💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Oy oy oy nettin bacım akşamı ayranla kapatman yi olmuş.
Bütün haftamı yapacaksın tatlım
Valla iyi sabrediyosun
Adını yazmak mile midemi kaldırıyor bugün ve yarın devam cuma günü poğaça yicem
Canım portakal mandalina greyfurt ve limonu sık karışık olarak ailece için toparlarsnız bir an önce inş.
Uzun saatler aç kalma cann bişey istemesede iki lokma ye saldırmanı önler.
Asya eşin senin haklı olduğunu biliyor.
Senin gönlünü almak için uğraşıyor.
Annesi yüzünden adama eziyet etme.
Annesi o atsa atamaz satsa satamaz.

ablişim ben atsın demiyom ki zaten bak bende anne olmak için çabalıyom anne atılmaz zaten ama eşim bazen sap sap konuşuyor.bak bugün görümcem geliyor kızla 2 hafta önce konuşurken havaalanından gelip biz alırız abinle seni dedim dün eşim görümcemle konuşuyor görümceme demişki kv ben onlara gidip siz alacaksınız dedim onlar gelecekler!!! demişben böyle kaldım eşim demiş bacım asyanın içinden geldi o kendi gelip seni almak istedi biz annemi daha dün gördük demiş görümceme de öyle bir şekil demiş sanki bizim komutanımız kadınAllaha havale ettim.o kadın anlatılmaz yaşanır ya

Ben ne dersem onu yaparlar imajı yaratmak istiyor anladığım kadaryla..
Allahım ne olur bende benim k.v. gibi iyi olurum inşallah.
Huyum değişir diye korkuyorum böyle okudukça.

Ben ne dersem onu yaparlar imajı yaratmak istiyor anladığım kadaryla..
Allahım ne olur bende benim k.v. gibi iyi olurum inşallah.
Huyum değişir diye korkuyorum böyle okudukça.
Allah korusun abla okuyorsun ki işte nasıl olman gerektiği değil nasıl olmaman gerektiği çıkıyor ortaya hepimiz ana kuzusuyuz.bunlar ne ki abliş eşimde bende şu an işte sanki o bize emretmişte bizde korkumuzdan gidiyoz durumunu umursamadık bile bana onca yapmak istediğinden sonra bu devede kulak.kendi kızıda var halbuki.ama onun kocasının kızı için yaptıklarını anlatırken önce bir koltuğa kuruluyor damadım kızım için ablasını evinden kovdu anasınıda döver dövsün oh diyorrbizde bir anadan doğmadık sanki

İnanılır gibi değil ya..

İnanılır gibi değil ya..
öyle abla diyorum ya bu kadın anlatmayla bitmez yaşayan bilirkız abla kayınbabamı aradı eşim o bizim yemeğin üstüne geldiği akşam baba annem bizde hani merak etme diye babamda ağzını bozmuş adam oğlum bu saate kadar evinde olmayan kadından hayırmı gelir gelsede gelmesede bir demiş akşamın 7 si olmuş evde yemek yok sabahtan çıkmış o adam ne yer ne içer umrunda değil

Gerçekten ya insasnlar çeşit çeşit diye boşuna demiyorlar.

Günaydın kızlar.

Eğer kendi başına halledemiceksen git tatlım

Sanki biraz az olmuş tatlım

Halledebilecek gibi değilim ablacım sanki.
Az oldu ama canım da hiçbir şey istemiyor

evet sakin bir yer.Allah korusun.

Amin. Haklısın canım sakin ama ne zaman, nerede, ne olacağı belli olmuyor.

Gunaydin.

Kizlar oglum.atesliydi saat 4.30 gibi.mama yaptim atesliydi ustunede ates dusurucu verdim hep israf etti zor bi andi

Canım çok geçmiş olsun.

Ay ben buradan cinnet geçiricem. Allah sana kolaylık versin Asyam.

sağol gülüm Allaha havale ettim onları ben.sana da günaydın napıyosun nasılsın

En iyisi kuzum.
Napim kız kalktım işte boynum, belim her yerim ağrıyor.

Eşim de hastaydı zar zor gitti işe.
Bugün yat dinlen dedim dinlemedi.
göndermeseymişsin keşke dinlenmeyince daha kötü oluyolar.sende dinlen niye böyle ağrıyoki her yerin

göndermeseymişsin keşke dinlenmeyince daha kötü oluyolar.sende dinlen niye böyle ağrıyoki her yerin

Direndim ama gitti yine de.
Belki gelir öğleden sonra.

Kız benim yattığım yastık yün.
İyice ezildi inceldi.
Hiç rahat uyuyamıyorum ondan oluyor.
Ortopedik yastık almam lazım elimiz bir bollaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…