- 5 Mayıs 2013
- 33.890
- 41.504
- 798
Menüm
09:30
1 tavada yumurta
2 dilim sucuk
1.5 dilim ekmek
11:30
1 bardak süt
13:30
1 porsiyon sardalya (Yağsız)
Salata
17:00
İncir suyu
19:00
1 kepçe nohut yemeği
2-3 kaşık baharatlı tavuk göğsü (Yağsız kavrulmuş)
Salata
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Arkadaşlar Menüm
04:55 1 fincan 9 lu çay
1 saatlik yürüyüş yapıldı
07:00 kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
tere - roka
2. Öğünüm
14:30
1 tabak 2 yumurta kırılmış karnabahar
1 kase ev yoğurdu
bol bol su
akşam akşam sinirden kulaklarımdan ateş atıyor yaa çatlicam oturdum ağlıyorum sinirden kocama güzel masa hazırladım mangal yaptık mum ışığında masa hazırladım tam ben doydum eşim yiyordu pat kapı kv eşimin küçük 5 yaşındaki yiğenini almış hastaneden geliyor muş muş saat akşamın 6 buçuğu.şalgam vadı çocuğun elinde ne koltuk ne savan ne koltuğun yastığı hiç bişey kalmadı çocuk döktüüüü şalgamııoturdu bizle yedi ya bide bir mimikler mahsus yapıyor eşim bile diyor mahsus yapıyor diyeee deli oldum yaaaa deli akşamımı mahfettiii
deli oldum yaaa çıldırıcam oturup ağlıyorum hırsımdan 1000 defa dedim habersiz gelme eşimde dedi mahsus geliyor bir de yüzüme pis bir tebessümle bakıyorr gıcık veriyor.ya ayıp ya hastaneden geliyormuş muş cehennem ol evine git ya ne işin var bende eltimde beni aramıştı 3 saat önce bir kaç saat daha haber çıkmazsa polise haber verecem diyor aradım dedim bende kadın da sinir olmuş ya boğasım geldi resmenAy şalgam mı? Çıkmaz da şimdi o
Kız Asyam varya senin bu kv tam cinnet geçirip öldürmelik.
Emel senin bacağında ne var ya bir teşhis kondumu neden Bu kadar agriyor
Menüm
09:30
1 tavada yumurta
2 dilim sucuk
1.5 dilim ekmek
11:30
1 bardak süt
13:30
1 porsiyon sardalya (Yağsız)
Salata
17:00
İncir suyu
19:00
1 kepçe nohut yemeği
2-3 kaşık baharatlı tavuk göğsü (Yağsız kavrulmuş)
Salata
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Arkadaşlar Menüm
04:55 1 fincan 9 lu çay
1 saatlik yürüyüş yapıldı
07:00 kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
tere - roka
2. Öğünüm
14:30
1 tabak 2 yumurta kırılmış karnabahar
1 kase ev yoğurdu
bol bol su
11:00 2 yumurtadan peynırlı omlet,roka,az göbek,1 dılım ekmek
14:45 yarım kase sebze çorbası
Ara şekersiz 1 bardak limonata,1 çay kaşıgı ballı zencefil
18:20 karısık bitki çayı
19:00 yarım kase sebze çorba,1 haşlama baget,1 bardak ayran,2 yk bulgur pılavı
Çorbam kerevız ve pırasadan yaptım yagsız
Su 2,5 lt
menüm
sabah
1 haşlama yum
10 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates
nane
10 tane çilek(ödülüm)
öğlen
4 küçük ceviz
1 yum ile karnabaharlı omlet
3 yk mercimek salatası
akşam
tavuk kıyma
salata
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 20+40 dk yürüyüş
Valla idrar da kan ckti bugün biraz Dr baktı ama bisey yok idrar yolu iltihabı bir toz verdi tek kullanımlık bide bol bol su iç dedi ama icemiomki migdem kalkıo çok içince ole işte iyiyim elhamdülillahBi gidemedim.ki mugecim.dr a. Sen.nasilsin.hersey yolunda mi?
Su ya simdilik demisinya reyhanim cogaltirsin menunde cok guzel.
Her zamanki ggibi superrrrrrrr
Begendim canimmmm. Daha iyi misin?
Asyammm menun su sporun hos. Kaynanan NAHOSSSSShabersiz gelirse bi daha kapiyi acmaaa
deli oldum yaaa çıldırıcam oturup ağlıyorum hırsımdan 1000 defa dedim habersiz gelme eşimde dedi mahsus geliyor bir de yüzüme pis bir tebessümle bakıyorr gıcık veriyor.ya ayıp ya hastaneden geliyormuş muş cehennem ol evine git ya ne işin var bende eltimde beni aramıştı 3 saat önce bir kaç saat daha haber çıkmazsa polise haber verecem diyor aradım dedim bende kadın da sinir olmuş ya boğasım geldi resmen[/QUO
eşime dedim açmicam kapıyı dedim ya güzelim masa battı o kadar hazırlandım rezil etti bide o mimikler Allahım deli oldum mahsus yaptığı o kadar belli ki anlamamak için salak olmak lazımmBi gidemedim.ki mugecim.dr a. Sen.nasilsin.hersey yolunda mi?
Su ya simdilik demisinya reyhanim cogaltirsin menunde cok guzel.
Her zamanki ggibi superrrrrrrr
Begendim canimmmm. Daha iyi misin?
Asyammm menun su sporun hos. Kaynanan NAHOSSSSShabersiz gelirse bi daha kapiyi acmaaa
kız yok neredeyse 1 dolmuşluk sabah 10 da eltimin kızını almış hastaneye diye çıkmış kadın polisi aricaktı az daha haber çıkmassa yani saat 6 buçuk ya çat kapı geliyor bide hani ani bir durum değil evinin istikameti değil yani otobüsten yarı yolda inmiş burası içinBencede acmayin kapıyı çalar çalar gider ne münasebet siz evde oturmaya bilirsiniz veya dusta olabilir on ayıp DİE bisey var yakın misiniz siz KV len smdi biz altı ustlu oturdugimzdan alıştım ben kadinn zaten bizi takip ediyor yanı gicik oluyorum sizde varmi ole bir durum
en son eşimlede birbirimize girdik tepemden soluk alıyorum ne hali varsa görsün yeter bıktım artıkAsya degistiremiyosun.bazi seyleri maalesef eeee o zaman jendini uzmeyecwksin canimm.
Mugecim onemli bisey olmamasina sevindim canimmm az da olsa cogaltmaya bak suyu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?