Bu mevsim geçişlerinde halsizlik olabiliyor cnm
Benim de canım bişey istemiyor
Kendine çok yüklenme cnm
Dediğim gibi arada kaslarını dinlendirmen lazım
Almanyadayım cnm
Can
Menün çok güzel.Incir suyunu neden içiyorsun?
Saol ablacimSizede geçmiş olsun cnm
Canımm Allah yardımcın olsun.Inşallah sağlıklı bir bebişin olsun :) Canım inşallah bende biraz zayıflayınca Allahın izniyle bir bebek istiyorum. Allah gönlümüze göre versin.Bebek tedavisi görüyorum canım.
Yumurta çatlaması için içiyorum onu.
Canımm Allah yardımcın olsun.Inşallah sağlıklı bir bebişin olsun :) Canım inşallah bende biraz zayıflayınca Allahın izniyle bir bebek istiyorum. Allah gönlümüze göre versin.
Maşallah menünün,sporun çok iyi,suyunda güzel canımmenüm
sabah
2 haş yumurta
10 yeşil zeytin
domates
1 avuç kadar çiğ fıstık
öğle
1 tabak kabak
akşam
tavuk fırın
salata
su 2 ancak olur hava soğuk içemiyorum
spor 1 saat yürüyüş
sağol gülüm de 2 öğünün altından kalkamadım ben ya saat 2 den sonra gözüm kararmaya başladıMaşallah menünün,sporun çok iyi,suyunda güzel canım
Canım sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin.Karatay 2 öğün öneriyor ama kendini iyi hissetmezsem.Ayran içebilirsin,birkaç çiğ baden veya ceviz yiyebilirsin birde öğünlerinde doymaya çalış canım..Bende bazen kendimi akşama doğru çıkıyorum ama dayanmaya çalışıyorum :) yapacak birşey yoksağol gülüm de 2 öğünün altından kalkamadım ben ya saat 2 den sonra gözüm kararmaya başladıbende 3 öğüne karar verdim leptin hormonu böylede çalışır umarım karataya uymaya çalışıyorum çünkü.sen nasıl kalkıyosun altından gülüm ben şahsen 1 senedir diyet yapmama rağmen çokk zorlandım
Canımm çok geçmiş olsun..Bu havalar tam hastalık havası.Canım ballı ılık sütte içebilirsin.Boğazını yumuşatır
QUOTE]Allah razı olsun gülüm keşke herkes bu düşüncede olsa ya inan özellikle bu tür konularda kadın kadının düşmanı rabbim herkesin gönlüne göre versin inşalllah.sıcak bişeyler iç gülüm bu sene de baya hastalıklar arttı ya aslında bizim vucudumuz dirençsizde kalıyor yaa
Spor yok galiba ama menun guzel canim afiyet olsunBende menumu verıyım
Sabah 8 gıbı yarım dılım ekmek (bogazım kasınıyodu ıyı geldı)
Ada çayı
15:00 gıbı 3 yk peynırlı onlet,2 zeytın 2,3 top peynır,1 tel peynır 2 dılım çavdar
17:50 sütlü mistık çay
19:00 bir kase sebze çorbası,3 yk taZe fasulye,1 bardak ayran
Su 2 lt
Afiyet olsun Aysa guzel menu karataya gecis yaptin mimenüm
sabah
2 haş yumurta
10 yeşil zeytin
domates
1 avuç kadar çiğ fıstık
öğle
1 tabak kabak
akşam
tavuk fırın
salata
su 2 ancak olur hava soğuk içemiyorum
spor 1 saat yürüyüş
Spor yok galiba ama menun guzel canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?