- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ablacim hbr alirsan yaz lutfen
deep_fat Emine ne guzel.seyler yazmissin.ki yarina.bile ikili rakamlari gorebilirsin.canim.
Olsun tatlım içtiğin ayran olsunMefkurem hastalıktan galıba tatlı ıstedı canım en masum buydu bır bardak ayran ıctım bu arada
Sağol cnm birazdaha hafifledi ama tam geçmedi
Olsun tatlım içtiğin ayran olsun
Evet ya çok endişelenmiştim.Buralarda olmasına sevindim :) çok geçmiş olsun canım yaKizlarmuska77 defne hastaymis gogus kafesi sismis :) cok sukur hasta uzuldum.ama dunki endisenin uzuntusu daha kotuydu
Allah razı olsunAllah şifa versin canım babana
amin inşallahEdicem canım yanı aklıma geldi ediyorum gerçekten Rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasib etsin inşallah
hadi o kadar olsun.dünden beri cok endişelendim ben de.Kizlarmuska77 defne hastaymis gogus kafesi sismis :) cok sukur hasta uzuldum.ama dunki endisenin uzuntusu daha kotuydu
Saol bitanemGecmıs olsun abla
Yemeden artı oluyorum yesem sonunu dusunemıyorum :)
Benimde en azından içim rahatladıKizlarmuska77 defne hastaymis gogus kafesi sismis :) cok sukur hasta uzuldum.ama dunki endisenin uzuntusu daha kotuydu
Ablam haklisin ama zatn menu paylasimi yapmadigim zamanlarda cay fasli da yoktu:) dun misafirlerm vardi onlarla brlikte yedim bi dilim. Ama her kacamagin bni hedefimden uzaklastrdiginin farkindayim. Insallah bgn kacamak yok:)Hepsi harika tatlım
Menün böyle kaldıysa güzel cnm
Sabah akşam güzel cnm keşke Öğlende sıcak sıcak çorba içseyfin
Emelcim kahvaltını çok erken yapıyosun ve az yemişin saat 9 da acıkman çok normal
Kuvvetli bi kahvaltı yap
Aralarda kuruyemiş ayran iç
Çok da kötü sayılmaz
Gayet güzel asyam
Yok tatlım
Birgülüm akşam çay faslını bi bıraksan güzelim
Akşama yoğurt salatada eklesen daha çok doyardın belki öbürlerine gerek kalmazdı
Yok cnm
Benimde bugün midem ağrıyodu hiç bişey yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?