benim dünkü koşuşturmadan yorgunluk var biraz kahve yaptım sade sert kendime gelirim birazdannGünaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım
Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
Gelin anlatın bakayım güzin ablanıza
Hiç bişeye canımızı sıkmıyoruz sadece kilo verip kendimizi çok daha iyi hissedeceğimiz günlere odaklanıyoruz
Bende 2 gündür biraz karbon denizinde boğulmuş olabilirimama bugün tekrar normal Menülerime dönüyorum
Yarında sporlarıma başlıyorum
Çocuklar kahvaltıya gelecek sonrada bebiş bende kalacak annesi çocuk mevlüdene gidecekmiş kızı götürmesin dedim
Bu arada geçen gün gelincim bana hediye almış
Bi bluzla üstüne panço gibi bişey, güzeldi
Bende hem sevinsin diye dün giderken onları giydim
Eeee sizlerde ne var ne yok
Hep destek tam destek fıstığımbenim dünkü koşuşturmadan yorgunluk var biraz kahve yaptım sade sert kendime gelirim birazdannkız abliş dün tatlıda millet baya zayıfladığım için iltifatlar etti arkadaşımın akrabalarından 2 kızdan çok gıcık aldım bir abiye var o abiyeye öyle bir girmem lazım ki incecik dursun yaa.sütkardeşim oluyor aynı zamanda bu nişanı olacak kişi nisanın ikinci haftası falan benim kendimi sıkı toplamam lazımm desteğini istiyorum
Gunaydin ben hasta oldum(((hafif atlatirim lns
Günaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım
Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
Hiç bişeye canımızı sıkmıyoruz sadece kilo verip kendimizi çok daha iyi hissedeceğimiz günlere odaklanıyoruz
Bende 2 gündür biraz karbon denizinde boğulmuş olabilirimama bugün tekrar normal Menülerime dönüyorum
Çocuklar kahvaltıya gelecek sonrada bebiş bende kalacak annesi çocuk mevlüdene gidecekmiş kızı götürmesin dedim
Tebrikler arkadaşım!
Eee tutmuş işte hedefin 68 degilmiydi?
Muhteşem! Canı gönülden kutluyorum seni güzelim.
Geçmiş olsun canım önemli bisey yok ya?
Inşallah kötü bişey yoktur cnm
Evet 68 di tatlım, olmadı
geçöiş olsun özlem.nen var kuzum.Gunaydin ben hasta oldum(((hafif atlatirim lns
iyi.misafir gelevek ev temizliyoz.Günaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım
Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
yaparsın sen asyambenim dünkü koşuşturmadan yorgunluk var biraz kahve yaptım sade sert kendime gelirim birazdannkız abliş dün tatlıda millet baya zayıfladığım için iltifatlar etti arkadaşımın akrabalarından 2 kızdan çok gıcık aldım bir abiye var o abiyeye öyle bir girmem lazım ki incecik dursun yaa.sütkardeşim oluyor aynı zamanda bu nişanı olacak kişi nisanın ikinci haftası falan benim kendimi sıkı toplamam lazımm desteğini istiyorum
Allah yardımcın olsun canım.şifa olsun o ilaçlat.Selam ablisler.
Goturduk doktora diz eklemlerinde sivi azalmasi olmus ve kemikler birbirine surtundugu icin agri oluyormus.
Eklemlere igne yapmak istediler onu istemedi. Hap kullanacak.
Ben biliyorsunuz hormon ilaci kullanmaya basladim. Cok fazla yan etki yasiyorum. Siskinlik, kabizlik, duygu durum bozukluklari. Allak bullak oldum.
oluyor ablacım ama daha da iyi durabilir yani.daha istikrarlı ve kararlı şekilde gitmem lazım abla yaHep destek tam destek fıstığım
Şimdi olmuyormu o dediğin abiye
Eltinin verdiğinimi giyeceksin
yapmam lazım ya şakası kalmadı artık kendimi böyle beğenmiyorummmgeçöiş olsun özlem.nen var kuzum.
iyi.misafir gelevek ev temizliyoz.allahtan ara sıra gelen oluyor da topalanıyorum.öisafirin gücü .bütün hafta yapıcam deyip de yapamafıpınj 1 saatte yapıyorsun
yaparsın sen asyam
Allah yardımcın olsun canım.şifa olsun o ilaçlat.
o halsizlikle iyi yürüyebilmişsin gülüm dinlenseydin bugün keşkeGünaydın hanımlar valla bende kendimi çok yorgun hissediyoru.Bütün kemiklerim ağrıyor sanki .
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim.
1 saatlik yürüyüşümü yaptım çok şükür :)
Canımm çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.Uzanarak dinlenmeye çalış.Gunaydin ben hasta oldum(((hafif atlatirim lns
Genç ve fit babaanne Maşallah sana :) Hakettiğin şeyleri yaşıyorsun tatlım.Ne güzel gelininde kadir kıymet bilen kalender kızmış.Maşallah.Günaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım
Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
İltifat almak ne güzel..Nisanın 2. Haftasına kadar bayağı incelirsin,o elbiseyede girersin inşallah :)benim dünkü koşuşturmadan yorgunluk var biraz kahve yaptım sade sert kendime gelirim birazdannkız abliş dün tatlıda millet baya zayıfladığım için iltifatlar etti arkadaşımın akrabalarından 2 kızdan çok gıcık aldım bir abiye var o abiyeye öyle bir girmem lazım ki incecik dursun yaa.sütkardeşim oluyor aynı zamanda bu nişanı olacak kişi nisanın ikinci haftası falan benim kendimi sıkı toplamam lazımm desteğini istiyorum
Canım dün fotoğraflarını gördüm çok iyi olmuşsun biraz daha incelirsen şeker bir lolita olacaksın :)Ayy gecmıs olsun canım dıkkat et kendınee..
Bugun kendımı baya ıyı hıssedıyorum abla
Cok sukur dert tasa yok dedıgın gıbı tek amacımız kılo vermek paralelınde mutluluk gelıyo zaten
Olsun mezun oldun zaten telafısını yaparsın sen hıc suphe yok
Ne guzel dusunmus gelıncın
Benım okul cok yogun abla yaa sınır oluyorum
Her an cızım bılmemne zımbırtısı aslında cok eglencelı ama buraya hıc ugrayamıyorum haftaıcı
Allah sağlık sihat versin..Sen moralini iyi tut hepsi düzelir inşallah.Selam ablisler.
Goturduk doktora diz eklemlerinde sivi azalmasi olmus ve kemikler birbirine surtundugu icin agri oluyormus.
Ben biliyorsunuz hormon ilaci kullanmaya basladim. Cok fazla yan etki yasiyorum. Siskinlik, kabizlik, duygu durum bozukluklari. Allak bullak oldum.
Elinden geldiğince yediklerini hafif tutup,bol salata yersen kendini daha iyi hissedersin.İyi pazarlar izmir den bildiriyorum hava son derece sakın ve bol bulutluama bnde pek bi güneşli dünkü 101.3 faciasından sonra bu sabah 100.5 gördüm ah şu iki rakamlı ları ne çok özledim. Akşama kaynanam lar çağırdı yemeğe umarım pide falan yaptırmaz
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta bolca çay
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam meçhul
Kolay gelsin tatlım.geçöiş olsun özlem.nen var kuzum.
iyi.misafir gelevek ev temizliyoz.allahtan ara sıra gelen oluyor da topalanıyorum.öisafirin gücü .bütün hafta yapıcam deyip de yapamafıpınj 1 saatte yapıyorsun
yaparsın sen asyam
Gunaydin ben hasta oldum(((hafif atlatirim lns
Ne oldu güzelim üşüttünmü
Günaydın hanımlar valla bende kendimi çok yorgun hissediyoru.Bütün kemiklerim ağrıyor sanki .
Mutlaka olmam lazım iki kızdan çok gıcık aldım ya kulaklarımdan ateş çıkacakti.Canımm çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.Uzanarak dinlenmeye çalış.
Genç ve fit babaanne Maşallah sana :) Hakettiğin şeyleri yaşıyorsun tatlım.Ne güzel gelininde kadir kıymet bilen kalender kızmış.Maşallah.
İltifat almak ne güzel..Nisanın 2. Haftasına kadar bayağı incelirsin,o elbiseyede girersin inşallah :)
Canım dün fotoğraflarını gördüm çok iyi olmuşsun biraz daha incelirsen şeker bir lolita olacaksın :)
Allah sağlık sihat versin..Sen moralini iyi tut hepsi düzelir inşallah.
Elinden geldiğince yediklerini hafif tutup,bol salata yersen kendini daha iyi hissedersin.
Kolay gelsin tatlım.
Temizlik yaparken camlar acikti ceyranda kaldim ondan galiba havaya aldandim
storeperde hepinize tesekkur ederim
hafta sonu doktora da gidemezsin canım varsa ada çayı kaynat gargara yap.ama sakın içme.mikrop öldürücü özelliği oluyor bu şekilde.
Aman dikkat et benim omuzlar byun bitik havaya aldandim ben
Sen yaparsın tatlım :)Mutlaka olmam lazım iki kızdan çok gıcık aldım ya kulaklarımdan ateş çıkacakti.böyle baktiracam onları benim adımda asyaysa
emek olmadan rahmet olmamış tatlımAyy gecmıs olsun canım dıkkat et kendınee..
Bugun kendımı baya ıyı hıssedıyorum abla
Cok sukur dert tasa yok dedıgın gıbı tek amacımız kılo vermek paralelınde mutluluk gelıyo zaten
Olsun mezun oldun zaten telafısını yaparsın sen hıc suphe yok
Ne guzel dusunmus gelıncın
Benım okul cok yogun abla yaa sınır oluyorum
Her an cızım bılmemne zımbırtısı aslında cok eglencelı ama buraya hıc ugrayamıyorum haftaıcı
Geçmiş olsun cnmSelam ablisler.
Tatlım Eğer ikili rakamlara biran önce düşmek istiyosan o pideleri yemezsinİyi pazarlar izmir den bildiriyorum hava son derece sakın ve bol bulutluama bnde pek bi güneşli dünkü 101.3 faciasından sonra bu sabah 100.5 gördüm ah şu iki rakamlı ları ne çok özledim. Akşama kaynanam lar çağırdı yemeğe umarım pide falan yaptırmaz
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 yumurta bolca çay
Öğlen bir kase yoğurt
Akşam meçhul
çalışan insanın işi zor güzelimgeçöiş olsun özlem.nen var kuzum.
yaparsın sen asyam
Yorgunsan keşke dinlenseydin güzelimGünaydın hanımlar valla bende kendimi çok yorgun hissediyoru.Bütün kemiklerim ağrıyor sanki .
Ben hiç istikrarını bozfuğunu sanmıyorum cnmoluyor ablacım ama daha da iyi durabilir yani.daha istikrarlı ve kararlı şekilde gitmem lazım abla yaistikrarımı kaybettim sanki.yarın tartıyla yüzleşip kaldığım yerden devam etmem lazım kesinlikle bırakmadan kaçamaksız
Sağolasın bitanemGenç ve fit babaanne Maşallah sana :) Hakettiğin şeyleri yaşıyorsun tatlım.Ne güzel gelininde kadir kıymet bilen kalender kızmış.Maşallah.
Bende temizlik yaparken hertarafı açarımTemizlik yaparken camlar acikti ceyranda kaldim ondan galiba havaya aldandim
storeperde hepinize tesekkur ederim
Aman dikkat et benim omuzlar byun bitik havaya aldandim ben
Canımm çok geçmiş olsun.Kendine dikkat et.Uzanarak dinlenmeye çalış.
Genç ve fit babaanne Maşallah sana :) Hakettiğin şeyleri yaşıyorsun tatlım.Ne güzel gelininde kadir kıymet bilen kalender kızmış.Maşallah.
İltifat almak ne güzel..Nisanın 2. Haftasına kadar bayağı incelirsin,o elbiseyede girersin inşallah :)
Canım dün fotoğraflarını gördüm çok iyi olmuşsun biraz daha incelirsen şeker bir lolita olacaksın :)
Allah sağlık sihat versin..Sen moralini iyi tut hepsi düzelir inşallah.
Elinden geldiğince yediklerini hafif tutup,bol salata yersen kendini daha iyi hissedersin.
Kolay gelsin tatlım.
Mutlaka olmam lazım iki kızdan çok gıcık aldım ya kulaklarımdan ateş çıkacakti.böyle baktiracam onları benim adımda asyaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?