kadın resmen mutlu yuvamıza bomba koyup patlattı yaa gülüm yenilenin içilenin lafı olmaz ama eşimle kendime 2 şer şiş tavuk kıyma yaptım beni 1 şiş doyurdu kapı çalınca kalktım kv geldi işte eşim kendi tabağını uzattı her zaman neredeyse 1 ekmek yiyen kadın ekmeksiz yedi sonra naptı biliyormusun benim tabağımıda aldı önüne koydu yine ekmeksiz yedi.eşim böyleEve geldim cok sukur sizler napiyosunuz kimse yok bugunasya_01 canim senin kayinvalideyi Allah a havale ediyorum nasil bi kadin anlamak mumkun degil ya ilginc bi tip onun icin canini sikip uzulme esinle de kotu olma o gider sen esinle kalirsin evde huzursuzluk cok kotu oluyo Allah sana sabir versin
Vee benim 85 kilodan 62 kiloya inis oykum
Hayatimda hep kiloluydum hic zayif citi piti bi kiz olmadim ailem kiloluydu cevrem kiloluydu artik kilolarimizi kabullenmis bunun bizim yapimiz oldugunu dusunmustuk pazartesi baslayan diyetler hayatimizin bi parcasiydi karnimi doyurunca diyete baslayip acikinca birakiyodum nisanlandim 73 kiloydum evlendigimde gelinligin icinde 75 kiloydum ama herkes cok guzel oldugumu kilomun yakistigini soyluyodu bu da benim isime geliyodu galiba hamile kaldigimda kilom 80 lere gelmisti ama hic gozume batmiyo du alismistim kilolarima doguma giderken 88 kiloydum dogumdan 1 hafta sonra 81 kiloya inmistim ama emzirme donemlerim tam bi kabus tekrar 85 ustune cikmistim bu kilolar kizim 4 yasina gelene kadar devam etti artik giydikleri yakismiyan hic bi zaman istedigimi giyemiycegim pskolojisine kapilmistim esim benimle kilo muhabbeti hic yapmadi bir kere bile kilo aldin dememisti ta ki annemlere yemege gittigimizde giydigim etege bunu bi daha giyme cok iri gostermis diyene kadar oysa ben o etegi cok begenerek almistim artik begendigim kiyafetleri degil kilomu saklayan kiyafetleri giymek zorundaydim yasim 22 ama ruhum giydigim kiyafetler cok buyuk yaslardaydi yeleksiz bisey giyemiyodum benim zayiflama azmimin fitilini atesleyen esimin 2. Cocuk istegi oldu 85 kilolari gecmistim 2. Cocuk beni 100 kiloya gotureceginin farkindaydim kendimde o gucu buldum bir gun sabah karar verdim vee basladim hayatimda girdigim ilk ciddi diyetti internetten okumadigim zayiflama hikayesi basari oykusu kalmadi hepsinden kendime bi pay cikardim kendimi tamamen spora vermistim her animi spor yaparak geciriyodum ve 2-3 ayda 65 kiloya dusmustum cok guzel bi duyguydu kimse benim o kadar kilo verdigime inanamiyodu ben bi tabuyu yikmistim kilo bizim kaderimiz degilmis bizde zayif olabiliyomusuz megerse kisa sureli de olsa mutluydum ama zayif olmaktan bisey anlamadan hamile kaldim sonra emzirme donemi derken kendimi tartida 85 kiloda buldum Tarih 10 kasim arastirmaya tekrar baslamistim bi kere yapmistim tekrar yapabilirdim internette dolasirken bu grup dikkatimi cekti ablalarimMefkurem muska77 mimoza1974 asya_01 hepsini takip ettim hemen o gun uyeligimi yenileyip tekrar katildim kk ne ilk isim hayatimdan ekmegi sekeri yemek hazirlarken uzerinden yemeyi ve gece atistirmaliklarini birakmak oldu sporu da isin icine katinca hersey kendiliginden geldi tarihler 17 marti gosterirken ben 62 kiloydum ve hedefime ulasmistim ben yasadigim 24 yildan tek bi ders cikardim insanin hayatinda tek engel yine kendisiymis ben artik kendime engel olmuyorum ozguvenim var resimlerde birilerinin arkasina saklanmiyorum en onlere geciyorum badilerimin gomleklerimin ustune yelek giymiyorum ben bunu basardiysam neden baskasida basarmasin kendinize engel olmayin siz kurallara uyun kalani bedeninize birakin o gerekeni yapacaktir
Baslangic 10 Kasim 2015 85.0
Bitis 17 Mart 2016 62.0
Giden -23 kilo
Hic mi sis yememis acaba bu yasina kadar saygisiz kadin yakadın resmen mutlu yuvamıza bomba koyup patlattı yaa gülüm yenilenin içilenin lafı olmaz ama eşimle kendime 2 şer şiş tavuk kıyma yaptım beni 1 şiş doyurdu kapı çalınca kalktım kv geldi işte eşim kendi tabağını uzattı her zaman neredeyse 1 ekmek yiyen kadın ekmeksiz yedi sonra naptı biliyormusun benim tabağımıda aldı önüne koydu yine ekmeksiz yedi.eşim böylekaldı bu yaptığı görgüsüzlük değilde ne ya siz söyleyin Allaha havale ettim ben onu ya eşimlede küs yattı.
Güzel olmuş Reyhanım sadece nohut şişlik yapabilir akşam olmasa daha iyiymişMenüm
09:30
1 tavada yumurta
2 dilim sucuk
1.5 dilim ekmek
11:30
1 bardak süt
13:30
1 porsiyon sardalya (Yağsız)
Salata
17:00
İncir suyu
19:00
1 kepçe nohut yemeği
2-3 kaşık baharatlı tavuk göğsü (Yağsız kavrulmuş)
Salata
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Harikasın tatlımArkadaşlar Menüm
04:55 1 fincan 9 lu çay
1 saatlik yürüyüş yapıldı
07:00 kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
tere - roka
2. Öğünüm
14:30
1 tabak 2 yumurta kırılmış karnabahar
1 kase ev yoğurdu
bol bol su
Menü güzelde tatlım Niye çorbayı az içtin daha fazla olabilirdi11:00 2 yumurtadan peynırlı omlet,roka,az göbek,1 dılım ekmek
14:45 yarım kase sebze çorbası
Ara şekersiz 1 bardak limonata,1 çay kaşıgı ballı zencefil
18:20 karısık bitki çayı
19:00 yarım kase sebze çorba,1 haşlama baget,1 bardak ayran,2 yk bulgur pılavı
Çorbam kerevız ve pırasadan yaptım yagsız
Su 2,5 lt
kız pazartesi ne ödülüymüş bumenüm
sabah
1 haşlama yum
10 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates
nane
10 tane çilek(ödülüm)
öğlen
4 küçük ceviz
1 yum ile karnabaharlı omlet
3 yk mercimek salatası
akşam
tavuk kıyma
salata
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 20+40 dk yürüyüş
Emelcim hamurişlerini bırakmayı düşünmüyosun en azından haftada 1 yemeye çalışMENUM
KAHVALTİ 09.30 2 dilim borek 1 sb sut
OGLE 13.30 2 dilim borek 1 sb ayran 1 kkb.peynir
AKSAM 19.00 3 k.kayisi yarim incir 2 ceviz 5 cubuk kraker
Su 2
Geçmiş olsun tatlımValla idrar da kan ckti bugün biraz Dr baktı ama bisey yok idrar yolu iltihabı bir toz verdi tek kullanımlık bide bol bol su iç dedi ama icemiomki migdem kalkıo çok içince ole işte iyiyim elhamdülillah
Vee benim 85 kilodan 62 kiloya inis oykum
Hayatimda hep kiloluydum hic zayif citi piti bi kiz olmadim ailem kiloluydu cevrem kiloluydu artik kilolarimizi kabullenmis bunun bizim yapimiz oldugunu dusunmustuk pazartesi baslayan diyetler hayatimizin bi parcasiydi karnimi doyurunca diyete baslayip acikinca birakiyodum nisanlandim 73 kiloydum evlendigimde gelinligin icinde 75 kiloydum ama herkes cok guzel oldugumu kilomun yakistigini soyluyodu bu da benim isime geliyodu galiba hamile kaldigimda kilom 80 lere gelmisti ama hic gozume batmiyo du alismistim kilolarima doguma giderken 88 kiloydum dogumdan 1 hafta sonra 81 kiloya inmistim ama emzirme donemlerim tam bi kabus tekrar 85 ustune cikmistim bu kilolar kizim 4 yasina gelene kadar devam etti artik giydikleri yakismiyan hic bi zaman istedigimi giyemiycegim pskolojisine kapilmistim esim benimle kilo muhabbeti hic yapmadi bir kere bile kilo aldin dememisti ta ki annemlere yemege gittigimizde giydigim etege bunu bi daha giyme cok iri gostermis diyene kadar oysa ben o etegi cok begenerek almistim artik begendigim kiyafetleri degil kilomu saklayan kiyafetleri giymek zorundaydim yasim 22 ama ruhum giydigim kiyafetler cok buyuk yaslardaydi yeleksiz bisey giyemiyodum benim zayiflama azmimin fitilini atesleyen esimin 2. Cocuk istegi oldu 85 kilolari gecmistim 2. Cocuk beni 100 kiloya gotureceginin farkindaydim kendimde o gucu buldum bir gun sabah karar verdim vee basladim hayatimda girdigim ilk ciddi diyetti internetten okumadigim zayiflama hikayesi basari oykusu kalmadi hepsinden kendime bi pay cikardim kendimi tamamen spora vermistim her animi spor yaparak geciriyodum ve 2-3 ayda 65 kiloya dusmustum cok guzel bi duyguydu kimse benim o kadar kilo verdigime inanamiyodu ben bi tabuyu yikmistim kilo bizim kaderimiz degilmis bizde zayif olabiliyomusuz megerse kisa sureli de olsa mutluydum ama zayif olmaktan bisey anlamadan hamile kaldim sonra emzirme donemi derken kendimi tartida 85 kiloda buldum Tarih 10 kasim arastirmaya tekrar baslamistim bi kere yapmistim tekrar yapabilirdim internette dolasirken bu grup dikkatimi cekti ablalarimMefkurem muska77 mimoza1974 asya_01 hepsini takip ettim hemen o gun uyeligimi yenileyip tekrar katildim kk ne ilk isim hayatimdan ekmegi sekeri yemek hazirlarken uzerinden yemeyi ve gece atistirmaliklarini birakmak oldu sporu da isin icine katinca hersey kendiliginden geldi tarihler 17 marti gosterirken ben 62 kiloydum ve hedefime ulasmistim ben yasadigim 24 yildan tek bi ders cikardim insanin hayatinda tek engel yine kendisiymis ben artik kendime engel olmuyorum ozguvenim var resimlerde birilerinin arkasina saklanmiyorum en onlere geciyorum badilerimin gomleklerimin ustune yelek giymiyorum ben bunu basardiysam neden baskasida basarmasin kendinize engel olmayin siz kurallara uyun kalani bedeninize birakin o gerekeni yapacaktir
Bitis 17 Mart 2016 62.0
Giden -23 kilo
Yuhh Kizim .Komşulardan falan istihbaratmi alıyor acaba kızkız yok neredeyse 1 dolmuşluk sabah 10 da eltimin kızını almış hastaneye diye çıkmış kadın polisi aricaktı az daha haber çıkmassa yani saat 6 buçuk ya çat kapı geliyor bide hani ani bir durum değil evinin istikameti değil yani otobüsten yarı yolda inmiş burası için
TarCin iyi fikir deneyim bakayım yok abla kilodan fiil yaa inanki durmuo migdemdeGüzel olmuş Reyhanım sadece nohut şişlik yapabilir akşam olmasa daha iyiymiş
Harikasın tatlım
Menü güzelde tatlım Niye çorbayı az içtin daha fazla olabilirdi
Heralde daha iyisin
kız pazartesi ne ödülüymüş bu
Bide öğlen cevizler sanki fazla gibi
Ama genel olarak güzel
Emelcim hamurişlerini bırakmayı düşünmüyosun en azından haftada 1 yemeye çalış
Böyle çok sağlıksız besleniyorsun
Eğer dizini bükemiyosan ya bağlarda bi problem var yada miniskus
Bence çok zorluyosa seni biran önce Dr git
Ama yürüyebiliyosun heralde değilmi
Geçmiş olsun tatlım
Mügecim suyun içine çubuk tarçın elma limon dilimleri koyarsan belki daha kolay içersin
Ama mutlaka içmeye çalış
Az su içerek kilo verilmez cnm
Idrar yolları içinde çok önemli
eşim saat dokuzda acıktı adam doymamış tıki kalktı 2 yumurta kırdı yedi dünya masraf edip hazırladığım sofradan aç kalkıp yumurtayla karnını doyurdu adam böyle bir kadın işte.Allaha havale ettim o versin layığınıHic mi sis yememis acaba bu yasina kadar saygisiz kadin ya
gündüz keyfim yerindeydi abliş kendime ödül verdim cevizle çileği ama burnumdan geldi tabi sonra yediklerim zehir olduGüzel olmuş Reyhanım sadece nohut şişlik yapabilir akşam olmasa daha iyiymiş
Harikasın tatlım
Menü güzelde tatlım Niye çorbayı az içtin daha fazla olabilirdi
Heralde daha iyisin
kız pazartesi ne ödülüymüş bu
Bide öğlen cevizler sanki fazla gibi
Ama genel olarak güzel
Emelcim hamurişlerini bırakmayı düşünmüyosun en azından haftada 1 yemeye çalış
Böyle çok sağlıksız besleniyorsun
Eğer dizini bükemiyosan ya bağlarda bi problem var yada miniskus
Bence çok zorluyosa seni biran önce Dr git
Ama yürüyebiliyosun heralde değilmi
Geçmiş olsun tatlım
Mügecim suyun içine çubuk tarçın elma limon dilimleri koyarsan belki daha kolay içersin
Ama mutlaka içmeye çalış
Az su içerek kilo verilmez cnm
Idrar yolları içinde çok önemli
Gayet güzel olmuş canımMenüm
09:30
1 tavada yumurta
2 dilim sucuk
1.5 dilim ekmek
11:30
1 bardak süt
13:30
1 porsiyon sardalya (Yağsız)
Salata
17:00
İncir suyu
19:00
1 kepçe nohut yemeği
2-3 kaşık baharatlı tavuk göğsü (Yağsız kavrulmuş)
Salata
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Her zamanki gibi bravo..Arkadaşlar Menüm
04:55 1 fincan 9 lu çay
1 saatlik yürüyüş yapıldı
07:00 kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
tere - roka
2. Öğünüm
14:30
1 tabak 2 yumurta kırılmış karnabahar
1 kase ev yoğurdu
bol bol su
Menü güzel daha iyi oldunmu tatlım.11:00 2 yumurtadan peynırlı omlet,roka,az göbek,1 dılım ekmek
14:45 yarım kase sebze çorbası
Ara şekersiz 1 bardak limonata,1 çay kaşıgı ballı zencefil
18:20 karısık bitki çayı
19:00 yarım kase sebze çorba,1 haşlama baget,1 bardak ayran,2 yk bulgur pılavı
Çorbam kerevız ve pırasadan yaptım yagsız
Su 2,5 lt
Ooooof çok üzüldümasyam.akşam akşam sinirden kulaklarımdan ateş atıyor yaa çatlicam oturdum ağlıyorum sinirden kocama güzel masa hazırladım mangal yaptık mum ışığında masa hazırladım tam ben doydum eşim yiyordu pat kapı kv eşimin küçük 5 yaşındaki yiğenini almış hastaneden geliyor muş muş saat akşamın 6 buçuğu.şalgam vadı çocuğun elinde ne koltuk ne savan ne koltuğun yastığı hiç bişey kalmadı çocuk döktüüüü şalgamııoturdu bizle yedi ya bide bir mimikler mahsus yapıyor eşim bile diyor mahsus yapıyor diyeee deli oldum yaaaa deli akşamımı mahfettiii
Harika.menüm
sabah
1 haşlama yum
10 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates
nane
10 tane çilek(ödülüm)
öğlen
4 küçük ceviz
1 yum ile karnabaharlı omlet
3 yk mercimek salatası
akşam
tavuk kıyma
salata
1 bardak ayran
su 2 lt
spor 20+40 dk yürüyüş
Valla bence güzel canım börekte olsa fazla coşmamışsın.MENUM
KAHVALTİ 09.30 2 dilim borek 1 sb sut
OGLE 13.30 2 dilim borek 1 sb ayran 1 kkb.peynir
AKSAM 19.00 3 k.kayisi yarim incir 2 ceviz 5 cubuk kraker
Su 2
zuhal abla gibi bir kv olması için neler vermezdim ablaaGayet güzel olmuş canım
Her zamanki gibi bravo..
Menü güzel daha iyi oldunmu tatlım.
Ooooof çok üzüldümasyam.
Ne gıcık kadınmış o ya..
Harika.
Valla bence güzel canım börekte olsa fazla coşmamışsın.
Hüsnacığım gözün aydın tatlışım.Vee benim 85 kilodan 62 kiloya inis oykum
Bitis 17 Mart 2016 62.0
Giden -23 kilo
Oda bunu biliyor ve sonuna kadar kullanıyor canım.zuhal abla gibi bir kv olması için neler vermezdim ablaazorla evime çağarırdım yemekler ikramlar zerre kadar gözüme gelmezdi ama bu kadın beni çileden çıkartıyorrr
abla bıyık altı bir gülüyor böyle o mimikleri görsen varya en sabırlı insanı koy karşısına o an çatlar yani.ve ben o kadar çaresizim ki anlatamam bıktım artıkHüsnacığım gözün aydın tatlışım.
Allah birdaha kilo derdi vermesin sana..
Korumaya burada devam değilmi?
Oda bunu biliyor ve sonuna kadar kullanıyor canım.
Dünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
Ne diyeceğimi ne önereceğimi bilemiyorum asyacımabla bıyık altı bir gülüyor böyle o mimikleri görsen varya en sabırlı insanı koy karşısına o an çatlar yani.ve ben o kadar çaresizim ki anlatamam bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?