İyi akşamlar
11,30 mandalına
14:00. 3 yk patateali omlet,2 tel peynır
17:30 4 çigkofte,2 bardak ayran ,çevrek gobek
Su 2 lt
ımmmm çiğ köftee urfalı olduğum burdan belli ya kan çekiyorr afiyet olsun özlemimm
65 e düşene kadar bir kaza bela çıkmazsa hepsi iptal bendeeSağol canım :)
Nasıl oldun cnm toparlandınmı birazİyi akşamlar
11,30 mandalına
14:00. 3 yk patateali omlet,2 tel peynır
17:30 4 çigkofte,2 bardak ayran ,çevrek gobek
Su 2 lt
Sabah güzel olmuş cnmMENUM
SAAT 07.15 İlik limonlu su
KAHVALTİ 07.30 1.5 ç.ekmegi 1h.yumurta 1 yk dereotlu lor peyniri 1 kk tulum peyniri 1 tk tahinpekmez
Sinav gorevim vardi ara falan yapamadim aciktim bayada
OGLE 14.30 2 hamburger ekmegi 4 ince et kofte yesillik 1sb ayran
AKSAM 19.30 1 kocaman bardak ev yapimi ayran
Su 2.5 olur
Yaş geçiyor Emel hanım biran önce zayıflamaya bakAsyacimmm ozlemcimmm menuleriniz gaywt olculu canlarrrrrimm
Basim catliyo kemiklerim agriyoo hele dizim fenaaaa kizzzz ben yaslandim mi neeee
bu artılar görünüşde belli olmaz cnm Zaten spor yapıyosunay sorma abliş ya ne güldüm ama varyaa kv kalıcak ama toplamda 2 hafta kalıcak bende mecburen utanma belası 1 yada 2 gece misafir edicem istemesemde mecburr gelsinde görsün şimdi beni ne alay etmişlerdi kilomla şu sıralar artıdayım ama en azından eski halimde değilim yani bir kaç güne inşallah atarım şu eksileri
65 e düşene kadar bir kaza bela çıkmazsa hepsi iptal bendeeçok uzattım çünkü dimi özlem hak ettim ben bunu
Nasıl oldun cnm toparlandınmı biraz
Menün fazla değil ama eksiye düşülcek menü değil gibi
Sabah güzel olmuş cnm
Hamburger ekmeği pek iyi değil
Akşam yine aç kalmışın
Yaş geçiyor Emel hanım biran önce zayıflamaya bak
bu artılar görünüşde belli olmaz cnm Zaten spor yapıyosun
Sende hasta hasta yorulmuşun cnmHakettın tabıkı merak etme 65 olucaksın
Anneme bakıyorum abla dudaklarımı gorsen agzın acık kalır ust dudagım ucuk ıcınde yuzum nasıl kurudu sağolsun bugun taksıyle gıttjk anneme ıgne verdı doktor sen alma yanına ben gerı yuruyerek eve gelıp hastaneye dondum 40 dk tempolu 7,039 adım yurumus oldum sayesınde kostum desem en dogrusu
Allah kolaylık versin cnmkızlar sözleşmeli sgk avukatlığı sınavlarına katılacağım için bir ay kadar düzenli giremeyeceğim arada uğramaya çalışırım hepinizi seviyorum
Idare eder cnm Ama bi toplyamadım kendimiAslinda acikmadim abla o.nedenle ayran.iceyim dedim.
Hamburgeri evde yaptim ama ne kadarda ev de olsa da hazir gida ve kalorili
Ozlemcim annenede g.olsun gulummm
Zuhal abla sen.nasilsin? Keyfin yerinde mi?Mefkurem
Basarilar fusunn.ablaaaaa.
Nasıl oldun cnm toparlandınmı biraz
Menün fazla değil ama eksiye düşülcek menü değil gibi
Sabah güzel olmuş cnm
Hamburger ekmeği pek iyi değil
Akşam yine aç kalmışın
Yaş geçiyor Emel hanım biran önce zayıflamaya bak
bu artılar görünüşde belli olmaz cnm Zaten spor yapıyosun
eşimle akşam birbirimizi yedik meyve yedi mısır yedi yakama yapıştı ben ne yersem sende onu yicen diye vallahi yaygarayı kopardım eşiminde istikrarımı bozmamda etkisi büyük keyfimin kahyasımısın bacın geliyor az kahkaha atmadılar kilom yüzünden senin yüzünden yine mi dalga geçsinler dedim.bundan sonra ben istersem yerim istemessem sen niye yemiyosun diye bile sorma dedimmHakettın tabıkı merak etme 65 olucaksın
Anneme bakıyorum abla dudaklarımı gorsen agzın acık kalır ust dudagım ucuk ıcınde yuzum nasıl kurudu sağolsun bugun taksıyle gıttjk anneme ıgne verdı doktor sen alma yanına ben gerı yuruyerek eve gelıp hastaneye dondum 40 dk tempolu 7,039 adım yurumus oldum sayesınde kostum desem en dogrusu
Ayy ben bu Tür kocaları anlamıyorumeşimle akşam birbirimizi yedik meyve yedi mısır yedi yakama yapıştı ben ne yersem sende onu yicen diye vallahi yaygarayı kopardım eşiminde istikrarımı bozmamda etkisi büyük keyfimin kahyasımısın bacın geliyor az kahkaha atmadılar kilom yüzünden senin yüzünden yine mi dalga geçsinler dedim.bundan sonra ben istersem yerim istemessem sen niye yemiyosun diye bile sorma dedimmyeter yaa aylardır aynı takıldım kaldım bıktım artık
ben ne yersem sende yiceksin dedi senin yüzünden irademi kaybettim herkes kendi midesini taşıyor sen yediğini ye bir daha bana karışmicaksın dedimAyy ben bu Tür kocaları anlamıyorum
Senin yediğine içtiğinede karışacak değilya
Tatlım kilo işin diğer boyutuben ne yersem sende yiceksin dedi senin yüzünden irademi kaybettim herkes kendi midesini taşıyor sen yediğini ye bir daha bana karışmicaksın dedimböyle kaldı napim abla ya çıldırdım artıkk.tamam yavaş kilo vermemde bir kaç önemli sebebim var ama eşimde bu sebeplerden biri.aylardan beri bir arpa boyu yol alamadım
bu anlattığımın daha fazla sı da var abliş size anlatabildiğim bir kısmı yaniTatlım kilo işin diğer boyutu
Kusura bakma ama senin onun kölesi değil eşisin
Karışılcak şey var karışılmıcak şey var
Bu kadarda olmazki
Benim eşim bana böyle dese kahkahalarla gülerim heralde
Şaka gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?