ayyy kuzumm yaa kız acile götürseydin hemen ben ateşli hastalıklardan çok korkarımGunaydin.
Kizlar oglum.atesliydi saat 4.30 gibi.mama yaptim atesliydi ustunede ates dusurucu verdim hep israf etti zor bi andi
Oy oy oy nettin bacım akşamı ayranla kapatman yi olmuş.Ozlem.senin.menun de ne var bak menume cozutuk.menu gor
MENUM
KAHVALTİ 09.30 yarim ekmek.arasi p.kizartmasi 1 sb sut 1 sb m.suyu 6-7 zeytin
OGLE 15.00 5-6 parmak sosis peynir 4 kalin dilim beyaz ekmek
AKSAM 19.00 yogurtlu kabak yemegi (yerim)
Su 2
Adını yazmak mile midemi kaldırıyor bugün ve yarın devam cuma günü poğaça yicemBütün haftamı yapacaksın tatlım
Valla iyi sabrediyosun
Canım portakal mandalina greyfurt ve limonu sık karışık olarak ailece için toparlarsnız bir an önce inş.@EMELinEMELi benımde spor yok oksurdugum ıcın cıkamadım duzgun bır menu degıl benımde duzenıme gerı donmem lazım
muska77 meyve evet yemem lazım dun kıvı aldık manavdan ama gorsenız kıvı demeye bın şahıt lazım ıyıkı cok almadım yarın pazardan yesıllık meyve alırım
Uzun saatler aç kalma cann bişey istemesede iki lokma ye saldırmanı önler.Bende toparlayamiyorum ya kendimi saatlerce AC kaliom canım bisey istemio sonra yiyince ucunu kaciriyorum sonrada migdem kötü oluo falan filan yanı karışık bir durumdayım o sebepten meni paylasamiyorum çünkü bir menü yok pek yanı yarin daha dikkat edicem insallah
Asya eşin senin haklı olduğunu biliyor.kızlar menüm
sabah 1 kk peynir
1 köz domates
5 zeytin
yeşilçay
tere,roka
öğle
1 kase ıspanak çorbası
akşam ıspanak çorbam hazırdı eşim yemeğe çıkardı ordada 1 dilim kızarmış ekmek yedim pideydi ya mis gübü koktu burnuma,ızgara tavuk,salata,1 bardak ayran
su 2.5 lt
spor 75 dk yürüyüş
Kıyamam ya bi dra götür emel salgın var çocuklarda daha ağır olur yazık.Gunaydin.
Kizlar oglum.atesliydi saat 4.30 gibi.mama yaptim atesliydi ustunede ates dusurucu verdim hep israf etti zor bi andi
ablişim ben atsın demiyom ki zaten bak bende anne olmak için çabalıyom anne atılmaz zaten ama eşim bazen sap sap konuşuyor.bak bugün görümcem geliyor kızla 2 hafta önce konuşurken havaalanından gelip biz alırız abinle seni dedim dün eşim görümcemle konuşuyor görümceme demişki kv ben onlara gidip siz alacaksınız dedim onlar gelecekler!!! demişOy oy oy nettin bacım akşamı ayranla kapatman yi olmuş.
Adını yazmak mile midemi kaldırıyor bugün ve yarın devam cuma günü poğaça yicem
Canım portakal mandalina greyfurt ve limonu sık karışık olarak ailece için toparlarsnız bir an önce inş.
Uzun saatler aç kalma cann bişey istemesede iki lokma ye saldırmanı önler.
Asya eşin senin haklı olduğunu biliyor.
Senin gönlünü almak için uğraşıyor.
Annesi yüzünden adama eziyet etme.
Annesi o atsa atamaz satsa satamaz.
Ben ne dersem onu yaparlar imajı yaratmak istiyor anladığım kadaryla..ablişim ben atsın demiyom ki zaten bak bende anne olmak için çabalıyom anne atılmaz zaten ama eşim bazen sap sap konuşuyor.bak bugün görümcem geliyor kızla 2 hafta önce konuşurken havaalanından gelip biz alırız abinle seni dedim dün eşim görümcemle konuşuyor görümceme demişki kv ben onlara gidip siz alacaksınız dedim onlar gelecekler!!! demişben böyle kaldım eşim demiş bacım asyanın içinden geldi o kendi gelip seni almak istedi biz annemi daha dün gördük demiş görümceme de öyle bir şekil demiş sanki bizim komutanımız kadın Allaha havale ettim.o kadın anlatılmaz yaşanır ya
Allah korusun abla okuyorsun ki işte nasıl olman gerektiği değil nasıl olmaman gerektiği çıkıyor ortaya hepimiz ana kuzusuyuz.bunlar ne ki abliş eşimde bende şu an işte sanki o bize emretmişte bizde korkumuzdan gidiyoz durumunu umursamadık bile bana onca yapmak istediğinden sonra bu devede kulak.kendi kızıda var halbuki.ama onun kocasının kızı için yaptıklarını anlatırken önce bir koltuğa kuruluyor damadım kızım için ablasını evinden kovdu anasınıda döver dövsün oh diyorrBen ne dersem onu yaparlar imajı yaratmak istiyor anladığım kadaryla..
Allahım ne olur bende benim k.v. gibi iyi olurum inşallah.
Huyum değişir diye korkuyorum böyle okudukça.
İnanılır gibi değil ya..Allah korusun abla okuyorsun ki işte nasıl olman gerektiği değil nasıl olmaman gerektiği çıkıyor ortaya hepimiz ana kuzusuyuz.bunlar ne ki abliş eşimde bende şu an işte sanki o bize emretmişte bizde korkumuzdan gidiyoz durumunu umursamadık bile bana onca yapmak istediğinden sonra bu devede kulak.kendi kızıda var halbuki.ama onun kocasının kızı için yaptıklarını anlatırken önce bir koltuğa kuruluyor damadım kızım için ablasını evinden kovdu anasınıda döver dövsün oh diyorrbizde bir anadan doğmadık sanki
malesef gülümmAsya bazilari insanliktan.nasip almamis canim oda saana denk gelmis maalesef.
İnanılır gibi değil ya..
Gerçekten ya insasnlar çeşit çeşit diye boşuna demiyorlar.öyle abla diyorum ya bu kadın anlatmayla bitmez yaşayan bilir kız abla kayınbabamı aradı eşim o bizim yemeğin üstüne geldiği akşam baba annem bizde hani merak etme diye babamda ağzını bozmuş adam oğlum bu saate kadar evinde olmayan kadından hayırmı gelir gelsede gelmesede bir demiş akşamın 7 si olmuş evde yemek yok sabahtan çıkmış o adam ne yer ne içer umrunda değil
aman abliş ya anlat anlat bitmez bunlar.sen nasılsın napıcan bugün.Gerçekten ya insasnlar çeşit çeşit diye boşuna demiyorlar.
Eğer kendi başına halledemiceksen git tatlım
Sanki biraz az olmuş tatlım
evet sakin bir yer.Allah korusun.
Gunaydin.
ablişim ben atsın demiyom ki zaten bak bende anne olmak için çabalıyom anne atılmaz zaten ama eşim bazen sap sap konuşuyor.bak bugün görümcem geliyor kızla 2 hafta önce konuşurken havaalanından gelip biz alırız abinle seni dedim dün eşim görümcemle konuşuyor görümceme demişki kv ben onlara gidip siz alacaksınız dedim onlar gelecekler!!! demişben böyle kaldım eşim demiş bacım asyanın içinden geldi o kendi gelip seni almak istedi biz annemi daha dün gördük demiş görümceme de öyle bir şekil demiş sanki bizim komutanımız kadın Allaha havale ettim.o kadın anlatılmaz yaşanır ya
sağol gülüm Allaha havale ettim onları ben.sana da günaydın napıyosun nasılsınGünaydın kızlar.
Halledebilecek gibi değilim ablacım sanki.
Az oldu ama canım da hiçbir şey istemiyor
Amin. Haklısın canım sakin ama ne zaman, nerede, ne olacağı belli olmuyor.
Canım çok geçmiş olsun.
Ay ben buradan cinnet geçiricem. Allah sana kolaylık versin Asyam.
sağol gülüm Allaha havale ettim onları ben.sana da günaydın napıyosun nasılsın
göndermeseymişsin keşke dinlenmeyince daha kötü oluyolar.sende dinlen niye böyle ağrıyoki her yerinEn iyisi kuzum.
Napim kız kalktım işte boynum, belim her yerim ağrıyor.
Eşim de hastaydı zar zor gitti işe.
Bugün yat dinlen dedim dinlemedi.
göndermeseymişsin keşke dinlenmeyince daha kötü oluyolar.sende dinlen niye böyle ağrıyoki her yerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?