💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu mevsim geçişlerinde halsizlik olabiliyor cnm
Benim de canım bişey istemiyor

Kendine çok yüklenme cnm
Dediğim gibi arada kaslarını dinlendirmen lazım

Almanyadayım cnm
iyice dengem bozuldu halime gülüyorum abla ya dün eşim dışarı çıkarim seni sıkılıyorum diyosun diyor dışarı çıkmak istemiyorum diyom açım diyorum canın ne istior söyle alim yapim sen söyle diyor canım bişey istemiyor diyom adamıda manyak ettimm

Bebek tedavisi görüyorum canım.
Yumurta çatlaması için içiyorum onu.
Canımm Allah yardımcın olsun.Inşallah sağlıklı bir bebişin olsun :) Canım inşallah bende biraz zayıflayınca Allahın izniyle bir bebek istiyorum. Allah gönlümüze göre versin.

[aQUOTE="umutfakiri, post: 45622787, member: 716031"]Bugun ki menum
Sabah 10:00
2 yumurta haslama
2 koz biber
Maydonoz-tere-roka
Ogle 13:00
4 kasik ispanak kavurmasi
1 kase yogurt
Aksam 17:00
1 kase sulu kofte
Salata
1 bardak ayran
su
3 litre
spor
45+45yuruyus[/QUOTE]
Menün çok iyi canım.Sporun da mükemmel.Maşallah

Maşallah menünün,sporun çok iyi,suyunda güzel canım
sağol gülüm de 2 öğünün altından kalkamadım ben ya saat 2 den sonra gözüm kararmaya başladıbende 3 öğüne karar verdim leptin hormonu böylede çalışır umarım karataya uymaya çalışıyorum çünkü.sen nasıl kalkıyosun altından gülüm ben şahsen 1 senedir diyet yapmama rağmen çokk zorlandım

Bende bugünümü yazayım
Sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
kahvaltım
2 haş. Yumurta
1 ceviz
birkaç dal küçük kıvırcık
maydanoz
2. Öğünüm
200 gr kadar tavuk göğsü
2 kase sebze çorbası
1 fincan dökme yeşil çay.Şifa olsun bana :)
sporumu yapamadım.Bacaklarım çok ağrıyordu

Canım sen kendi bünyeni daha iyi bilirsin.Karatay 2 öğün öneriyor ama kendini iyi hissetmezsem.Ayran içebilirsin,birkaç çiğ baden veya ceviz yiyebilirsin birde öğünlerinde doymaya çalış canım..Bende bazen kendimi akşama doğru çıkıyorum ama dayanmaya çalışıyorum :) yapacak birşey yok

Canımm çok geçmiş olsun..Bu havalar tam hastalık havası.Canım ballı ılık sütte içebilirsin.Boğazını yumuşatır

Ballı zencefıl ve karabuberlı pekmez tarufı aldım onları yapıyorum gece kotuydum oksuruk krızıne gırdım bogazımı cok tahrıs ettı sesım bır ıkı gune duzelır ıns

QUOTE]

Üzülme canım sen ınsan bır zaman sonra fesat ınsalardan uzak durması gerektıgını anlıyor Allahın iznıyle herşey aşılıyor

Bende menumu verıyım

Sabah 8 gıbı yarım dılım ekmek (bogazım kasınıyodu ıyı geldı)

Ada çayı

15:00 gıbı 3 yk peynırlı onlet,2 zeytın 2,3 top peynır,1 tel peynır 2 dılım çavdar

17:50 sütlü mistık çay

19:00 bir kase sebze çorbası,3 yk taZe fasulye,1 bardak ayran

Su 2 lt

Spor yok galiba ama menun guzel canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…