kız yünde ben hiç yatamam sabaha kadar gözümü kırpmam.bizimde bu aralar durum pek iç açıcı değil görümcemde bugün geliyor çocuğa bişeyde takmak lazım.ben çalışsam iyi olacak ta bırakmıyorDirendim ama gitti yine de.
Belki gelir öğleden sonra.
Kız benim yattığım yastık yün.
İyice ezildi inceldi.
Hiç rahat uyuyamıyorum ondan oluyor.
Ortopedik yastık almam lazım elimiz bir bollaşsın.
Lahana ve yürüyüşe devam (Iyyk)aman abliş ya anlat anlat bitmez bunlar.sen nasılsın napıcan bugün.
Sanada eşinede çok geçmiş olsun maviş.En iyisi kuzum.
Napim kız kalktım işte boynum, belim her yerim ağrıyor.
Eşim de hastaydı zar zor gitti işe.
Bugün yat dinlen dedim dinlemedi.
ben dün lahana bulamadım ıspanak yaptm abla öğlen yedim akşam eşim dışarı çıkarınca dün güme gtti.inş bugün devam manav getirmiş lahana sabah aldım yarında onu yaparım.ıspanak bulandırmıyor kız abliş içiliyor yani.abla arada kahve filan bişey içmiyon mu kız su dışındaLahana ve yürüyüşe devam (Iyyk)
Sanada eşinede çok geçmiş olsun maviş.
kız yünde ben hiç yatamam sabaha kadar gözümü kırpmam.bizimde bu aralar durum pek iç açıcı değil görümcemde bugün geliyor çocuğa bişeyde takmak lazım.ben çalışsam iyi olacak ta bırakmıyor
Sanada eşinede çok geçmiş olsun maviş.
Cuma gnünden beri aynı şeyi yiyince bunaltıyor canım.ben dün lahana bulamadım ıspanak yaptm abla öğlen yedim akşam eşim dışarı çıkarınca dün güme gtti.inş bugün devam manav getirmiş lahana sabah aldım yarında onu yaparım.ıspanak bulandırmıyor kız abliş içiliyor yani.abla arada kahve filan bişey içmiyon mu kız su dışında
biz genelde kış aylarında zorluk çekeriz gülüm.şu aralar araba filan da arıza yapınca görümcemde girince baya darlaştı akşam bunalmıştı baya konuştum onla geçer bu günler.bu halimize bin şükürBen yatıyordum ama inceldiğinden beri bu şekilde.
Kuzum bizim durum sıkıntılı değil aslında çok şükür ama bu ay böyle oldu.
Eşim bir firmaya bağlı iş alıp yapıyor.
Aldığı paranın bir kısmını harçlık olarak alıyor, bir kısmı firmada birikiyor.
Şuan onun hesabı görülme aşamasında olduğundan harçlık alamadı.
Eski ortağı da eşime haber vermeden gidip firmadan epey para almıştı zamanında.
Eğer borçlu çıkarlarsa adam ödeyecek parayı eşim kendi hesabını ayırdı.
Artık hayırlısı bakalım.
Ben de çalışmak istiyorum ama iş bulamadım.
Aslında çalışsam çok iyi olurdu kafam dağılırdı.
Allah razı olsun ablacım sağol.
hımm içebiliriz yani onun için sordum abliş.bakim bende de işe yaricakmı ama ben senin gibi yürüyemiyom abliş,gelenden gidenden boş kalamıyomCuma gnünden beri aynı şeyi yiyince bunaltıyor canım.
Çay, kahve, bitki çayı, form çayı bir sürü şey içiyorum yazma gereği duymadım onları hiç.
biz genelde kış aylarında zorluk çekeriz gülüm.şu aralar araba filan da arıza yapınca görümcemde girince baya darlaştı akşam bunalmıştı baya konuştum onla geçer bu günler.bu halimize bin şükür
Ben dışarda yürüyorum eh ben dışardayken eve kimse gelemezhımm içebiliriz yani onun için sordum abliş.bakim bende de işe yaricakmı ama ben senin gibi yürüyemiyom abliş,gelenden gidenden boş kalamıyom
annesigile geliyor gülüm gezmeye şehir dışında o.3 aylık bebişi var oda 7 sene tedavi gördü,aslında üstümde yükü yok hani takmassam takmam da 7 seneden sonra oldu diye ben bişeyler takmak istedim.2 hafa kalıcakAy araba deme geçen ay araba yüzünden mahvolduk biz de.
Sigortasıydı tamiriydi derken 3000 lira para harcadık.
Bir de eşim iş için bazı makineler aldı 1500 liraya.
Havadan 4500 lira gitti yani.
Görümcen ne için geliyor?
Ben dışarda yürüyorum eh ben dışardayken eve kimse gelemez
annesigile geliyor gülüm gezmeye şehir dışında o.3 aylık bebişi var oda 7 sene tedavi gördü,aslında üstümde yükü yok hani takmassam takmam da 7 seneden sonra oldu diye ben bişeyler takmak istedim.2 hafa kalıcak
Yalancıktan mideni üşütmüş ol.helal abliş kız.ya benim bu görümcem geldiğinde nasıll aynı şekil devam edicem bilmiyom 2 güne bir gelir yanıma beni çağırır onu düşünüyom diyette olduğumu bilmiyolar nasıl kamufle etsem diyorum
Yalancıktan mideni üşütmüş ol.
Miden çok bulanıyor olsun
Ayy dişin çok ağrıyor dimi asyadirek hamilesin derler başka ne söyleyebilirim ki acep
Ayy dişin çok ağrıyor dimi asya
dişim ağrıyor dersem tam inanırlar gülümmOnlar gelmeden.bi tansiyonum dustu so.ra yedin simdide toksun
Hee iyice delirsinlerAslinda onlarin yaninda ye bence diyet ywpmiyorum.kendiliginden gidiyor de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?