💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Pek az olmuş tatlım

Özlemcim haftaya cuma cumartesi menünü biraz çoğalt kaliteli karbon ye vücudun şaşırsın bşraz
Sen hiç kuruyemişde yemiyosun

geçmiş olsun abla
Sağol cnm sanada geçmiş olsun

Eğer günü yazdığın gibi kapatırsan emin ol hepsi gider cnm
Söz verelim bu akşam ikimizde bişey yemeyelim

Lahana corbami iciyorum abla icine dereotu dogradim.limonda siktım dahabiyi oldu
Afiyet olsun cnm

Ben içine lahana kereviz sapı 2 biber 1 kabak maydanoz dereotu
Soğan sarımsakta koydum
Yerkende bol acılı ekşili

Tadı kötü değil ama beni hiç doyurmuyor
Yedikten sonra bile açım

Beni çorba genelde hiç doyurmaz zaten onun için gereksiz kalori almıyım diye yemem normalde

@EMELinEMELi canım ben 2 lahmacun da yerim 3 tanede yerim o sebepten zaten 100 kusurle cikioz çok kolay tatlım senin avantajin çok hızlı veriodum ben senin gibi diilim o konuda keşke o yonumuzde benzese bak canım sen hedefine daha yakinsin 22-23 kilo vermissin bir 10 kilo daha versen misssssss
Bende insalllah bu kez dogum sonrası hemen sıkı sıkı tutucam dua et
Skma canını inşallah verirsin inanıyorum ben sana

@EMELinEMELi canım ben 2 lahmacun da yerim 3 tanede yerim o sebepten zaten 100 kusurle cikioz çok kolay tatlım senin avantajin çok hızlı veriodum ben senin gibi diilim o konuda keşke o yonumuzde benzese bak canım sen hedefine daha yakinsin 22-23 kilo vermissin bir 10 kilo daha versen misssssss
Bende insalllah bu kez dogum sonrası hemen sıkı sıkı tutucam dua et
Skma canını inşallah verirsin inanıyorum ben

Ekim85 mugecim ben hamileyken 10 kg vermistim dikkat etsen.sende verebilirsin. Allah yardimcinnolsunnn

badem000 canancimmn evin neseside yok yavru hastaykenn yinede halimize hamdolsun

kızlar menüm

sabah 1 haş yum,peynir,zeytin,yeşilçay

ara
1 sade kahve

akşam
mercimek salatası

su 2 ancak olmuştur
spor yok
biraz önce eşim su kenarı havadar bir yere götürdü 2 avuç tuzsuz çekirdek yedim

Sabah 10
1 yumurta 1 kk peynir
5 zeytin marul
Yarım domates
1 dilim tam buğday ekm.

13 gibi
1 bardak yoğurt içine 1 kaşık yulaf ezmesi

17
1 kepçe domates çorbasi
4 kaşık ıspanak yemeği

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2 litre oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…