💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım o hikayede
Dr yada hoca geline tavsiye verir
Bu zehiri kv ye hergün az az ver ama kimse farketmesin diyede ona çok iyi davran der
Gelin kv ye iyi davrandıkçada araları düzelir birbirlerini ana kız gibi çok severler
Bu sefer gelin pişman olup Dr geri gider zehire karşı panzehir almak için
O zaman verdipinin zehir değil vitamin olduğunu öğrenir
Yani önyargısız samimşyetle tatlı dil yılanı delipinden çıkarır

Menüm
7,45/13,30/17,00
1er tabak lahana çorbası (Öğğğk midem bir tuhaf oldu)
Su 3 oldu bile
Spor
6,15 de 45 dk
12,00 de 45 dk
18,30 da 60 dk yürüyüş..
Bütün haftamı yapacaksın tatlım
Valla iyi sabrediyosun

Eğer kendi başına halledemiceksen git tatlım

Sanki biraz az olmuş tatlım

Slm kizlar oglum ogle sonu ateslendi

Cok gelemezsem.k bakmayin

Firsat bulursam yazarim. Zaten menum gidisatim berbat sanirim kili veremicem artik offf yine hersey allak bullak
Geçmiş olsun cnm

Menumu verıyım

Sabah 3 yk patatesli yumurta.1 dılım çavdar

Oglen karısık bitki çayı canım bıse ıstemedı

Sade türk kahvesı

18:30 1 kase sebze çorba,2 yk bulgur pilavi 1 buyuk bardak ayran

Su 2 lt
Akşam iyi sayılır Diğerleri az cnm

Akşam güzel cnm

Bende toparlayamiyorum ya kendimi saatlerce AC kaliom canım bisey istemio sonra yiyince ucunu kaciriyorum sonrada migdem kötü oluo falan filan yanı karışık bir durumdayım o sebepten meni paylasamiyorum çünkü bir menü yok pek yanı yarin daha dikkat edicem insallah

sağol canım

benim kv ye kendimi köle yapsamda boş heralde ablişumutsuz vaka...sen gibi bir kv olsaydı nolurduu

kızlar menüm
sabah 1 kk peynir
1 köz domates
5 zeytin
yeşilçay
tere,roka

öğle
1 kase ıspanak çorbası

akşam ıspanak çorbam hazırdı eşim yemeğe çıkardı ordada 1 dilim kızarmış ekmek yedim pideydi ya mis gübü koktu burnuma,ızgara tavuk,salata,1 bardak ayran

su 2.5 lt
spor 75 dk yürüyüş

benim kv ye kendimi köle yapsamda boş heralde ablişumutsuz vaka...sen gibi bir kv olsaydı nolurduu
Ben dünkü konuyla alakalı yorum yapmak istemedim cnm Çünkü sizlerden farklı düşünüyorum
Sizler daha gençsiniz eminim olgunlaşınca sizde olaylara daha farklı bakıcaksınız

1 dil ekmekde kötülük yokki cnm Menün güzel

Tatlım en kötüsü uzun süre aç kalmak
Sonra yanlış şeylere saldırman çok normal

Canım Çanakkale'de oturuyoruz öyle çok fazla olay olan bir yer değil.
Ama ben kafamda yaratıyorum işte.
evet sakin bir yer.Allah korusun.
hıımmm ben öyle duymuştum zuhal abla :)

Ben dünkü konuyla alakalı yorum yapmak istemedim cnm Çünkü sizlerden farklı düşünüyorum
Sizler daha gençsiniz eminim olgunlaşınca sizde olaylara daha farklı bakıcaksınız
haklısın ablacım ama senin gibi birinin bakış açısıyla onun gibi birinin bakış açısı o kadar farklı ki en önemli fark niyet zuhal abla yoksa kendi doğurduğu oğlu bile böyle düşünmezdi inan yani ben kötü bir gelin değilim öteki gelini arkadan ne hakaretler eder ben bir gün ağzımı bozmadım ben kötü bir insan olduğunu söylemişimdir her defasında.gün eşim diyor annem sana dayak attıramadığı için intikamını böyle aloyor diyor.neyse amaann öyle işte ablişim ben Allaha havale ettim onu zuhal abla yazarak anlatmakla bitiremem ben o kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…