ya bu ilaçlardan dolayı öyle ağrılar çekiyosunki benim gibi tedavi gören çok kişi yaşamıştır bunu sanki şimdi adet olacakmış gibi ağrı şişlik çekiyosun ama aslında adet zamanın değil yani kuru kuru sancı çekiyosunGecmıs olsun ayaklarına sıcak su torbası koyabılırsın kasık agrılarına ıyı gelırmı bılmem ama adet donemım ıcın doktor onermıstı cok agır atlatıyodum ben o donemlerı
Bu havalar hıc ıyı olmuyo gercekten dısarı cıksan cıkamıyosun evde ayrı bı depresıf
Neyse az kaldı ısınır yakında havalar yıne
ya bu ilaçlardan dolayı öyle ağrılar çekiyosunki benim gibi tedavi gören çok kişi yaşamıştır bunu sanki şimdi adet olacakmış gibi ağrı şişlik çekiyosun ama aslında adet zamanın değil yani kuru kuru sancı çekiyosunrabbim zordan kurtarsın inş
asya_01 evet canım seninde sancıların başlamış şişlik falan ayaklarını sıcak tut
storeperde canım adet sancısı için çikolatalı süt, kekik çayı vs de iyi geliyor
cumadan beri hastanedeyim babamı acil yatış yaptık ama
bu sabah tartıldım cuma 76,200
bugün 76,100
çok geçmiş olsun size de Rabbim şifalar versinBen kıst amelıyatı oldum canım o kıst cok sancı yaparmıs zaten
Amelıyattan sonra duzene gırıyo gıbı sımdı zamanla
Olursa yıne aklımda ama ıcmeye calısırm tesekkurler
Amin gülümAyy amin canım ya
Cok zordur emınım Allah kımseye gostermesın
Amin gülümAyy amin canım ya
Cok zordur emınım Allah kımseye gostermesın
evet ankarada defne abla ya inş kötü bişey yokturrSelam canlar Defnee hiç uğradı mı? Ankarada yaşıyordu galiba..
Inşallah canım.Çok can sıkıcı bir durum .Allah bunu yapanları ve sebep olanları kahretsin.Vicdansız merhametsizler..evet ankarada defne abla ya inş kötü bişey yokturr
aminn inşallah gülüm zaten olan her zaman günahsız insanlara olurrInşallah canım.Çok can sıkıcı bir durum .Allah bunu yapanları ve sebep olanları kahretsin.Vicdansız merhametsizler..
ya bu ilaçlardan dolayı öyle ağrılar çekiyosunki benim gibi tedavi gören çok kişi yaşamıştır bunu sanki şimdi adet olacakmış gibi ağrı şişlik çekiyosun ama aslında adet zamanın değil yani kuru kuru sancı çekiyosunrabbim zordan kurtarsın inş
ay inş gülüm 2 canlısın sende dua et bizler için.gülüm benim fikrimcede diyetisyene gitmelisin ihmal etme hamile insan zayıflayamaz tabi ama en azından nasıl beslenmen gerektiğini öğrenmelisinAllah yardımcı olsun canım insallahhh hemencik gelir melegin
Defne gelmedi.demiii ayy cok endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?