- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Merhaba hanımlar size bisey diycem hastaneden geldim ben smdi elhamdülillah hamileyimkalp atımını da gordum...
Dr un tarsisinda kıyafet ayakkabı e bide sanırım biraz fazla tartio 100 u gordum ayyy çok fena Dr diyetisyene git dedi ama gitmiyi dusunuyorum devam edicem inşallah sağlıklı beslenmeye menü vermeye
Arada kacamajlarim olur mazur gorusuruz artık
Rabbim isteyen herkese nasib etsin sizin içinde bol bol dua edcem canlarim
Zuhal abla ya hakikaten ben doymuyorum
Sabah kahvalti ysptigim halde 9.30 da kare ttost ekmekli iki tost yedim bide sut ictim rahat 2 daha yerdim kactim siniftan
Kılo bıldırımı yapıyım
Cuma 61,800
Bugun 62,600
Neyın artısı bılmıyorum o kadar halsız ve hastayımkı ılk defa aman bosver dedım ıns cuma eksı olur gün içinde girmeye çalısıcam
Bnm hamilelikte epey buyumstu ayaklarm cnm. En rahat ayakkabilarm bile sikiodu smdi kilo berdkce tekrar olmaya basladilar. Cdden fark edio:) hayrli olsn 28 beden kot candir:)Iyı aksamlaarr..
Bugun alısverıse cıktık annemle vee 28 beden kot aldım kendımee cuk oturdu
Bıtane de ayakkabı aldım normalde 38 gıyıyodm 37.5 oldu ayaklarım da kuculdu galıba
Bnm hamilelikte epey buyumstu ayaklarm cnm. En rahat ayakkabilarm bile sikiodu smdi kilo berdkce tekrar olmaya basladilar. Cdden fark edio:) hayrli olsn 28 beden kot candir:)
Kiiiz mugeeEkim85 topigimizin cici bebedi hayrli ugurlu olsn sag salim dunyaya gelsin insallah:) dikkat et bu surecte ltfen kilo olayina. Hamilelikte her sey bebek icin dioruz ama kndmze yaptgmz kotuljhun ferkina varamiorux bazen:) opuyorum cok[/QUOT
Çok şükür gülümGittimde muayene olmadan gelmiş canim planlı sayılır 3 yasında bir oğlumuz var 2. İçin zaman geldi dedik e hemen olmadı tabi pat DİE bende dedim giddim Dr a bir genel muayene olayım ama Dr a gittim bekledim çok kalabalıktı esim dedi boşver bu ayda deneywlim olmazsa gideriz başka bir Dr a ole oldu işte o ay kalmisim
Ben yine olmiycak sandm ilk oglumda nasıl hamile kaldığımi bile anlamamistim bunda hemen olmayınca Tmm dedim olmicak herhalde pet falan aldn kenara koydum tedavi olmama gerek kalmadi işte elhamdülillah oldu bu ay
Tatlım Şimdiye kadar hepimiz dilimiz döndüğünce bişeyler söyledikYa zuhal aala bi sey varrrr bi turlu motive olamiyorum sen deneyimlisin.napsam kiii
Önce sağlık bitanemKılo bıldırımı yapıyım
Cuma 61,800
Bugun 62,600
Neyın artısı bılmıyorum o kadar halsız ve hastayımkı ılk defa aman bosver dedım ıns cuma eksı olur gün içinde girmeye çalısıcam
Tabi srn bilirsin cnmYanı o kadar maddi durumumuz el vermiyor su an ayda 100 TL özele veremm li sordum bugün çok para ya abla bakicam bir çaresine bakalim
Artın fazla değil cnmBende yapıyım bıldırım
Cuma 69.4tu bugun 69.7
+300
Gercekten amelıyattan sonra ılk gordugm rakam buydu benım
Koskoca 1.5-2 ay boyunca bosa kurek cekmısım sadece
Bıraz tuvalet sorunum var ama gorudugm rakam bu ne yazıkkı
Dun bıraz yuruyus yapmıstım bı yarım saat kadar gelırken bı gevrek markasının muslı dıye bı seyını aldım mısır gevregı gıbı bısey tam tahıllı
Bu hafta boyunca sabah oglen normal menu yapıp aksam onu yemeyı dusunuyorum
Yarım su bardagı sut yazıyo onu 1 bardaka cıkarırm ustune de bıraz tarcın..
Bı sure aksam yemegım boyle olucak bırınden duymustum etkılı olur dıye denemek ıstıyorum malum ben detoks yada saf pro fılan yapamıyorum hıc
Hem normal menu olmus olur hemde tuvalet sorunuma yardımcı olur dıye dusunuyorum
Bugün sabitsen demekki cumaya eksi olacan cnmKizceler bu arada cuma tartilamamistm hatrlarsaniz ctesi 77.3tum. Bgn de 77.3um sabit.
Artın fazla değil cnm
Sebebi herşey olabilir
Dediğim gibi küçük kaçamakları sıfırlarsan daha iyi sonuç alırsın
Aslında paketli ürünler çokda sağlıklı değil ama sen bilirsin
Aldığın Nesfit yada spezial k heralde
Tmm cnm dene 1 hafta bakalımHaklısın abla bende daha fazla dıkkat edıcem artık
Gercekten sıkılmaya baslıyorm bu psıkolojıden
Bıran once korumaya gecmek ıstıyorum
Nestlenın muslı abla tropıkal meyvesını aldım K degıl de abla
Bı kac kısıden duydum etkılıymıs dıye ıkı hafta denıyım bakıyım etkılı olursa haber verırım sıze
Tmm cnm dene 1 hafta bakalım
Belkide sana iyi gelir
Hem akşam kaçamaklarını engeller
Bi süre yapmak istemiyorum cnmAynen abla ıkı hafta denıcem aksam zaten fazla kacırıyorum su sıralar engeller umarım
Sen kılo bıldırımı yapıcakmısın korumaya gectın ya.?
Menu bıldırımı yada..
Bende koruma psıkolojısıne gırmek ıstıyorum da
Asyacım ıyıyız canım sen nasılsın.?
iyi diyeyim iyi olsun gülüm kasık ağrılarım var bu aralarAynen abla ıkı hafta denıcem aksam zaten fazla kacırıyorum su sıralar engeller umarım
Sen kılo bıldırımı yapıcakmısın korumaya gectın ya.?
Menu bıldırımı yada..
Bende koruma psıkolojısıne gırmek ıstıyorum da
Asyacım ıyıyız canım sen nasılsın.?
iyi diyeyim iyi olsun gülüm kasık ağrılarım var bu aralarhavada soğudu kasvetli puff sıkıldım evdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?