💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Direndim ama gitti yine de.
Belki gelir öğleden sonra.

Kız benim yattığım yastık yün.
İyice ezildi inceldi.
Hiç rahat uyuyamıyorum ondan oluyor.
Ortopedik yastık almam lazım elimiz bir bollaşsın.
kız yünde ben hiç yatamam sabaha kadar gözümü kırpmam.bizimde bu aralar durum pek iç açıcı değil görümcemde bugün geliyor çocuğa bişeyde takmak lazım.ben çalışsam iyi olacak ta bırakmıyor

Lahana ve yürüyüşe devam (Iyyk)

Sanada eşinede çok geçmiş olsun maviş.
ben dün lahana bulamadım ıspanak yaptm abla öğlen yedim akşam eşim dışarı çıkarınca dün güme gtti.inş bugün devam manav getirmiş lahana sabah aldım yarında onu yaparım.ıspanak bulandırmıyor kız abliş içiliyor yani.abla arada kahve filan bişey içmiyon mu kız su dışında

Ben yatıyordum ama inceldiğinden beri bu şekilde.
Kuzum bizim durum sıkıntılı değil aslında çok şükür ama bu ay böyle oldu.
Eşim bir firmaya bağlı iş alıp yapıyor.
Aldığı paranın bir kısmını harçlık olarak alıyor, bir kısmı firmada birikiyor.
Şuan onun hesabı görülme aşamasında olduğundan harçlık alamadı.
Eski ortağı da eşime haber vermeden gidip firmadan epey para almıştı zamanında.
Eğer borçlu çıkarlarsa adam ödeyecek parayı eşim kendi hesabını ayırdı.
Artık hayırlısı bakalım.
Ben de çalışmak istiyorum ama iş bulamadım.
Aslında çalışsam çok iyi olurdu kafam dağılırdı.

Sanada eşinede çok geçmiş olsun maviş.

Allah razı olsun ablacım sağol.

Cuma gnünden beri aynı şeyi yiyince bunaltıyor canım.
Çay, kahve, bitki çayı, form çayı bir sürü şey içiyorum yazma gereği duymadım onları hiç.

biz genelde kış aylarında zorluk çekeriz gülüm.şu aralar araba filan da arıza yapınca görümcemde girince baya darlaştı akşam bunalmıştı baya konuştum onla geçer bu günler.bu halimize bin şükür

Cuma gnünden beri aynı şeyi yiyince bunaltıyor canım.
Çay, kahve, bitki çayı, form çayı bir sürü şey içiyorum yazma gereği duymadım onları hiç.
hımm içebiliriz yani onun için sordum abliş.bakim bende de işe yaricakmı ama ben senin gibi yürüyemiyom abliş,gelenden gidenden boş kalamıyom

Ay araba deme geçen ay araba yüzünden mahvolduk biz de.
Sigortasıydı tamiriydi derken 3000 lira para harcadık.
Bir de eşim iş için bazı makineler aldı 1500 liraya.
Havadan 4500 lira gitti yani.
Görümcen ne için geliyor?

annesigile geliyor gülüm gezmeye şehir dışında o.3 aylık bebişi var oda 7 sene tedavi gördü,aslında üstümde yükü yok hani takmassam takmam da 7 seneden sonra oldu diye ben bişeyler takmak istedim.2 hafa kalıcak

Ben dışarda yürüyorum eh ben dışardayken eve kimse gelemez
helal abliş kız.ya benim bu görümcem geldiğinde nasıll aynı şekil devam edicem bilmiyom 2 güne bir gelir yanıma beni çağırır onu düşünüyom diyette olduğumu bilmiyolar nasıl kamufle etsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…