💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi akşamlar

11,30 mandalına

14:00. 3 yk patateali omlet,2 tel peynır

17:30 4 çigkofte,2 bardak ayran ,çevrek gobek

Su 2 lt
Nasıl oldun cnm toparlandınmı biraz
Menün fazla değil ama eksiye düşülcek menü değil gibi

Sabah güzel olmuş cnm
Hamburger ekmeği pek iyi değil
Akşam yine aç kalmışın

Asyacimmm ozlemcimmm menuleriniz gaywt olculu canlarrrrrimm

Basim catliyo kemiklerim agriyoo hele dizim fenaaaa kizzzz ben yaslandim mi neeee
Yaş geçiyor Emel hanım biran önce zayıflamaya bak
bu artılar görünüşde belli olmaz cnm Zaten spor yapıyosun

65 e düşene kadar bir kaza bela çıkmazsa hepsi iptal bendeeçok uzattım çünkü dimi özlem hak ettim ben bunu

Hakettın tabıkı merak etme 65 olucaksın

Anneme bakıyorum abla dudaklarımı gorsen agzın acık kalır ust dudagım ucuk ıcınde yuzum nasıl kurudu sağolsun bugun taksıyle gıttjk anneme ıgne verdı doktor sen alma yanına ben gerı yuruyerek eve gelıp hastaneye dondum 40 dk tempolu 7,039 adım yurumus oldum sayesınde kostum desem en dogrusu

Sende hasta hasta yorulmuşun cnm

Idare eder cnm Ama bi toplyamadım kendimi
Inşallah bu hafta spora başlarsam daha enerjik olurum

inşallah çarşambaya kadar daha da atarım abliş şu ödemi

eşimle akşam birbirimizi yedik meyve yedi mısır yedi yakama yapıştı ben ne yersem sende onu yicen diye vallahi yaygarayı kopardım eşiminde istikrarımı bozmamda etkisi büyük keyfimin kahyasımısın bacın geliyor az kahkaha atmadılar kilom yüzünden senin yüzünden yine mi dalga geçsinler dedim.bundan sonra ben istersem yerim istemessem sen niye yemiyosun diye bile sorma dedimmyeter yaa aylardır aynı takıldım kaldım bıktım artık

Ayy ben bu Tür kocaları anlamıyorum
Senin yediğine içtiğinede karışacak değilya

Ayy ben bu Tür kocaları anlamıyorum
Senin yediğine içtiğinede karışacak değilya
ben ne yersem sende yiceksin dedi senin yüzünden irademi kaybettim herkes kendi midesini taşıyor sen yediğini ye bir daha bana karışmicaksın dedimböyle kaldınapim abla ya çıldırdım artıkk.tamam yavaş kilo vermemde bir kaç önemli sebebim var ama eşimde bu sebeplerden biri.aylardan beri bir arpa boyu yol alamadım

Tatlım kilo işin diğer boyutu
Kusura bakma ama senin onun kölesi değil eşisin
Karışılcak şey var karışılmıcak şey var
Bu kadarda olmazki
Benim eşim bana böyle dese kahkahalarla gülerim heralde
Şaka gibi ya

bu anlattığımın daha fazla sı da var abliş size anlatabildiğim bir kısmı yaniama dün akşam söyliceğimi söyledim ben ona daha da ısrar falan edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…