en azından zararı yok çayın kız şekersiz istediğin kadar içCay demledım kardesım evde o evde olunca gec kalkıyor gec kahvaltı oluyor sımdı oglen yemegı yerıne kahvaltı edıcez kız ben bu ara caya fena sardım ıcmezdım aramazdım sımdı delı cay ıcıyomsen nasılsın nasıl oldun
Yaradi çok şükür artıları attım.Senin çorba sonucun nasıl oldu tatlım işe yaradımı
Ohooo gittiler bileArtıların ne alemde rakıp
en azından zararı yok çayın kız şekersiz istediğin kadar içiyi gibiyim dünün yorgunluğu var hala üstümde yürüyeyim biraz dedimde popomu kaldıracak halim yok misafirden soğuttular beni mübarek
Yaradi çok şükür artıları attım.
Ohooo gittiler bile
Sağol tatlım sen ne durumdasin?Bazı mısafırler oylr sogutuyor ınsanı nalesef :)))
Süper sevındım
Sağol tatlım sen ne durumdasin?
Amin canım. Bu kadar açlığa olsun bi zahmetÇok şükür gitti korkarak tattıya cıktım ama yuzum güldü ıns cumaya guzl bır eksı olur gercı artı olmasında
Amin canım. Bu kadar açlığa olsun bi zahmet
Kıız arkadaş geldi bakamadım çıktınmı yürüyüşe?Valla ya ama ben cısd yedım az once aksam yemem ama :))) cıkıp yurucem kombıcıuı beklıyom bıtmedı bu evın tamırı sımdıde kombıden su damlıyor gelsınde adam cıkıp yurucem kot bakıcaz kardesımle adam gelırsr erken
Seninde canım.Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun..Sağlıkla Sevdiklerimizle
Oooh eline sağlık mis gibi olmuştur evin..Dip köşe temizlik yaptım hatta mobilyaların yerlerini falan değiştirdim belim koptu.
Çok güzel canım.Menüm:
09:30
Kepekli ekmekten beyaz peynirli tost
14:00
1 kase Lifalif ve süt
19:00
Fırında tavuk ve patatesten biraz yiycem
Su: 1.5 lt + 2 şişe maden suyu.
Spor: 4 saat temizlik :)
Kıız arkadaş geldi bakamadım çıktınmı yürüyüşe?
Menüm
7,45
kıymalı yumurta (2 yumrtadan)/1 kk peynir
14,00
karnabaharlı omlet
16,30 (şu anda)
karnabaharlı omlet (çok yapmışım)
Su 2 oldu 2,5 yaparım.
Spor 45+55+50 dk yürüyüş..
Menüm
7,45
kıymalı yumurta (2 yumrtadan)/1 kk peynir
14,00
karnabaharlı omlet
16,30 (şu anda)
karnabaharlı omlet (çok yapmışım)
Su 2 oldu 2,5 yaparım.
Spor 45+55+50 dk yürüyüş..
Anladım canım işleri uzun sürmez umarım çıkabilirsin yürüyüşe.Hala adamı beklıyorum 4 , 5 arası demıstı beklemedeyız
Teşekkür ederm...Süper su spor menu cok guzel
Dün daha çoktu bugün fazladan çıkamadım.Spora bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?