En doğru kararı vermişsin canım erken yat erken kalk azıcık aç yatarsan uykyda bile kilo vrirsin.
Geçmiş olsun tambakım.
Ayda 5 kilo çok zor değil aslında karbonu sadece sabah alıp öğlen ve akşamı proteinle kapatrsan birazda erken bitirirsen bence olur.
Canm yaaa..
Bebişler insanın elini kolunu bağlıyor dimi?
Harika emelcim muhteşem bir fark bak gördünmü?
Onu mecburiyetten yaptım canım yoksa şok diyete karşıym aslında.Aynen oyle yapiyorum. Ekmek sadece sabahlari var. Iki ogun yiyorum ben sabahla aksam arasinda da guzel bir ara ogun yapiyorum.
senin lahana diyetini gordum de 1 hafta da 4.6 kg fark. Aklimda bulunsun. Zamani gelince yaparim bende.
Kizlar ben dun ki +800 attim.eksiyede dustum
Cuma 78.3
Pazar 79.1
Bugun78.0
Pazara ggore fark - 1.1
Cumaya gore fark -300
Haftamiz bolll eksiler getirsin.
Yok kııız dün lahana çorbası yedi ya o eksi ondan..Sen de tam dayakliksin kiz Emos.
2 lahmacun 2 hamburger yiyip eksideyim diyor yahu
Tabiki şükür böyle böyle gidecek.Kizlar gunaydin.
Cuma 103
Bugun 102.8
-200
Buna da sukur...
2 günde -200gr çok iyi tatlım.cuma 98.8
Bugün 98.6
-200
BilmemDefne acaba lahana corbasi degil de ne bilim mesela domates corbasi yesek ogle ve aksam ayni etki olur mu?
Günaydın asya.günaydın herkese kızlar kilom sabit 72,5
Eğer disiplinli olur sıfır kaçamakla geçirirsen neden olmasın cnmmuska77 ve Mefkurem supersiniz maşâallah diyelim nazar değmesin size. Haber veremeden gittim. Ama ciddi hastalıklarla ugrastik hep. Ben de 3 martta tekrar basladim. Profilim deki kilodayim. Sizler idolsunuz gercekten benim icin.
Benim de 3 ay zamanim kaldi. Memlekette dugun var. En az 68 le gitmem lazim 15 kilo vermem lazim. Yapa biliriyim sizce
Ohhh ohhhh tam tahmin ettiğim gibiKizlar ben dun ki +800 attim.eksiyede dustum
Cuma 78.3
Pazar 79.1
Bugun78.0
Pazara ggore fark - 1.1
Cumaya gore fark -300
Haftamiz bolll eksiler getirsin.
Bence pazartesi için çok iyi tatlımKizlar gunaydin.
Cuma 103
Bugun 102.8
-200
Buna da sukur...
Bugün herkesin maşallahı varcuma 98.8
Bugün 98.6
-200
Önceki gün kaçamak var demiştin ona göre yinede çok iyi cnmgünaydın herkese kızlar kilom sabit 72,5
Senin ne kadar eksin var?Bugün herkesin maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?