💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet canım hayırlısı ile insallahhh gelecek

Sabah ki boregin boyutu ney bilmiyorum ama oglede 1 patates cok degil ton baliginin yagini suzersen daha iyi olur afiyet olsun

kızlarr menümm utanarak yazıyorumm
sabah
2 haş yum
2 çatal peynir
domates,salatalık
10 yeşil zeytin,2 ceviz buraya kadar bişey yok öğlen çok yakın arkadaşım geldi yumurtalı köftem ünlüdür benim malesef ben ısrarla başka yemek yapmayı teklif ettim ama oda ısrarla köfte istedi
öğlene 1 uvuç içi büyüklüğünde yum köfte,salata,1 bardak ayran

ara 1 elma,1 bardak sütün içine 2 çay kaşığı sıcak çikolata koydum arkadaşa yaptım canım çok çekti

akşama yemek yemicem ceza veriyorum kendimezaten şişmişim bide yediğim şeylere bakınn
su 2 ancak olur
spor yok saat 1 e kadar camlar,perdeler ev temizliğiye uğraştım arkadaşım gelince spor kaldı

Asya seninki de utanilacak menu muu

MENUM

İlik limonlu su

KAHVALTİ 07.30 1kkb.peynir 1 ç.ekmegi 1 yk patatesli yumurta 1 sb sut

SAAT 10.00 3 kofte ceyrek ekmek 10 p.kizartmasi 1 sb sut

OGLE simit buyuklugu pide ekmek patates haslamasi peynir

Acikirsam ayran.icerim

Su 2 olur

Defne cok.merak.ettik seni canim g.olsun

Kizlar ne diyim valla yuzum yok sizinde diyecek.lafiniz yok biliyorum

kız berbat ya sıcak çikolata senin neyine asya de ya

Asya bana sorarsan menunde asiri bisey yok kendini uzme.
Bulgur karbon zaten gülüm,elma demek şeker demek üstüne bide sıcak çikolata adı bide karatay yapıyom karatay duysa sopayla kovalarr vallahiiçok kızıyom kendime ya ben önceleri tutuyodum kendimi arkadaşı ikna edemedim bayılır benim köfteme parmaklarını yer yani yoksa bari köfte olmayaydı iyiydidiyom ya istikrarım bozuldu benim ya eskisi gibi gidemiyorum napsam bilmiyorumm

Bende menümü verıyım saatlı yemedım sırf yemek ıcın ılac aldıhım ıcın yedım desem yalan olmaz

Ôglen yarım sımıt peynır zeytın,roka maydanoz ıhlamur

Ada çayı

Sütlü mistık çay

Aksam ustu 1 kase corba

20,15 1 bardak ayran

Arada 3,5 tane yumusak şeker

Su 2 lt su içmek hiç bu kadar zor olmamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…