Tüm dileklerin kabul olsun inşallah özlemim..Bacaklarım ıncelsın yenıler cekerım ıns kalpten dılıyorum :)))
Tüm dileklerin kabul olsun inşallah özlemim..
Çok sevindim canım moralinin düzelmesine.Valla hıkayenı okudum bıraz bana moral oldu gaza geldım
Belkıde ama 58 gormek yada en azından 59,900 bıle raZıyım :)
Sabah 3 dılım borek kurabıye ustune lahana corbası ıcınce - oluyosa bende yapıyım. :)
Diyeti baya bi esnettinmi ne asyam?kızlar menüm
sabah
2 yum ile omlet,peynir,yeşilzeytin,domates
öğle
çeyrek tost
akşam eltime davetliyiz tavuklu pilav salata(pilavı az tutucam)
su 3 e yakın
spor yok
Günaydın..günaydınn canlarr
Günaydın delüüü
İyiyiz valla şimdilik iyi geçniyoruzGunaydin citirrrr defne nasilsin haciiiiiiiii citirlikla aran.nasil?
ablaa kız günüm geçti ya benim 3 gün dün idrar testi yaptım silikti bugünde yaptım bak resim atıcam dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakDiyeti baya bi esnettinmi ne asyam?
Günaydın..
Aaaaaa asyaaaa kııız bebiş vaaarablaa kız günüm geçti ya benim 3 gün dün idrar testi yaptım silikti bugünde yaptım bak resim atıcam dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakEki Görüntüle 1804545 pembeyi dün yaptım beyazı bugün bugünkü az daha koyu sanki dimii
ya kopkoyu değil ya gülüm tam sevinemiyorum şu anAsyaaaaaaa hamilesinnnn
abla inş öyledir saat 1buçukta sonucu alıcam.ya eşimde arayıp canımı sıkıyor netleşmeden sevinme,keseyi görmeden sevinme,kalp atışını duymadan sevinme,boğazlicam adamıAaaaaa asyaaaa kııız bebiş vaaar
ya kopkoyu değil ya gülüm tam sevinemiyorum şu an
Canııım yeni olduğu için gebelik koyu çıkmaz ikinci çizgi.abla inş öyledir saat 1buçukta sonucu alıcam.ya eşimde arayıp canımı sıkıyor netleşmeden sevinme,keseyi görmeden sevinme,kalp atışını duymadan sevinme,boğazlicam adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?