Bugün geçen seneyi hatırladımBugün dışarı çıkamicam ablam 18 mart olduğu için burada olaylar olması bekleniyor. Güvenlik önlemleri had safhada ama ben zaten aşırı panik bir insan olduğum için korkuyorum.
Sonrasında başladım. Ya da içeride döne döne yürürüm :)
Tatlım işin sırrı o dediğin üründe değilMefkurem aynen abla bende o yuzden cok sevındım normalde cok bı eksı degıl
Bu hafta daha ıyı uygulamaya calısıcam umarım daha da ıyı sonuc alırım ben bı sure daha denıyım bu sekılde sonra bı hafta normal menu yapıyım bı problem olmazsa sıze de onerırm
Bırısnden duymustum ben sabah oglen ne yersenız yıyın bıraz yuruyus ve aksam saat 5.30-6 dan sonra olmamak kaydıyla dedıgım urunu kullanın haftada ortalama 500 gram verırsınız dıyodu
Dogru galıbaKaldıkı ben sadece 2 gun yurudum
Bahsettıgım kısı 2 hafta bu sekılde yapıp 1 hafta ara vererek devam etmıs ve bı ay ıcerısınde bu sekılde 6 kılo verıp 94ten 88e dusmustu
Sen istedikten sonra çok güzel kendini tutarsın cnmonunda etkisi vardır abla tabi ama bu hafta hem ağzımı tutmadım hem kullandığım iğnenin etkisi var sebep çok ama sonuç ben hak ettim bari ağzımı tutaydım ya bunalıma girdim bu kaç haftadır kendimi topluyorum ama ablacım o artının yağ olduğunu düşünmüyorum ama abla ödemdir atmam lazım o nu da
Tatlım işin sırrı o dediğin üründe değil
Zaten kaçamak yapmayıp akşamı erken kapatıp su ve sporla normal olarak kilo verilir
Sen istedikten sonra çok güzel kendini tutarsın cnm
Bencede kilo değildir
Bugün geçen seneyi hatırladım
Hani görevliydin o zaman
Resimler atmıştın
Ne güzel bi ortamımız vardı
Aaaa Doğruya cnm sen çanakkalede olunca aklım oraya gittiO 18 mart değildi ablacım nisan ayıydı Anzak günü.
Gerçekten de çok güzel ve eğlenceliydi :)
Bu sene katılmadım. Keşke katılsaydım değişiklik olurdu.
Hep beraber Tatlıcımiyiki varsınız ablayaa siz olmasanız varya çok daha kötü şekilde geçirirdim bugünleri ben yüreği tertemiz insanlarsınızz
Aaaa Doğruya cnm sen çanakkalede olunca aklım oraya gitti
Sen ayaklanınca hepsi gider cnmGunaydinnnn
Kizlar benden yuz karasi bir bildirim gelsin :-(
70.7
Neyse bu haftayı zararsız atlattın sayılır tatlımGeçen hafta 61,800
Bu hafta 62,00
+ 200
Ins abla psikolojimi nasil hazirladiysam artik kilo aliyorum ama hic uzulmuyorumSen ayaklanınca hepsi gider cnm
Neyse bu haftayı zararsız atlattın sayılır tatlım
Pazartesi ara kontrol yapıyoruz cnmHayırlı günler hanımlar sabah ilk iş tartıldım ama bugün fazla yoğun yazamadım.
Kilom 100.6 iyi değil biliyorum ama çarşamba 102.5 olunca bugün gördüğüme sevindimMefkurem ablacım kilo bildirimi yapmış oldum sanırım pazartesi mi bakıcam bir daha
Tatlım bence leslie 2 mil le başla alıştıkça öbürlerini yaparsınMefkurem zuhal abla basen mide ve karin.icin hangi leslie yi yapicam yada video falan.hangisi indirsemde yapabilirsem yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?