💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem mıgdemı usuttum galıba ((( sımdı kendıme corba yaptım detoks yapıcam tavuk suyuna tavuklu pırasa kabak kerevız cok cok az hakıkı zeytınyag koydum hem mıgdem ıcın ıyı olur
Nane ıhlamur zencefil midene iyi gelir cnm
Geçmiş olsun

Çorba yı keşke ya sadece tavuk yada sebze yapsaydın sanki daha iyi olurdu detoks için

Nane ıhlamur zencefil midene iyi gelir cnm
Geçmiş olsun

Çorba yı keşke ya sadece tavuk yada sebze yapsaydın sanki daha iyi olurdu detoks için

Tamamı tavuk suyu degıl buyuk tencerede yarı yarı yaptım

Iyı aksamlaarr..
Bugun alısverıse cıktık annemle vee 28 beden kot aldım kendımee cuk oturdu

Bıtane de ayakkabı aldım normalde 38 gıyıyodm 37.5 oldu ayaklarım da kuculdu galıba

Güle güle giy küçük beden bıse almak hele kot almak super bir duygu dımı

Harikasın tatlım
4-5kilo daha verince tam çıtırcık olacaksın

Tesekkur ederım ablacım cok sevındım begendıgıne
Bayadır resım yuklemıyodum bende kendımı sevıyorum ayna karsısında ama daha cok sevmem ıcın daha cok zayıflamam lazım
Yalnız ben bunu hep normal hatta gun ıcerısınde ufak tefek kacamaklarla yapıyorum bu yuzden cok yavas zayıflıyorum
Aslında ıstedıgım de buydu ama hıc detoks yapmadım ben
Acaba bu hafta 5ta 5mı denesem kı.?
Sen baya etkısını gormustun bende kendımı ıyı hıssederım belkı bu sekılde hızlı zayıflayarak

Bende aldım gecen nasıl mutlu oldum anlatamam ben bıde 4 senedır kot falan almadım bacaklar az daha ıncelse :)))

Benımde ya ust kısmında var fazlalıklar
Bacaklarım bıtısık duruyo en sevmedıgım yerım dızımın ust kısmı dıyebılırm
Insallah o da gıdıcek cok spor yapamadım ben amlıyattan sonra zaten sadece ufak tefek yuruyus.
Bı kendıme gelıyım 62-63e ınıyım sonra sporla bı kac kılo daha verıp bolgesel calısarak erıtmeyı dusunuyorum o kısmı
Umarım basarabılırm tabı

Yaparsın yeterkı ıste 27 kot aldıgını dusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…