💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Belkıde ama 58 gormek yada en azından 59,900 bıle raZıyım :)

Sabah 3 dılım borek kurabıye ustune lahana corbası ıcınce - oluyosa bende yapıyım. :)
Onun metosu bizimki gibi değilki özlemcim malesef biz yesek artı çıkarız o maşallah eksi çıkyor..
Kız başarı hikayemi okudunmu??

Onun metosu bizimki gibi değilki özlemcim malesef biz yesek artı çıkarız o maşallah eksi çıkyor..
Kız başarı hikayemi okudunmu??

Yok daha okumadım bebek bızde 2 saattır uyumadı bende sımdı bıraktım bırı benı 2 saat sallaaa ben bıle uyurum esnıyor delırytı benı

@EMELinEMELi kendım kadar ıstıyırum eksı olmanı lahana yada şok dıyetlerde amac 500 kalorı almaktır sen sabah 800 -900 kalorı almıssın ondan dedım

Ooo doğru yeğen sendeydi dimi pardon..

Amann ne biliyim.ozlem cok afedersin ben de ne halt yicemi sasirdim. Bakaim sabah durum.ne olacak.

Zaten bu lahanaya sabhki hamur islerini tolere etsin diye basladim. Ekside gorursem.ne alaa

merhaba hanımlar
muska77 canım başarı hikayeni okudum,azmine,istikrarına,sabrına hayran kaldım,adeta kendini yeniden yaratmışsın,bu başarıyı uzun yıllar koruyacağına inanıyorum,tekrar kutluyorum
mefkurem canım senin hikayen ilk sayfada yazıyor sanırım okudum onu da,seni de tekrar kutluyorumayrıca diğer arkadaşların başarısı da yabana atılır değil herkese
bu sabah tartıldım 86.1 diyetime yeniden başladım,benim bir günlüğüm var oraya menülerimi yazıyorum zaten hemen hemen aynı menülerim,sıkıcı olabiliyor ama beni en çok disipline eden bu diyet olduğu için buna devam edecğim,arada kilo durumumu sizinle paylaşmak isterim

Çok teşekkür ederim canım benim.
Mefkurem hala yazmadı başarı hikayesini bekletiyor bizi
Hem kilonu hem menülerini paylaş tatlım bizde bilmek isteriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…