💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

benim dünkü koşuşturmadan yorgunluk var biraz kahve yaptım sade sert kendime gelirim birazdannkız abliş dün tatlıda millet baya zayıfladığım için iltifatlar etti arkadaşımın akrabalarından 2 kızdan çok gıcık aldım bir abiye var o abiyeye öyle bir girmem lazım ki incecik dursun yaa.sütkardeşim oluyor aynı zamanda bu nişanı olacak kişi nisanın ikinci haftası falan benim kendimi sıkı toplamam lazımm desteğini istiyorum

Hep destek tam destek fıstığım
Şimdi olmuyormu o dediğin abiye
Eltinin verdiğinimi giyeceksin

Gunaydin ben hasta oldum (((hafif atlatirim lns

Ayy gecmıs olsun canım dıkkat et kendınee..

Bugun kendımı baya ıyı hıssedıyorum abla
Cok sukur dert tasa yok dedıgın gıbı tek amacımız kılo vermek paralelınde mutluluk gelıyo zaten
Olsun mezun oldun zaten telafısını yaparsın sen hıc suphe yok

Ne guzel dusunmus gelıncın

Benım okul cok yogun abla yaa sınır oluyorum
Her an cızım bılmemne zımbırtısı aslında cok eglencelı ama buraya hıc ugrayamıyorum haftaıcı

Tebrikler arkadaşım!

Eee tutmuş işte hedefin 68 degilmiydi?

Muhteşem! Canı gönülden kutluyorum seni güzelim.

Geçmiş olsun canım önemli bisey yok ya?

Inşallah kötü bişey yoktur cnm

Evet 68 di tatlım, olmadı

Selam ablisler.
Goturduk doktora diz eklemlerinde sivi azalmasi olmus ve kemikler birbirine surtundugu icin agri oluyormus.
Eklemlere igne yapmak istediler onu istemedi. Hap kullanacak.

Ben biliyorsunuz hormon ilaci kullanmaya basladim. Cok fazla yan etki yasiyorum. Siskinlik, kabizlik, duygu durum bozukluklari. Allak bullak oldum.

İyi pazarlar izmir den bildiriyorum hava son derece sakın ve bol bulutlu ama bnde pek bi güneşli dünkü 101.3 faciasından sonra bu sabah 100.5 gördüm ah şu iki rakamlı ları ne çok özledim. Akşama kaynanam lar çağırdı yemeğe umarım pide falan yaptırmaz
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta bolca çay
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam meçhul

geçöiş olsun özlem.nen var kuzum.
iyi.misafir gelevek ev temizliyoz.allahtan ara sıra gelen oluyor da topalanıyorum.öisafirin gücü.bütün hafta yapıcam deyip de yapamafıpınj 1 saatte yapıyorsun
yaparsın sen asyam
Allah yardımcın olsun canım.şifa olsun o ilaçlat.

Hep destek tam destek fıstığım
Şimdi olmuyormu o dediğin abiye
Eltinin verdiğinimi giyeceksin
oluyor ablacım ama daha da iyi durabilir yani.daha istikrarlı ve kararlı şekilde gitmem lazım abla ya istikrarımı kaybettim sanki.yarın tartıyla yüzleşip kaldığım yerden devam etmem lazım kesinlikle bırakmadan kaçamaksız

yapmam lazım ya şakası kalmadı artık kendimi böyle beğenmiyorummm

Günaydın hanımlar valla bende kendimi çok yorgun hissediyoru.Bütün kemiklerim ağrıyor sanki .
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
o halsizlikle iyi yürüyebilmişsin gülüm dinlenseydin bugün keşke

Canımm çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.Uzanarak dinlenmeye çalış. Genç ve fit babaanne Maşallah sana :) Hakettiğin şeyleri yaşıyorsun tatlım.Ne güzel gelininde kadir kıymet bilen kalender kızmış.Maşallah. İltifat almak ne güzel..Nisanın 2. Haftasına kadar bayağı incelirsin,o elbiseyede girersin inşallah :) Canım dün fotoğraflarını gördüm çok iyi olmuşsun biraz daha incelirsen şeker bir lolita olacaksın :) Allah sağlık sihat versin..Sen moralini iyi tut hepsi düzelir inşallah. Elinden geldiğince yediklerini hafif tutup,bol salata yersen kendini daha iyi hissedersin. Kolay gelsin tatlım.

Ne oldu güzelim üşüttünmü

Temizlik yaparken camlar acikti ceyranda kaldim ondan galiba havaya aldandim

storeperde hepinize tesekkur ederim

Günaydın hanımlar valla bende kendimi çok yorgun hissediyoru.Bütün kemiklerim ağrıyor sanki .

Aman dikkat et benim omuzlar byun bitik havaya aldandim ben

Mutlaka olmam lazım iki kızdan çok gıcık aldım ya kulaklarımdan ateş çıkacakti.böyle baktiracam onları benim adımda asyaysa

emek olmadan rahmet olmamış tatlım
Şimdi biraz sıkıntı çekersin sonra rahat edersin

Geçmiş olsun cnm
Sen niye hormon ilacı alıyorsun hani herşey normaldi

Tatlım Eğer ikili rakamlara biran önce düşmek istiyosan o pideleri yemezsin

çalışan insanın işi zor güzelim
Sizde kaç parçaya bölünceksiniz

Yorgunsan keşke dinlenseydin güzelim
Haftada 1-2 gün boş gün yapman lazımki Kasların dinlensin
Ben hiç istikrarını bozfuğunu sanmıyorum cnm
O kızlara niye gıcık oldunki ne dediler

Genç ve fit babaanne Maşallah sana :) Hakettiğin şeyleri yaşıyorsun tatlım.Ne güzel gelininde kadir kıymet bilen kalender kızmış.Maşallah.
Sağolasın bitanem
Bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum

Temizlik yaparken camlar acikti ceyranda kaldim ondan galiba havaya aldandim

storeperde hepinize tesekkur ederim

Aman dikkat et benim omuzlar byun bitik havaya aldandim ben
Bende temizlik yaparken hertarafı açarım
O zaman üşütmüş olabilirsin tatlım
Sıcak çorbanı bitki çaylarını iç yat dinlen

Tesekkur ederım canımcım ıltıfatın ıcın
Bı on kılo daha verırsem ıyı olucak gercekten

Mutlaka olmam lazım iki kızdan çok gıcık aldım ya kulaklarımdan ateş çıkacakti.böyle baktiracam onları benim adımda asyaysa

Yaparsın tatlım sana guvenıyorz yarın bı tartıl bakalım belkı de hıc almadım bılemezsınkı bazen rahatlık ıyı gelıyo

Mefkurem aynen ablacım azıcık zahmetlı ama sonrasında rahat edıcem ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…