Hiç doyurmuyor...wooowwww abla sen birr harikasın yaa bugün lahana bulabilirsem bende yapıcam bu hafta bakim ne çıkacak az da olsa doyuruyorrmu abliş
hımm sıkıntı o zaman abliş kız bide gaz yaptı mı ablaHiç doyurmuyor...
Midem bulanıyor yerken ama inat ettim bu haftayı tamamlayacam.
Cuma gününe neler yiyeceğimi hayal edip dayanmaya çalışıyorum..
Yerken azıcık kimyon atarsan gaz olmuyor asyam .hımm sıkıntı o zaman abliş kız bide gaz yaptı mı abla
Yerken azıcık kimyon atarsan gaz olmuyor asyam .
Daha doğrusu az gaz oluor..
Kimyon koymazsan patlamaya hazır bomba oluyorsun ama arada fark varher türlü oluyor yani idare edecez artık
Lahanayı daha öncede yaptım ve bana çok yaradı mükemmel eksiler gördüm. 7 günde 6 kio verdiğimi bilirim tabi bunun 2 kilosu dönüyor doyunca ama kalan -4de bana yetiyor açıkcası.asya_01 Canım Allah yardımcınız olsun.Kayinvalide zor bir insan belli oluyor ama napacaksın eşinin annesi.. Çok takmamaya çalışacaksın artık yoksa hayat çekilmez olur senin için
muska77 Defnecim mükemmelsin.. Maşallah iyi kilo vermişsin.Daha önce bu lahanayı denemiş miydin? Kilolar hızlı gittiği gibi dönüyor mu ve sonrasında nasıl beslenmek lazım. Ne çok sordum ya :))
Valla azmin sabrın zaferi buna denir bitanemDünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
Artık fazla kaçıramaman güzel canım..Günaydınnnnn canlar
Ben dün menümü yazmamıştım
Dün midemi dinlendirmek istedim
Sabah 1 bar süt
Öğle 1 tb sebze çorbası
Akşam 1 bar süt
Akşam Görümcemde bişey yemedim su içip durdum 2 lt yi geçmiştir
Oh be dünya varmış Boş mideyle uyanmak çok güzelmiş
Yemeyi çok seviyorum Ama artık yemek beni mutlu etmiyor
Dünü iyi geçirince moralim enerjim yerine geldi
Fazla karbon insanda çok ağırlık yapıyor
Ilk hafta sapıtınca hiç hikaye yazacak modda değildim cnmArtık fazla kaçıramaman güzel canım..
Kız sen niye başarı hikayeni yazmadın bakem
Azmin zafer sonucunda ömrüm boyunca lahanadan nefret edicem sanırım.Valla azmin sabrın zaferi buna denir bitanem
Canım tartıl o gün ye ertesi sabah bi daha tartıl bazılarına artı gördürebiliyor.Defnecim süper o zaman bende haftaya bunu bir deneyim bende de inşallah olumlu etki eder :))
Hımm anladım, kız ben yazmaya başladım bile hikayeyiIlk hafta sapıtınca hiç hikaye yazacak modda değildim cnm
Biraz kendime geleyim yazarım
Günaydın ZuhalcimmGünaydınnnnn canlar
Ben dün menümü yazmamıştım
Dün midemi dinlendirmek istedim
Sabah 1 bar süt
Öğle 1 tb sebze çorbası
Akşam 1 bar süt
Akşam Görümcemde bişey yemedim su içip durdum 2 lt yi geçmiştir
Oh be dünya varmış Boş mideyle uyanmak çok güzelmiş
Yemeyi çok seviyorum Ama artık yemek beni mutlu etmiyor
Dünü iyi geçirince moralim enerjim yerine geldi
Fazla karbon insanda çok ağırlık yapıyor
Valla azmin sabrın zaferi buna denir bitanem
Ben sadece lahana yapmamıştım belki o yüzden etki etmedi bilemiyorumAzmin zafer sonucunda ömrüm boyunca lahanadan nefret edicem sanırım.
Canım tartıl o gün ye ertesi sabah bi daha tartıl bazılarına artı gördürebiliyor.
Mefkurem ede hiç iyi gelmiyormuş artı çıkıyormuş...
Gerçekten öyle cnmGünaydın Zuhalcimm
aynen fazla yemek benide artık mutlu etmiyor.Midem boş uyursam kahvaltımı daha zevkli yapıyorsun.iDaha önce yediklerimden zevk almıyorum sadece kendimi tıka basa dolduruyordum
Sen hakettin cnmHımm anladım, kız ben yazmaya başladım bile hikayeyi
Görmemişin başarı hikayesi olmuş..
Gibimi oldu benimki şimdi
Haa ben öyle yapmıyorum. Sadece lahanayı haslayip blendardan geciriyorum kimyon nane ve limonla onu iciyorum.Ben sadece lahana yapmamıştım belki o yüzden etki etmedi bilemiyorum
Hani nette lahana diyeti varya
1 gün meyve birgün sebze ilave edilir
Bikaç gün onu yapmıştım
Sen kendine böyle haksızlık ettikçe taa oraya gelip seni dovesim geliyo Zühal!Sen hakettin cnm
Ben hemen yukarılara çıktığım için kendimi başarılı görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?