💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Zuhal abla ya hakikaten ben doymuyorum

Sabah kahvalti ysptigim halde 9.30 da kare ttost ekmekli iki tost yedim bide sut ictim rahat 2 daha yerdim kactim siniftan
Tatlım yanlış şeyler yediğin için doymuyorsun
Sabah kahvaltını cıssıs doyuncaya kadar ye
Eğer 1 yumurta yetmiyorsa 2 yumurta bol yeşillik domates salatalık ye
Aralarda kuruyemiş ayran daha tok tutar
Herkese göre değişir
Mesela beni süt meyve hiç doyurmaz

Gidiyimmi diyetisyene esim gitme dedi ya ama istd a git gel çocukla zor bilemedim smdi
Tatlım Eğer maddi durumun elveriyosa mutlaka git derim
Bu durumda 20 -30 kilo daha Aldığını düşünsene hem doğumun zor olur
Sağlıklı beslenip hamilelikte kilo verenleri biliyorum

Cumartesi günü bende de oldu aynısı
dr söylemişti ama bunları yaşicağımı gülüm hormon yüklüyoruz sonuçta duygu durumu değişikliği kasıkta sancı bel ağrısı göğüste hassasiyet yaşarsın demişti vallaha hepsini yaşadım da yani

Hayırlı olsun canın allah ısteyen herkeze versın

Ben göğüs hassasiyeti hariç hepsini yaşadım.
Artı şişkinlik ve sık idrara çıkma da yaşadım.

Tatlım Eğer maddi durumun elveriyosa mutlaka git derim
Bu durumda 20 -30 kilo daha Aldığını düşünsene hem doğumun zor olur
Sağlıklı beslenip hamilelikte kilo verenleri biliyorum
Yanı o kadar maddi durumumuz el vermiyor su an ayda 100 TL özele veremm li sordum bugün çok para ya abla bakicam bir çaresine bakalim

Gittimde muayene olmadan gelmiş canim planlı sayılır 3 yasında bir oğlumuz var 2. İçin zaman geldi dedik e hemen olmadı tabi pat DİE bende dedim giddim Dr a bir genel muayene olayım ama Dr a gittim bekledim çok kalabalıktı esim dedi boşver bu ayda deneywlim olmazsa gideriz başka bir Dr a ole oldu işte o ay kalmisim
Ben yine olmiycak sandm ilk oglumda nasıl hamile kaldığımi bile anlamamistim bunda hemen olmayınca Tmm dedim olmicak herhalde pet falan aldn kenara koydum tedavi olmama gerek kalmadi işte elhamdülillah oldu bu ay
seninki planlı hamişlikmiydi gülüm tdavi falan aldn mı sen bir ara gittin gerçi dr a ama[/QU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…