Gunaydin.
Kizlar oglum.atesliydi saat 4.30 gibi.mama yaptim atesliydi ustunede ates dusurucu verdim hep israf etti zor bi andi
HAllah korusun abla okuyorsun ki işte nasıl olman gerektiği değil nasıl olmaman gerektiği çıkıyor ortaya hepimiz ana kuzusuyuz.bunlar ne ki abliş eşimde bende şu an işte sanki o bize emretmişte bizde korkumuzdan gidiyoz durumunu umursamadık bile bana onca yapmak istediğinden sonra bu devede kulak.kendi kızıda var halbuki.ama onun kocasının kızı için yaptıklarını anlatırken önce bir koltuğa kuruluyor damadım kızım için ablasını evinden kovdu anasınıda döver dövsün oh diyorrbizde bir anadan doğmadık sanki
Şifa olsun bol eksi göstersin.Günaydın canlar dünkü menüm
07:00 kahvaltı
2 ceviz
bol lor peyniri
roka
1 küçük portakal
14:30 ikinci öğün
bir koca tabak yeşil mercimekli ıspanak borani :) şifa olsun bana
Çok geçmiş olsun canım.benim oğlanın öksürük kesilmeyince annem klimadan bu diye tutturdu.annemler soba yakıyor.oraya gittik abla.sonra da kardeşi e gittik .hafta sonu yoğundu.
Emelcim kuzuya çok geçmiş olsun.Şuan yavrun hasta sıkıntıdasın o yüzden böyle düşünüyorsun.Bebeğinle toparlanan biraz tekrar eskisi gibi kilo vermeye başlarsın.Moralini bozma.Slm kizlar oglum ogle sonu ateslendi
Cok gelemezsem.k bakmayin
Firsat bulursam yazarim. Zaten menum gidisatim berbat sanirim kili veremicem artik offf yine hersey allak bullak
Amin Defnecim.Çok sağol :)Şifa olsun bol eksi göstersin.
Güzel menü arkadaşım..Menüm
09:30
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek
13:30
2 kase tarhana çorbası
Salata
16:00
İncir suyu
19:00
1 dilim tepsi köftesi
Salata
Su ölçmedim 1.5 geçmiştir sanırım.
derim gülümAslinda onlarin yaninda ye bence diyet ywpmiyorum.kendiliginden gidiyor de
Güzel menü arkadaşım..
oyyy kzum benim helak olmuş ağlamaktan çabucak iTesekkur ederim kizlar desteginiz icin :)
Okul cikisi dr a goturduk dr un.odasina girdigimizde atesi 39.3 du dr yuzunu.basini yikadi hemen fitil yaptilar. Kan tahlili verdi damari 3 bolum.toplamda 7 kisi zor buldu o kadar agladi.ki kuzummm anlatamam neredeyse 2 saat agladi
Kaninda bisey cikmadi antibiyotik verdi ates dusurucu verdi geldik uyudu simdi
Benimde basim catliyo cok uzuldum sanirim
Vaay bol eksiler dilerim asyam.kızlar menüm
sabah öğle akşam 1 er tabak ıspanak çorbası
arada 1 sütlü kahve şekersiz,2 de türk kahvesi yine şekersiz
su 2 lt
spor 60 dk yürüyüş,zaten akşama kadar oturmadım evi temizledim
Canım benim umarım çabucak iyileşir.Tesekkur ederim kizlar desteginiz icin :)
Okul cikisi dr a goturduk dr un.odasina girdigimizde atesi 39.3 du dr yuzunu.basini yikadi hemen fitil yaptilar. Kan tahlili verdi damari 3 bolum.toplamda 7 kisi zor buldu o kadar agladi.ki kuzummm anlatamam neredeyse 2 saat agladi
Kaninda bisey cikmadi antibiyotik verdi ates dusurucu verdi geldik uyudu simdi
Benimde basim catliyo cok uzuldum sanirim
vallahi ne çıkacak bilmiyorum ablişVaay bol eksiler dilerim asyam.
Canım benim umarım çabucak iyileşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?