He he he hakatten yaaa elhamdülillahDefne biz topikcrk hasta olmana cok sevindik su an:) allah sifa bersin ya korkuttun bizi.
bitmiyorr özlemim bitmiyorr çok yorucuAynı ruh halındeyım hep acım aksam olunca valla halım olsa usenmıycem yıcem ama hem halım yok hem ınsan emeklerıne kıyamıyor hayat bu derdı tasası bıtmıyor malesef
Allah korudu gercektenAllah korumus husneeee :)
Rabbim.bu tarz aci kimseye yasatmasin.insallah.
bitmiyorr özlemim bitmiyorr çok yorucu
1 çk toz zencefilin içine az bal koy ye cnmKıyamam az çok ınann tahmın edıyorum yakın cevremde bunu yasayan oldu zaten bır bayan olarak senı cok ıyı anlıyorum dua edelım bol bol
Arkadaşlar sesım gıttı gece benı baya oksuruk tuttu baya bogazım tahrıs oldu adacayı ıctım ne bısr yıyebılıyorım ne ıcebılıyorum mumkun olsa yutkunmammumkun oldugunca gırmeye calıscam
SelammmmSelam hepinize :)
2 ay kadar önce bir görünüp bir kaçmıştım, yine buralardayım, size de selam vermek istedim
Sizede geçmiş olsun cnmAllah korudu gercekten
Amin rabbim bi daha boyle aci yasatmasin ulkemize
Cuma Yarışmalarına mı katıldın cnmSelam hepinize :)
2 ay kadar önce bir görünüp bir kaçmıştım, yine buralardayım, size de selam vermek istedim
Kıyamam az çok ınann tahmın edıyorum yakın cevremde bunu yasayan oldu zaten bır bayan olarak senı cok ıyı anlıyorum dua edelım bol bol
Arkadaşlar sesım gıttı gece benı baya oksuruk tuttu baya bogazım tahrıs oldu adacayı ıctım ne bısr yıyebılıyorım ne ıcebılıyorum mumkun olsa yutkunmammumkun oldugunca gırmeye calıscam
sabahtan dır halsizliğim var biraz yürüdüm ama hava da serttiSabah eltim kahvaltıya çağırmıştı ordaydık
TR den kardeşi gelmişti
Bende pazar kahvaltı ya çağırdım
Sizlerde ne var neyok
Canımm çok geçmiş olsun..Bu havalar tam hastalık havası.Canım ballı ılık sütte içebilirsin.Boğazını yumuşatırKıyamam az çok ınann tahmın edıyorum yakın cevremde bunu yasayan oldu zaten bır bayan olarak senı cok ıyı anlıyorum dua edelım bol bol
Selam canımSabah eltim kahvaltıya çağırmıştı ordaydık
TR den kardeşi gelmişti
Bende pazar kahvaltı ya çağırdım
Sizlerde ne var neyok
Bu mevsim geçişlerinde halsizlik olabiliyor cnmsabahtan dır halsizliğim var biraz yürüdüm ama hava da serttigeri döndüm zaten hiç öyle spora hevesimde yoktu ama abliş hava almak iyi geldi
Kendine çok yüklenme cnmSelam canım
benim biraz bacak ve kalça ağrım var yürümekten galiba bu sabah yürümedim .
Zuhalcim sen nerde yaşıyorsun?
Menün çok güzel.Incir suyunu neden içiyorsun?Dün neredeyse hiçbir şey yemediğim için menü vermemiştim.
Bugün vereyim.
09:15
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 salatalık
10:00
1 bardak kaynatılmış incir suyu
13:30
5 köfte
1.5 dilim ekmek
18:30
1 kepçe tavuklu barbunya yemeği
Salata
Su: 1.5 lt arttırıcam.
Akşam 1 bardak daha incir suyu içilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?