💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canlar uzanmam lazım canım çok yanıyor.. Yarın gelirim yine öpüyorum hepinizi..
Menüm
8,45
2 dl ekmek/sucuklu yumurta/peynir
13,30
sütlü şekersiz kahve
17,00
1 kepçe nohut yemeği
Su 1,5 anca olur
Spor yok
Güzel cnm Hatta bşraz az bile

Bugun ki menum
Sabah 10:00
4 kasik kiymali yumurta
1 dilim peynir
4 tane zeytin
1 kupa yesil cay
Ogle13:00
1 elma
1 kupa bitki cayi
Aksam 16:30
1 but haslama
1 kase yogurt
Salata
Su
3 litre
Spor
30+30 tempolu yuruyus
1 saat bisiklet
herzamanki gibi çok güzel cnm

Börek dışında güzel cnm

Benim menüm
10:00 Kavurmali yumurta
Domates
Salatalık

14:30 haşlanmış patates
Domates
Ayran

17:30 ıspanak
Yoğurt
Yiycen
Su 2 civarı ancak
patatessiz bi menün olmıcak heralde cnm
Güzel

Çok kötü değil cnm
Çukulatada hazır değilmiş

Tatlım Sadece arada ve öğlen ekmek biraz fazla olmuş en azından akşam değil

Biraz iyileşmedinmi cnm

ALINTIDIR

''Başarmak icin;
Önce tüm zihninle hayal et,
Ve buna bütün kalbinle inan...
Sonra ise,
Hedefine giden yolda tüm gücünle çalış!!!
Bahane üretmeyi bırak, armutun sapı üzümün çöpü seni zayıflatmaz.
İstikrar,irade,azim ve sabir seni zayıflatır. Bunları al yanına ve korkma çık yola.
Yavaş yavaş emin adımlarla yürü o muhteşem ama zorlu yolda.
Unutma yolun sonunda tadına doyamayacağın bir zafer seni bekliyor yeter ki bahane üretme, yeter ki pes etme ..''

@EMELinEMELi

çok mutsuzum abla hiçbişeyi başaramıyorumm

Ilk omuzlarım basım agrıyodu onlar gectı sımdı bogazım kotu burnum bır akıyor bır duruyor ılaclarımı alıyorum kışında hasta oldum ama boylesını gormedım fecıyım

Ayyyyy zuhal ablaaaa yazina cok mutlu oldummm cansin cannn Mefkurem

asya_01 Asya canim valla havadan.mi ne herkeste bi cokuntu var yasnan olaylar falan.psikolojimizi.bozdu valla

benita_ask ozlemimmm guzelimmm napsan ki gecer ilik.ic dicem de herseyi zaten baya bi sivi ilik seyler icmissin.acaba vitamine mmi yuklensennn kiii?

dunyadamisafir storeperde BBD badem000 Aysemm ve diger kisceler nerdesiniz yavvv emine ayse neredesiniz vay arkadas bi durgun buralar

Sanirim ben sık gelmiyorum diye mi

Bellıkı cektırcek emel yapcak bısr yok herdeyı denıyom az once mandalına yedım

Arkadaslar bugun tv 140 kılo bır genc kızın kılolu olusuna nasıl agladıgını gordum dusunun ayak tırnaklarını egılıp kesemıyor bugun 80 90 yeter aman dersenız yarın 100 olucaksınız bugubun bıde yarını var yaslılık var hastalık var bugun ıyısın dıyen yarın sırtında tasımaz emelcım senın zaten dunya guzelı bır sebebın var bebegın bence onun ıcın zayıfla kımse sana 50 kılo ol demıyor bu guzrllıge bıde 65 olsan ne guzel olursun bır motıvasyon daha ıstıyosan bız sana ınanıyoruz guvenıyoruz saglıklı bır sekılde zayıflıycagına ben ınanıyorum ben ayda 2,3 kıloyu zor bela verdım ama asla vazgecmedım sen bu kıloyu 2 haftada ıstesen verırsın

İnan ki ozlem ben bu 23 kiloyu bebegim.icin.verdim.ne.goruntu ne.baska.biseydi.onemli.olan. en.onemlisi.yavrumla.en.iyi zamani gecirmek ve sisman bir.annesi olmamasiydi.

Canim sabah basliyorum.ogle cozutup aksam twlafi etme adina ugrasiyorum.

İyi ki varsiniz ve iyi ki varsin ozlemim. Sagolun siz olmasaniz coktan.birakmistim
:)

Defne ablaaa hosgeldın tekrardan cookk gecmıs olsun korkuttun bızı ama neyse kı ıyısın
Ozleemm cok gecmıs olsun canım sana da
Zuhal ablaaa gordum de bayadır yorum yapamadım
Mezunıyetını ve verdıgın kocoaman kocaman kıloları kutluyorum gercekten ıdolsun cansın
Emelcım ben telefondan okuyorum da klavye sorunu oluyo sıteye gırınce pek yazamıyorum
Bılgısayar acmaya da pek vaktım olmadı daha fazla bırıkmesın dıye gırdım bı bakıyım dedım uyumadan once
Bu arada benım aksam yemegınde nestle calısmalarım devam edıyo
Ilk gun aksam 7-8 gıbı asırı cozuttum neler yemedımkı..

Ama dun bugun gayet ıyıydı yuruyusumude yapmaya calısıyorum elımden geldıgınce
Cuma gunu bende merak edıyorum pazartesı gunkı oburluguma ragmen

Sımdı cıkmam lazım hepınızı opuyorum
Iyı geceler
Atladıgım bıseyler bırılerı de varsa kusura bakmayın gercekten

Emel lütfen sabah cıss olmadan iyice doyur kendini
Öğlen yemeye başlamadan ve sonrasında 1-2 bar su iç

Ben anlıyorum benımde durur durur gece aklıma ymek duser ben ıyılesıyom havalarda guzellesıyor yuryus parkurına gıderım ınandım ınat 58 olucam pes etmem bakma durdum bır ılerı ıkı gerı yapıyorım ama vazgecmem asla yaz gelıyor zayıfken ınsan daha ıyı hıssedıyor daha saglıklı
Kizzz yazdigimi okudumda ne guzel.yazmisim duygulandimmm

İnsallah.daha guzel.olacak hersey.

Ozlemcim sende hastaligini hallet zaten cok az kaldi guzelim basaracaksin ki bi halin.bile bence muthis.

Valla ıyılesıp cıkıp sokaklarda yurumek ıstıyorım bunaldım evde zatwn dogum gunume kadar 58 olmam lazım :) kendıme hedıyem :)

Sağolasın tatlım

Hadi bakalım cuma ne olucak
Kaçamak yapmazsan normal olarak verirsin zaten

Tlf dan giremiyom diyenleride anlamıyorum
Ben aylardır sadece tlf dan yazıyorum

Sağolasın tatlım

Hadi bakalım cuma ne olucak
Kaçamak yapmazsan normal olarak verirsin zaten

Tlf dan giremiyom diyenleride anlamıyorum
Ben aylardır sadece tlf dan yazıyorum

Bende hep telden gırıyorum ama netten kaynaklı bazrn cok hızlı bazen yavas bıde reklamlar sayfanın kayması sıkıntı oluyor

Özlemim sende biran önce iyileşde eski enerjin yerine gelsin

Valla adacayı ıhlamur ılac ballı zencefıl suyumu bıle ılık ıcıyorum spryler bu sefer cıdden fecı vurdu benı grıp Allah beterınden sakınsın butun kıs hafıf hafıf atlat baharda bu hale gel komık oldu :)

gerçekten çok güzelmiş zuhal abla
benim dünkü menü güzeldi.ama bugün cozuttum.offf of.
yarına Allah Kerim.

b

canım sen ilaç kullanıyorsun zaten.bu incir küründen doktorunun haberi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…