- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Tesekkur ederim Asyam bu hafta devam onumuzdeki haftaya koruma donemine gecicem insallahbence korumaya geç gülümm bayıldımm sana maşşallahh
Tesekkur ederim cok mutlu oldumMaşallah canım bencede gayet hosssunnn tebriklerr
Hoşgeldin fıstığımBenim canlarımsınız siz yaaa..
Takıma sormuşsunuz ne olur kusura bakmayın canım öyle yanıyorduki ankaradaki olayla korkabileceğiniz aklıma gelmedi..
Özür dilerim kızlar...
Sağolasın cnmmaşallah abla darısı başımıza inşallah :)
Takımdakilerde öyle diyo..Hoşgeldin fıstığım
Kız nerdeyse hasta olmana sevindik
Töbe Töbe
Şimdi nasılsın
Benim canlarımsınız siz yaaa..
Takıma sormuşsunuz ne olur kusura bakmayın canım öyle yanıyorduki ankaradaki olayla korkabileceğiniz aklıma gelmedi..
Özür dilerim kızlar...
Abla gecmis olsun bizde ozledik seniTakımdakilerde öyle diyo..
Göğüs kafesindeki kemik şişti otururken nefes almak canımı yakıyor.
kaykıldımda yazıyom bugün çok özledim sizi napiiim..
Kusura bakmayın hiç aklıma gelmedi yaaBaya merak ettik haliyle
Bende sizi özledim..Abla gecmis olsun bizde ozledik seni
Çok geçmiş olsun cnmTakımdakilerde öyle diyo..
Göğüs kafesindeki kemik şişti otururken nefes almak canımı yakıyor.
kaykıldımda yazıyom bugün çok özledim sizi napiiim..
Saol ablam destekcilerim motivasyon kaynaklarim kimKusura bakmayın hiç aklıma gelmedi yaa
Bende sizi özledim..
Bu arada resmine baktım fıstıksın fıstıkkkk
Mügecim bebiş geliyormuş hayırlı olsun canım (geçmişi okuyomda bir yandan)Baya merak ettik haliyle
Beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordumÇok geçmiş olsun cnm
Ama yapacak bişey yok heralde
Bizde seni özledik cnm
Senden haber alınca içimiz rahatladı
Afiyet olsun abla hasta hasta bile gayet guzel bi menu olmusCanlar uzanmam lazım canım çok yanıyor.. Yarın gelirim yine öpüyorum hepinizi..
Menüm
8,45
2 dl ekmek/sucuklu yumurta/peynir
13,30
sütlü şekersiz kahve
17,00
1 kepçe nohut yemeği
Su 1,5 anca olur
Spor yok
ay abliş sorma ne merak ettik seni yaaaSelamlar kızlar rahatsızdım gelemedim kaç gündür..
Nasılsınız görşmeyeli?
çok beğendimm seni harikasınnTesekkur ederim Asyam bu hafta devam onumuzdeki haftaya koruma donemine gecicem insallah
Saol kuzum senden de bi resim bekliyorum ama sende cok kilo verdinçok beğendimm seni harikasınn
benim resim koymaya yüzüm yok gülüm ben çok takıldım çoğu benim isteğim dışında gerçekleşen durumlar oldu hep malum konular 65 olunca olursam daha doğrusu koyarım resimSaol kuzum senden de bi resim bekliyorum ama sende cok kilo verdin
Insallah canim ayrica yuzum yok deme sakin cunku sen cok azimlisin ve cok caba sarf ediyosun arada aksilikler oluyo onemli olan o azimi umudunu kaybetmeden devam etmenbenim resim koymaya yüzüm yok gülüm ben çok takıldım çoğu benim isteğim dışında gerçekleşen durumlar oldu hep malum konular 65 olunca olursam daha doğrusu koyarım resim
düşsekte kalkmalıyız en azından kendimi yine toparlıyabiliyorum.bugün diyet güme düştü arkadaşım geldi sağolsun battı bugün amaInsallah canim ayrica yuzum yok deme sakin cunku sen cok azimlisin ve cok caba sarf ediyosun arada aksilikler oluyo onemli olan o azimi umudunu kaybetmeden devam etmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?