💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın kızlar.

Reyhancimmm az olmus be gulummm doyabildin miii

Doymuş gibi yaptım Emoşum

Nasıl yani?
O saçma sapan eksiyle dereceye mi girdim bir de

Kizlar dun evden cok erken ciktik giremedim kusura bakmayin ve diyet donemini 62.500 le kapatmis bulunuyorum p.tesi 85 kilodan 62 ye inerken yasadiklarimi ve kendi zayiflama maratonumu yazicam insallah
Canım Maşallah azmin elinden birşey kaçmaz.Süpersin.Başarı hikayeni zevkle okuyacağız.Darısı başımıza inşallah.

Canım Maşallah azmin elinden birşey kaçmaz.Süpersin.Başarı hikayeni zevkle okuyacağız.Darısı başımıza inşallah.
Evet tek engel nefsimdi onu yenince kilolar gitmek zorunda kaldi insallah herkes istedigi saglikli ve fit vucuda sahip olur ben yine burda hep sizi takipte olucam insallah

Hadi kızlar çatlatmak yada Nisbet yapmak istediklerinizi düşünün
Siz zayıflayınca onların surat ifadeleri nasıl olacak
Yada sen zayıflayamazsın diyen eşler tanıdıklar varmı

Tabi bide bizi bekleyen küçük beden kıyafetler var
Bir elbise güzel bile olsa büyük beden olunca bütün güzelliğini kaybediyor çok hantal duruyor

Hadi bakalım bu hafta depar atıp biraz canlanalım

X xDerinMavix
Reyhan dereceye girmişin ya sen ona bak tatlım

Günaydınnnnn sevgili diyetyoldaşlarım

Herkese mutlu haftasonları diliyorum

A Artemis580
Husna tebrikler cnm
Azminle zaten hakettin cnm

Bende bugün artık kendime dur diyorum
Yoksa yine yarınların sonu gelmicek
Tesekkur ederim ablacim 5 ay sonra zafer nefsimin degil benim oldu

Öyle olmuş ablam ben de ona şaşırıyorumya

Sen ne işi yapyodun tatlım
Allah hayırlı bol kazanç nasip etsin
Kokulu taş agırlıklı bebek süsleri falan abla şu siralar acayip yogunum yaaa bir yandan ev işleri bir yandan bebis sabahlara kadar uykusuzuz 2haftadir mahfetti beni bende duzen falan kalmadi hic oyuzden bildirim falanda yapamyorum ben bu kilo vermeyi basaramycam herhalde :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…