💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Vee benim 85 kilodan 62 kiloya inis oykum
Hayatimda hep kiloluydum hic zayif citi piti bi kiz olmadim ailem kiloluydu cevrem kiloluydu artik kilolarimizi kabullenmis bunun bizim yapimiz oldugunu dusunmustuk pazartesi baslayan diyetler hayatimizin bi parcasiydi karnimi doyurunca diyete baslayip acikinca birakiyodum nisanlandim 73 kiloydum evlendigimde gelinligin icinde 75 kiloydum ama herkes cok guzel oldugumu kilomun yakistigini soyluyodu bu da benim isime geliyodu galiba hamile kaldigimda kilom 80 lere gelmisti ama hic gozume batmiyo du alismistim kilolarima doguma giderken 88 kiloydum dogumdan 1 hafta sonra 81 kiloya inmistim ama emzirme donemlerim tam bi kabus tekrar 85 ustune cikmistim bu kilolar kizim 4 yasina gelene kadar devam etti artik giydikleri yakismiyan hic bi zaman istedigimi giyemiycegim pskolojisine kapilmistim esim benimle kilo muhabbeti hic yapmadi bir kere bile kilo aldin dememisti ta ki annemlere yemege gittigimizde giydigim etege bunu bi daha giyme cok iri gostermis diyene kadar oysa ben o etegi cok begenerek almistim artik begendigim kiyafetleri degil kilomu saklayan kiyafetleri giymek zorundaydim yasim 22 ama ruhum giydigim kiyafetler cok buyuk yaslardaydi yeleksiz bisey giyemiyodum benim zayiflama azmimin fitilini atesleyen esimin 2. Cocuk istegi oldu 85 kilolari gecmistim 2. Cocuk beni 100 kiloya gotureceginin farkindaydim kendimde o gucu buldum bir gun sabah karar verdim vee basladim hayatimda girdigim ilk ciddi diyetti internetten okumadigim zayiflama hikayesi basari oykusu kalmadi hepsinden kendime bi pay cikardim kendimi tamamen spora vermistim her animi spor yaparak geciriyodum ve 2-3 ayda 65 kiloya dusmustum cok guzel bi duyguydu kimse benim o kadar kilo verdigime inanamiyodu ben bi tabuyu yikmistim kilo bizim kaderimiz degilmis bizde zayif olabiliyomusuz megerse kisa sureli de olsa mutluydum ama zayif olmaktan bisey anlamadan hamile kaldim sonra emzirme donemi derken kendimi tartida 85 kiloda buldum Tarih 10 kasim arastirmaya tekrar baslamistim bi kere yapmistim tekrar yapabilirdim internette dolasirken bu grup dikkatimi cekti ablalarim Mefkurem muska77 mimoza1974 asya_01 hepsini takip ettim hemen o gun uyeligimi yenileyip tekrar katildim kk ne ilk isim hayatimdan ekmegi sekeri yemek hazirlarken uzerinden yemeyi ve gece atistirmaliklarini birakmak oldu sporu da isin icine katinca hersey kendiliginden geldi tarihler 17 marti gosterirken ben 62 kiloydum ve hedefime ulasmistim ben yasadigim 24 yildan tek bi ders cikardim insanin hayatinda tek engel yine kendisiymis ben artik kendime engel olmuyorum ozguvenim var resimlerde birilerinin arkasina saklanmiyorum en onlere geciyorum badilerimin gomleklerimin ustune yelek giymiyorum ben bunu basardiysam neden baskasida basarmasin kendinize engel olmayin siz kurallara uyun kalani bedeninize birakin o gerekeni yapacaktir
Baslangic 10 Kasim 2015 85.0
Bitis 17 Mart 2016 62.0
Giden -23 kilo

kadın resmen mutlu yuvamıza bomba koyup patlattı yaa gülüm yenilenin içilenin lafı olmaz ama eşimle kendime 2 şer şiş tavuk kıyma yaptım beni 1 şiş doyurdu kapı çalınca kalktım kv geldi işte eşim kendi tabağını uzattı her zaman neredeyse 1 ekmek yiyen kadın ekmeksiz yedi sonra naptı biliyormusun benim tabağımıda aldı önüne koydu yine ekmeksiz yedi.eşim böyle kaldıbu yaptığı görgüsüzlük değilde ne ya siz söyleyin Allaha havale ettim ben onu ya eşimlede küs yattı.

Hic mi sis yememis acaba bu yasina kadar saygisiz kadin ya

Güzel olmuş Reyhanım sadece nohut şişlik yapabilir akşam olmasa daha iyiymiş

Harikasın tatlım

Menü güzelde tatlım Niye çorbayı az içtin daha fazla olabilirdi
Heralde daha iyisin

kız pazartesi ne ödülüymüş bu

Bide öğlen cevizler sanki fazla gibi
Ama genel olarak güzel

MENUM

KAHVALTİ 09.30 2 dilim borek 1 sb sut

OGLE 13.30 2 dilim borek 1 sb ayran 1 kkb.peynir

AKSAM 19.00 3 k.kayisi yarim incir 2 ceviz 5 cubuk kraker

Su 2
Emelcim hamurişlerini bırakmayı düşünmüyosun en azından haftada 1 yemeye çalış
Böyle çok sağlıksız besleniyorsun

Eğer dizini bükemiyosan ya bağlarda bi problem var yada miniskus
Bence çok zorluyosa seni biran önce Dr git
Ama yürüyebiliyosun heralde değilmi

Valla idrar da kan ckti bugün biraz Dr baktı ama bisey yok idrar yolu iltihabı bir toz verdi tek kullanımlık bide bol bol su iç dedi ama icemiomki migdem kalkıo çok içince ole işte iyiyim elhamdülillah
Geçmiş olsun tatlım
Mügecim suyun içine çubuk tarçın elma limon dilimleri koyarsan belki daha kolay içersin
Ama mutlaka içmeye çalış
Az su içerek kilo verilmez cnm
Idrar yolları içinde çok önemli

Husnam tek kelimeyle harikasınnnnn tatlım
Özet olarak inandın çabaladın ve başardın
Hiç taviz vermeden kısa sürede bu dertten kurtuldun
Birdahada kilo problemi yaşıyacağını hiç sanmıyorum inşallah da yaşamazsın
Şimdi küçük beden kıyafetlerin keyfini rahatça sür bitanem

Yuhh Kizim .Komşulardan falan istihbaratmi alıyor acaba kız yanı senin KV hakatten sknti yaaa

Tarx
TarCin iyi fikir deneyim bakayım yok abla kilodan fiil yaa inanki durmuo migdemde

Hic mi sis yememis acaba bu yasina kadar saygisiz kadin ya
eşim saat dokuzda acıktı adam doymamış tıki kalktı 2 yumurta kırdı yedi dünya masraf edip hazırladığım sofradan aç kalkıp yumurtayla karnını doyurdu adam böyle bir kadın işte.Allaha havale ettim o versin layığını

gündüz keyfim yerindeydi abliş kendime ödül verdim cevizle çileği ama burnumdan geldi tabi sonra yediklerim zehir oldu

Gayet güzel olmuş canım
Her zamanki gibi bravo..
Menü güzel daha iyi oldunmu tatlım.
Ooooof çok üzüldümasyam.
Ne gıcık kadınmış o ya..

Harika.
MENUM

KAHVALTİ 09.30 2 dilim borek 1 sb sut

OGLE 13.30 2 dilim borek 1 sb ayran 1 kkb.peynir

AKSAM 19.00 3 k.kayisi yarim incir 2 ceviz 5 cubuk kraker

Su 2
Valla bence güzel canım börekte olsa fazla coşmamışsın.

zuhal abla gibi bir kv olması için neler vermezdim ablaazorla evime çağarırdım yemekler ikramlar zerre kadar gözüme gelmezdi ama bu kadın beni çileden çıkartıyorrr

Hüsnacığım gözün aydın tatlışım.
Allah birdaha kilo derdi vermesin sana..
Korumaya burada devam değilmi?

zuhal abla gibi bir kv olması için neler vermezdim ablaazorla evime çağarırdım yemekler ikramlar zerre kadar gözüme gelmezdi ama bu kadın beni çileden çıkartıyorrr
Oda bunu biliyor ve sonuna kadar kullanıyor canım.

Hüsnacığım gözün aydın tatlışım.
Allah birdaha kilo derdi vermesin sana..
Korumaya burada devam değilmi?

Oda bunu biliyor ve sonuna kadar kullanıyor canım.
abla bıyık altı bir gülüyor böyle o mimikleri görsen varya en sabırlı insanı koy karşısına o an çatlar yani.ve ben o kadar çaresizim ki anlatamam bıktım artık

Dünkü menüm:
7,45/13,30/17,00de 1'er kase lahana çorbası
Su 3 litre
Spor 45+30+75 dk yürüyüş
Dün 63
Bu sabah 62,2
wooowwww abla sen birr harikasın yaabugün lahana bulabilirsem bende yapıcam bu hafta bakim ne çıkacak az da olsa doyuruyorrmu abliş

abla bıyık altı bir gülüyor böyle o mimikleri görsen varya en sabırlı insanı koy karşısına o an çatlar yani.ve ben o kadar çaresizim ki anlatamam bıktım artık
Ne diyeceğimi ne önereceğimi bilemiyorum asyacım
Ben hiç böyle biriyle uğrşmak zorunda kalmadım.
>Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…