💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sonucu alınca aramicam seni sen doğunca sevinecen nasıl olsa dediminşallah varsada bu kez tamamına erer abla rabbim kucağımızı boş bırakmasın.günüm geçeli bugün 4. gün erken olduğundan böyle silik o zaman abliş

Aynen öyle canımondan silik.
Ayyy dualar edicem senin için asya çooooook sevindim gülüüüm.

Asyaaaaaaaaaaaaaaa kiz benimki yaptigimda hic yoktu cope attim aaksam geldim.ki ikinci cizgi silikti dr gittim hamileydim.

Dr yada saglik.ocagina git test yapp kalkkk hadi bekliyoz

Günaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor

Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar

asya_01
Asya hakkında hayırlısı olsun güzelim
Kan testi kesin olur haber alınca bizede söyle
Ayyy inşallah

Ay sizin bebişte bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah yazık yavrum helak oldu.

Asyaaaaaaaaaaaaaaa kiz benimki yaptigimda hic yoktu cope attim aaksam geldim.ki ikinci cizgi silikti dr gittim hamileydim.

Dr yada saglik.ocagina git test yapp kalkkk hadi bekliyoz
dün akşamüstü verdim kanı gülüm bugün öğleden sonra çıkacak inş hayırlısıyla vardır yaa

gelir gelmez yazarım ablacım

Allah razı olsun abla duanızı istiyorumm gece dua okuya okuya sızıp yatmışım,rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah
Amiin asyacım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana...
ay bide negatifse buyur burdan yakk
Şşşt olumlu ol bakiiim.
Zuhal abla g.olsun.biz yine dr gitcez kuzum cok bitkin.oksuruyo aglarken sesi de cikmiyo ayni salgin ddunyayi sarsmis
Daha iyileşemdimi kuzu hay allah ya bebişlere noluyo böyle.

Amiin asyacım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana...

Şşşt olumlu ol bakiiim.

Daha iyileşemdimi kuzu hay allah ya bebişlere noluyo böyle.
dimi abla hep eşimin yüzünden abla menümü esnettin mi demişin ya sonradan fark ettim hangisinden dolayı dedin

Ee ekmek yemeyen asya tost yemiş öğlen bide akşama tavuklu pilav.
Esnemiş işte
hıh onu dicem işte abliş o tostu başta testi yaptım baktım tek çizgi eşimde tost isteyince sinirliydim o sinirle kendimede yaptımsonra iki çizgiyi görünce 2 ısırık almıştım zaten geri bıraktım tostu

Anladım canım olsun afiyetle yeseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…