Asyacım bi soğan kürü deneseydin ya cnmabliş tedaviden dolayı iğne falan kullandım bu ay ben wc de var ödemde vardır ama olsun yüzleştim şimdi kaldığım yerden desteğinizle devam edicem
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim
Bencede diyetisyene git sağlıklı bi hamilelik geçirip kilo verebilirsin
Muska77 defne nerdesin?
Mugecim gozunaydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
aynı şeyleri yaşıyoruz gülüm dün kuru kuru adet sancısı gibi sancı çektim eşim nasıl üzüldü halimee
Tatlım yanlış şeyler yediğin için doymuyorsunZuhal abla ya hakikaten ben doymuyorum
Sabah kahvalti ysptigim halde 9.30 da kare ttost ekmekli iki tost yedim bide sut ictim rahat 2 daha yerdim kactim siniftan
Tatlım Eğer maddi durumun elveriyosa mutlaka git derimGidiyimmi diyetisyene esim gitme dedi ya ama istd a git gel çocukla zor bilemedim smdi
yok ablişim soğan kürü şu aşamada uygun olmuyor bebek tutunsa bile düşüğe sebep oluyor şu sıra böyle olması gerekiyor ablişim.Asyacım bi soğan kürü deneseydin ya cnm
Belki faydası olurdu
seninki planlı hamişlikmiydi gülüm tdavi falan aldn mı sen bir ara gittin gerçi dr a amaGidiyimmi diyetisyene esim gitme dedi ya ama istd a git gel çocukla zor bilemedim smdi
dr söylemişti ama bunları yaşicağımı gülüm hormon yüklüyoruz sonuçta duygu durumu değişikliği kasıkta sancı bel ağrısı göğüste hassasiyet yaşarsın demişti vallaha hepsini yaşadım da yaniCumartesi günü bende de oldu aynısı
Merhaba hanımlar size bisey diycem hastaneden geldim ben smdi elhamdülillah hamileyimkalp atımını da gordum...
Dr un tarsisinda kıyafet ayakkabı e bide sanırım biraz fazla tartio 100 u gordum ayyy çok fena Dr diyetisyene git dedi ama gitmiyi dusunuyorum devam edicem inşallah sağlıklı beslenmeye menü vermeye
Arada kacamajlarim olur mazur gorusuruz artık
Rabbim isteyen herkese nasib etsin sizin içinde bol bol dua edcem canlarim
dr söylemişti ama bunları yaşicağımı gülüm hormon yüklüyoruz sonuçta duygu durumu değişikliği kasıkta sancı bel ağrısı göğüste hassasiyet yaşarsın demişti vallaha hepsini yaşadım da yani
Yanı o kadar maddi durumumuz el vermiyor su an ayda 100 TL özele veremm li sordum bugün çok para ya abla bakicam bir çaresine bakalimTatlım Eğer maddi durumun elveriyosa mutlaka git derim
Bu durumda 20 -30 kilo daha Aldığını düşünsene hem doğumun zor olur
Sağlıklı beslenip hamilelikte kilo verenleri biliyorum
seninki planlı hamişlikmiydi gülüm tdavi falan aldn mı sen bir ara gittin gerçi dr a ama[/QU
Kılo bıldırımı yapıyım
Cuma 61,800
Bugun 62,600
Neyın artısı bılmıyorum o kadar halsız ve hastayımkı ılk defa aman bosver dedım ıns cuma eksı olur gün içinde girmeye çalısıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?