💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

zaten bugün hayat çekilmiyor benim için

Kendi adıma iyiyim tatlım sen nasılsın? Kv mi sende?
kv miiyok kız dün burdaydı yaabende iyi olmaya çalışıyorum gülüm dün saat 3 e kadar yatamadım sabahta erkenden kalktım huzurum yoktu evin içinde döndüm durdumzaten ilaçlardan manyak oluyom artık bide sinir stres iyice azıtıyom

Ne bilim kız huzur yok deyince kv mi gene başında acaba dedim.
Senin ilaç bitmedi mi hala kullanıyor musun?

Ne bilim kız huzur yok deyince kv mi gene başında acaba dedim.
Senin ilaç bitmedi mi hala kullanıyor musun?
kız kadının yüzünden dün evimde huzurum mu kaldı sabahı sabah ettim eşimle limoniyiz o ayrı bide bıktım bu kadından artık ya evliliğimden soğuttu benikız bu ilaçlar hafif ilaç mı bu femera diye verdiği ilaç meme kanseri tedavisinde kullanılıyor mahfediyor insanı ancak tedaviye 6 ay kadar ara verince atıyorsun vucuttaki etkisini

Oy oy oy
Klomen bile beni mahvederken onu düşünemiyorum canım.
Eşinle kv yüzünden mi kavga ettiniz?

Mefkurem bogazlarım doluya yemek yerken bazrn mıgdem bulanıyor zorlamadım abla bende:)

muska77 bogazlarım aynı burnum sıl sıl soyuldı artık kanıyor :) vucut bıraz daha ıyı aman dıkkay edın kendınıze ben kışın bıle bu kadar agır hasta olmadım

Oy oy oy
Klomen bile beni mahvederken onu düşünemiyorum canım.
Eşinle kv yüzünden mi kavga ettiniz?
evet gülümm onla çelişkili konuşmaları yüzünden kavga ettik o da biliyor annesini ama bir öyle bir böyle konuşuyor bu defa birbirimize giriyoruz

Gerçekten öyle cnm
Böyle insan canı istediği için değilde pis boğazlığından yiyor
Her gün her gün yiyince yediğinden zevk almaz duruma geliyosun
işteben tam olarak böyleyim şu anda.
evet gülümm onla çelişkili konuşmaları yüzünden kavga ettik o da biliyor annesini ama bir öyle bir böyle konuşuyor bu defa birbirimize giriyoruz
napsin kanına dokunur yine bilse de annesi.zor be yaa.
annenle aran nadıl asyahiç uyuşmadığınız oluyor mu

Peki oğlan nasıl oldu

Sen cumada bildirim yapmamıştın heralde
iyi şülür öksürük bitti ama eve gelince hırıltı burun akması yine başladı.burnu tıkandı yine.uyuması zorlaştı.belki gerçekten kşima yapıyordur.
yapmadım abla zaten tartı yoktu.
kusura bakmayın.
ama artıyım kesin

işteben tam olarak böyleyim şu anda.

napsin kanına dokunur yine bilse de annesi.zor be yaa.
annenle aran nadıl asyahiç uyuşmadığınız oluyor mu
ben annemle uyuşurum genelde ama tabi sürtüşmede olur ben rahmetli babama aşıktım gülüm.bak şimdi ben evime gelen yada benim görüştüğüm kişiler iyi niyetli olsun canımı bile verebilirim.ama kv elinden gelse eşimin sabah öğle akşam bana dayak atması lazım aileme kırk yılda bir gitmem lazım ha birde eşimin onlara kazancının yarısını yedirmesi lazım şimdi bunları yapamayınca bana gıcık oluyor huzurumu bozuyor.fitne kaynağı kadın resmen.çocuk olmuyor diye her gelişinde çocuk lafını açar mesela sürekli başkalarının üstünden kısır lafını kullanır ama orda bana laf çarpar.şimdi sana sorsam bana ne dersin benim bunda günahım ne eşimin annesi tamam ama ben napim kölemiyim ailemi görmeyim mi kocam gece gündüz beni mi dövsün,hani sana açıklama yapmak için söylüyom gülüm yanlış anlama beni hııı benim tek ama tek şartım ne gelmeden önce müsayitmisin diye ara diyom oda ısrarla aramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…