💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende yapabilirim dimi bu çorbayi yasak değil yani.

Ya kahvaltı hep geç uyanmaktan gidiyor sabah uyaniyorum esimle oğlum gidince ay bi isınayim diye yatağa giriyorum uyan uyanabilirsen. Ama artık yatmak yok güne erken başlıycam.

muska77 ve Mefkurem supersiniz maşâallah diyelim nazar değmesin size. Haber veremeden gittim. Ama ciddi hastalıklarla ugrastik hep. Ben de 3 martta tekrar basladim. Profilim deki kilodayim. Sizler idolsunuz gercekten benim icin.
Benim de 3 ay zamanim kaldi. Memlekette dugun var. En az 68 le gitmem lazim 15 kilo vermem lazim. Yapa biliriyim sizce

Oyy kıyamam bebişe. Umarım bir an önce iyileşir.
Canım hastane işi zor yinede -400 güzel rakam olmuş.
Bencede ya kahvaltı benim çok acelem vardı biliyon

Emelcim ilk iki gün güzel gidiyo ohh limonlu diye diye ama sonra bayıyor.
Eminim bu menüyle harika bir eksi görürsün canım.

Canm çok az yiyosun yaa...
selam kızlar
nasılsınız
benim bademciklerim şişti
gelemiyorum pek kusuruma bakmayın.
Geçmiş olsun canancım.
Çok güzel asyam
Örnek menü olmuş canım .

Ya kahvaltı hep geç uyanmaktan gidiyor sabah uyaniyorum esimle oğlum gidince ay bi isınayim diye yatağa giriyorum uyan uyanabilirsen. Ama artık yatmak yok güne erken başlıycam.
En doğru kararı vermişsin canım erken yat erken kalk azıcık aç yatarsan uykyda bile kilo vrirsin.
Geçmiş olsun tambakım.
Ayda 5 kilo çok zor değil aslında karbonu sadece sabah alıp öğlen ve akşamı proteinle kapatrsan birazda erken bitirirsen bence olur.

Gunaydin.

Calisann anne olmak.ne.zor yaaa geldim.yine okula

Hala hasta kuzum.sabah gitmeyim.diye yuzuu seviyo opuyo
Canm yaaa..
Bebişler insanın elini kolunu bağlıyor dimi?

Kizlar ben dun ki +800 attim.eksiyede dustum

Cuma 78.3
Pazar 79.1
Bugun78.0
Pazara ggore fark - 1.1
Cumaya gore fark -300

Haftamiz bolll eksiler getirsin.
Harika emelcim muhteşem bir fark bak gördünmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…