bugün zayıfladığımı iyice fark etti artık sen alıcakmısın
Menun az ve guzel abla kolay gelsin gorusuruzKızlar yeni eve geldim menümü yazıp işe gidecem
10.30 __1 yumurta +1 kş yulaf kepeği +az süt +1 kş lor =krep, 1 zeytin domates
15.30 _1.5 kabaktan fırında kıymalı kabak sandal, yoğurt
18.30_1 bar yoğurt suyu
Su 2.5 lt
Bayyyy
Sağol cnmMenun az ve guzel abla kolay gelsin gorusuruz
hepimizi daha ince olacağımız günler bekliyor inşallahKadınlar günümüz kutlu olsun :))))
Rakibeme bak be helal...10:30 1 haşlama yumurta,az göbek roka,yarım kk peynır
14:40 ananaslı actıvya
Sütlü mistık çay
Sade türk kahvesi
1 bıskuvı
19:00 2 haşlama yumurta,1 kase salata
( turp,havuç,roka,gobek)
Su 2 lt
Canım hoşgeldin aramıza ben defne 38 yaşında 2 çocuk annesiyim..Hepicigini açtımbu arada az önce sofrada mantı vardı bn kendime yumurta haşladim senin şu mevlid geldi aklıma marul yıkadım sanırım bir demeti yedim o mantıya dokunmucam diye burda okuduğum değişik menüler ilham oluyor. Şu var bunu yapabilirim -bnde şöyle yapayım diyorum
Çok güzel menün mügecim..İyi akşamlar hanımlar menüm
7:30 2 yumurta dan omlet
4 zeytin
Az peynir
1 dlm ekmek
12:00 1 muz
1 kivi
15:00 1 kase yoğurt çorba
18:30 1 kase mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Su 2.5
Sende iyiki varsın fıstık..Kizzzzzzz iyi ki varsinizzzzzz :)
Canım menün güzel suyu az daha artırsan mükemmel olur..Menum
Sabah: 1 fincan kahve 2 haslanmis patates. 1 kase yogurt, 4 zeytin
Oglen: 1 bardak yesil cay,4 yk yesil fasulye 1 kase çorba
Ara : 1 elma
Aksam: 1 tabak salata 1 tavuk but firinda( derisiz)
Spor : 50 mekik. 30 dakika yuruyus
Su: 1,5 litre
Çok güzel yahu bayılıyorum senin menü yazmana..Selam canlar bugünkü menüm
1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş yapıldı.Çok şükür.
Sabah
2 yumurta
2 ceviz
tere,maydanoz.Şifa olsun bana:)
2.öğünüm
250 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü
tere,maydanoz
2 ceviz
1 kase yoğurt.
Iyi geceler sizlere benim gözler kapanıyor :) Allah rahatlık versin.
TatlımYok yazmadım üye oldum mu mesajım gitti mi bak burdaki köşede bişey var dur şuna da tıklayım heyecanından hiç aklıma gelmedi. Adım Emine. 33 yaşındayım biri 13 diğeri 1.5 yaşında iki kızım var. Hiç çıtı piti bi kız olmadım ben evlenirken bile 60 kiloydum 15 yılı tamamladığım evlilikle beraber o kilo hep katlanarak devam etti. 110 görmüşlü güm de var. Boyum 1.60. Çalışıyorum. Bütün gün yemek aramayip çay kahve ye dadanan akşam oturdum mu da doymak bilmeyen bir yapıya donusmusum farkında olmadan. Çayı kahveyi şekerli içmem ama tatlılar hep vazgeçilmezim di. Malesef hala öyle sadece sabrediyorum. Aynadaki halimden nefret eder oldum herkes sağlık diyo belki doğru ama bu yasta aynaya bakmamak hatta mümkünse önünden bile geçmemek psikolojik olarak çökertiyo. Vücut sağlığımda ciddi sıkıntı olmasa da ruh sağlığım da ciddi sıkıntıya yol açtı artık bu kilolar. Kızım büyüdü sütten kesildi. Bu kadar kilolu olup da zayiflayabilmek ancak haberlere konu oluyo. O sürece eşlik edemiyo hiçbişey. Bu grup bana bu yüzden iyi geldi. Biliyorum.... benim kadar kilolu olmasına rağmen başaranlar var ,öyleyse bnm de bi şansım var :)
Vay vay vay kız nasıl duracan yoğurt suyuyla?Kızlar yeni eve geldim menümü yazıp işe gidecem
10.30 __1 yumurta +1 kş yulaf kepeği +az süt +1 kş lor =krep, 1 zeytin domates
15.30 _1.5 kabaktan fırında kıymalı kabak sandal, yoğurt
18.30_1 bar yoğurt suyu
Su 2.5 lt
Bayyyy
Bu diyetisyenler ne çok ekmek veriyor dimi??Günaydın bayanlar :) Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Mefkurem abla daha önce gittiğim diyetisyenin verdiği gibi beslenmeyi deniyim dedim
dünki menüm
aç karınla kayısılı su
sabah 2 dilim tam buğday ekmek arası bir dilim peynir,3 zeytin, şekersiz çay
ara elma
öğle az sebzeli et, ayran, 2 dilim ekmek
ara süt, mandalina
ara 1 adet yulaflı bisküvi, 3 tane tuzlu çubuk
akşam az kıymalı ıspanak, yoğurt yarım dilim tam buğday ekmeği
akşam misafirim vardı 1kaşık yoğurtlu salatadan yedim, bi de böreğin ucundançünkü yemiyorum diye üzerime geldiler ve ben yemeden onlar da tabaklarına başlamadılar
2 lt su kesin gerisini bilmiyorum.
bana günde 8 dilim ekmek verdi ya hatta yatarken bile verdi ben normalde 2-3 dilim yerim zorla ekmek yiyorum resmen ya mutlaka yicen diyo o kadar da yimeyorum yaBu diyetisyenler ne çok ekmek veriyor dimi??
Hadi işine yarar inş.
Bence akşam yeme sabah öğle hadi tamam eyvallah..bana günde 8 dilim ekmek verdi ya hatta yatarken bile verdi ben normalde 2-3 dilim yerim zorla ekmek yiyorum resmen ya mutlaka yicen diyo o kadar da yimeyorum ya
Bence akşam yeme sabah öğle hadi tamam eyvallah..
Ama akşam ekmek olmamalı..
Tatlım bende sana bayılıyorum :))Sende iyiki varsın fıstık..
Canım menün güzel suyu az daha artırsan mükemmel olur..
Çok güzel yahu bayılıyorum senin menü yazmana..
TatlımMefkurem o haberlere çıkmayı iki kere haketti..
Bende haketmişindir heralde az vermedim çünkü..
Sen bize takıl yaza övgüleri alıp motivasyonun dibine vurursun inşallah..
Tatlım bende sana bayılıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?