- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tabiki artı olmaktan iyidir cnm
Vücudun kabullenmeye çalışıyor bu kiloyu
Bide fazla yağ kalmadıki sende
Onun metosu bizimki gibi değilki özlemcim malesef biz yesek artı çıkarız o maşallah eksi çıkyor..Belkıde ama 58 gormek yada en azından 59,900 bıle raZıyım :)
Sabah 3 dılım borek kurabıye ustune lahana corbası ıcınce - oluyosa bende yapıyım. :)
Onun metosu bizimki gibi değilki özlemcim malesef biz yesek artı çıkarız o maşallah eksi çıkyor..
Kız başarı hikayemi okudunmu??
Ooo doğru yeğen sendeydi dimi pardon..Yok daha okumadım bebek bızde 2 saattır uyumadı bende sımdı bıraktım bırı benı 2 saat sallaaa ben bıle uyurum esnıyor delırytı benı
@EMELinEMELi kendım kadar ıstıyırum eksı olmanı lahana yada şok dıyetlerde amac 500 kalorı almaktır sen sabah 800 -900 kalorı almıssın ondan dedım
Ooo doğru yeğen sendeydi dimi pardon..
Buradayım canım koy bekliyorum..muska77 yazamadım :) burdaysan profılıme onun fotosunu koyuyım
Buradayım canım koy bekliyorum..
Maşallah cimcimeye çok şekerKoydım buna bak bebeklıgını koycam
Maşallah cimcimeye çok şeker
Ayyy bebekliği daha bi tatlıymış gözlere bak maşallah.Rahat durmadıgı ıcın pek guzel cekemedım bu bebeklıgı ozaman anlamıyordu kacamıyodı
Ayyy bebekliği daha bi tatlıymış gözlere bak maşallah.
Çok teşekkür ederim canım benim.merhaba hanımlar
muska77 canım başarı hikayeni okudum,azmine,istikrarına,sabrına hayran kaldım,adeta kendini yeniden yaratmışsın,bu başarıyı uzun yıllar koruyacağına inanıyorum,tekrar kutluyorum
mefkurem canım senin hikayen ilk sayfada yazıyor sanırım okudum onu da,seni de tekrar kutluyorumayrıca diğer arkadaşların başarısı da yabana atılır değil herkese
bu sabah tartıldım 86.1diyetime yeniden başladım,benim bir günlüğüm var oraya menülerimi yazıyorum zaten hemen hemen aynı menülerim,sıkıcı olabiliyor ama beni en çok disipline eden bu diyet olduğu için buna devam edecğim,arada kilo durumumu sizinle paylaşmak isterim
Kııız tü tü tü maşallahEvet sımdı yesıl sımdı ızın vermıyorkı foto cekelımbende yuzumu koyıyım 2 sene oncekı ve bır ıkı ay oncekı ıkı halım onada bak
Kııız tü tü tü maşallah
Ne kadar hoşsun
Fırsatın olunca albüme koyda büyük büyük bakalım fıstık olmazmı?Yaaa valla yuzumu gulumsettın daha guzel fotolarımda var :) bırınde 82 kıloyum bırı 64 galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?