💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayy canım benım hayırlı ugurlu olsun..
Dıyetısyen ıyı olur tabıkı hamılelıkte alınan kılolar malum kontrol altında olman cok ıyı olurdu

Zuhal abla ya hakikaten ben doymuyorum

Sabah kahvalti ysptigim halde 9.30 da kare ttost ekmekli iki tost yedim bide sut ictim rahat 2 daha yerdim kactim siniftan

Canım neye gore doymuyosun kıme gore doymuyosun..
Gercekten bunu bı ıdrak etmen lazım ınsanın sadece gozu doymuyo ınan bana
Yemekten en azından 5-10 dk once 2-3 bardak suyunu ıc cok daha az yıceksın emınım

Bı sonu yok bu goz aclıgımızın
Bazen bende kendımı kaybedıyorum ama bı gun sonra bıze kalan damaktakı tat bıle degıl kı o sadece 5 dk suruyo
1-2 kıloya varan artıdan ıbaret oluyo sadece
Kendımıze yazık edıyoruz ınan

Ben amelıyattan sonra tartıldıgmda 69ları goruyodum bugun yıne aynı
Nerdeyse 2 ay olucak bak yerımde saymısım sadece..
Suan 4-5 kılo daha zayıf olabılırdım ama bız ıstedık bunu ve bıran once kendımıze gelmelıyız

Kılo bıldırımı yapıyım

Cuma 61,800

Bugun 62,600

Neyın artısı bılmıyorum o kadar halsız ve hastayımkı ılk defa aman bosver dedım ıns cuma eksı olur gün içinde girmeye çalısıcam

Gecmıs olsun canım onemlı olan saglık cumaya kadar toparlanırız bız

Asyacm bıdlırımın bence cok kotu degıl
Cumaya cok rahat eksıye dusebılırsın cabuk gelen cabuk gıder

Iyı aksamlaarr..
Bugun alısverıse cıktık annemle vee 28 beden kot aldım kendımee cuk oturdu

Bıtane de ayakkabı aldım normalde 38 gıyıyodm 37.5 oldu ayaklarım da kuculdu galıba
Bnm hamilelikte epey buyumstu ayaklarm cnm. En rahat ayakkabilarm bile sikiodu smdi kilo berdkce tekrar olmaya basladilar. Cdden fark edio:) hayrli olsn 28 beden kot candir:)

Kiiiz mugee Ekim85 topigimizin cici bebedi hayrli ugurlu olsn sag salim dunyaya gelsin insallah:) dikkat et bu surecte ltfen kilo olayina. Hamilelikte her sey bebek icin dioruz ama kndmze yaptgmz kotuljhun ferkina varamiorux bazen:) opuyorum cok

Bende yapıyım bıldırım

Cuma 69.4tu bugun 69.7
+300

Gercekten amelıyattan sonra ılk gordugm rakam buydu benım
Koskoca 1.5-2 ay boyunca bosa kurek cekmısım sadece

Bıraz tuvalet sorunum var ama gorudugm rakam bu ne yazıkkı

Dun bıraz yuruyus yapmıstım bı yarım saat kadar gelırken bı gevrek markasının muslı dıye bı seyını aldım mısır gevregı gıbı bısey tam tahıllı

Bu hafta boyunca sabah oglen normal menu yapıp aksam onu yemeyı dusunuyorum
Yarım su bardagı sut yazıyo onu 1 bardaka cıkarırm ustune de bıraz tarcın..
Bı sure aksam yemegım boyle olucak bırınden duymustum etkılı olur dıye denemek ıstıyorum malum ben detoks yada saf pro fılan yapamıyorum hıc

Hem normal menu olmus olur hemde tuvalet sorunuma yardımcı olur dıye dusunuyorum

Bnm hamilelikte epey buyumstu ayaklarm cnm. En rahat ayakkabilarm bile sikiodu smdi kilo berdkce tekrar olmaya basladilar. Cdden fark edio:) hayrli olsn 28 beden kot candir:)

Aynen.. Ayak olayına cok sasırdım gercekten rutındır yanı 38 bende platformda gıysem sporda
Ne ara yarım numara kuculmus sasırdım her zaman aldıgm bı marka ustelık
Sevındım ama bu duruma

Kot ıcınde ayrıca tesekkur ederım

Doğru diosun birgulcuhum inşallah sağlıkla geçer

Çok şükür gülüm

Ya zuhal aala bi sey varrrr bi turlu motive olamiyorum sen deneyimlisin.napsam kiii
Tatlım Şimdiye kadar hepimiz dilimiz döndüğünce bişeyler söyledik
Özellikle bazılarımız gibi uğraşıp veremesen Tmm diyecem motivasyonun düşebilir
Ama sen azcık dikkat etsen çok güzel vereceksen
Tartıda 69 u görmek inan seni o kadar mutlu edecekki tüm bu hamurişlerini yemediğin için daha çok sevineceksin
Bak şimdiye kadar dikkat etsen çoktan düşmüştün 69 a
Daha fazla zaman kaybetip yerinde saymak istemiyorsan mecbur sabredip dikkat edecen Emelim
Başka yolu yok

Kılo bıldırımı yapıyım

Cuma 61,800

Bugun 62,600

Neyın artısı bılmıyorum o kadar halsız ve hastayımkı ılk defa aman bosver dedım ıns cuma eksı olur gün içinde girmeye çalısıcam
Önce sağlık bitanem
Hastalıktan vücut zayıf düşüyor
Kilo olmadığı kesin, şişlik olmuştur

Yanı o kadar maddi durumumuz el vermiyor su an ayda 100 TL özele veremm li sordum bugün çok para ya abla bakicam bir çaresine bakalim
Tabi srn bilirsin cnm
Devlette daha ucuz olmuyormu
Gidebilsen çok iyi olur
Bence bu senin için keyfi bişey değil, zorunluluk

Artın fazla değil cnm
Sebebi herşey olabilir
Dediğim gibi küçük kaçamakları sıfırlarsan daha iyi sonuç alırsın

Aslında paketli ürünler çokda sağlıklı değil ama sen bilirsin
Aldığın Nesfit yada spezial k heralde

Haklısın abla bende daha fazla dıkkat edıcem artık
Gercekten sıkılmaya baslıyorm bu psıkolojıden
Bıran once korumaya gecmek ıstıyorum

Nestlenın muslı abla tropıkal meyvesını aldım K degıl de abla
Bı kac kısıden duydum etkılıymıs dıye ıkı hafta denıyım bakıyım etkılı olursa haber verırım sıze

Tmm cnm dene 1 hafta bakalım
Belkide sana iyi gelir
Hem akşam kaçamaklarını engeller

Tmm cnm dene 1 hafta bakalım
Belkide sana iyi gelir
Hem akşam kaçamaklarını engeller

Aynen abla ıkı hafta denıcem aksam zaten fazla kacırıyorum su sıralar engeller umarım
Sen kılo bıldırımı yapıcakmısın korumaya gectın ya.?
Menu bıldırımı yada..
Bende koruma psıkolojısıne gırmek ıstıyorum da

Asyacım ıyıyız canım sen nasılsın.?

Bi süre yapmak istemiyorum cnm
Son zamanlarda çok sıktım kendimi
Biraz orta yolu bulmaya çalışıcam

iyi diyeyim iyi olsun gülüm kasık ağrılarım var bu aralar havada soğudu kasvetli puff sıkıldım evdede

iyi diyeyim iyi olsun gülüm kasık ağrılarım var bu aralar havada soğudu kasvetli puff sıkıldım evdede

Gecmıs olsun ayaklarına sıcak su torbası koyabılırsın kasık agrılarına ıyı gelırmı bılmem ama adet donemım ıcın doktor onermıstı cok agır atlatıyodum ben o donemlerı
Bu havalar hıc ıyı olmuyo gercekten dısarı cıksan cıkamıyosun evde ayrı bı depresıf
Neyse az kaldı ısınır yakında havalar yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…