Canııım yeni olduğu için gebelik koyu çıkmaz ikinci çizgi.
Bizimkilerde böyle silikti..
Allahım ya Rabbim kız inşallah sağlıkla doğur kucağına al.
Adamınıda duyma onları duydukça sinir hastası oluyoruz. Takma boşver o sonra sevinsin.
Aynen öyle canımondan silik.sonucu alınca aramicam seni sen doğunca sevinecen nasıl olsa dedim inşallah varsada bu kez tamamına erer abla rabbim kucağımızı boş bırakmasın.günüm geçeli bugün 4. gün erken olduğundan böyle silik o zaman abliş
Ay sizin bebişte bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah yazık yavrum helak oldu.Günaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
asya_01
Asya hakkında hayırlısı olsun güzelim
Kan testi kesin olur haber alınca bizede söyle
Ayyy inşallah
dün akşamüstü verdim kanı gülüm bugün öğleden sonra çıkacak inş hayırlısıyla vardır yaaAsyaaaaaaaaaaaaaaa kiz benimki yaptigimda hic yoktu cope attim aaksam geldim.ki ikinci cizgi silikti dr gittim hamileydim.
Dr yada saglik.ocagina git test yapp kalkkk hadi bekliyoz
Aynen öyle cnmAy sizin bebişte bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah yazık yavrum helak oldu.
Allah razı olsun abla duanızı istiyorumm gece dua okuya okuya sızıp yatmışım,rabbim kucağımızı boş koymasın inşallahAynen öyle canımondan silik.
Ayyy dualar edicem senin için asya çooooook sevindim gülüüüm.
Günaydın canlar
Kusura bakmayın bikaç gündür pek yorum yapamıyorum
Hep eve gir çık oluyor
Çocuğun ateşi bi iniyor bi çıkıyor
Eğer bu gece çıkmadıysa belki çıkarlar bugün
Oğlumda bugün işe gitti o yüzden geline yiyecek bişeyler götürcem birazdan
Hastanede vermiyolar
asya_01
Asya hakkında hayırlısı olsun güzelim
Kan testi kesin olur haber alınca bizede söyle
Ayyy inşallah
ay bide negatifse buyur burdan yakkAyyy hadi bakalim. Sonuc ciksn sana diyeceklerim var.
Canıım kıyamam ona tüh ya.Aynen öyle cnm
Yavrum ağlarken sesi bile çıkmıyor
Kısılmış iyice
Amiin asyacım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana...Allah razı olsun abla duanızı istiyorumm gece dua okuya okuya sızıp yatmışım,rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah
Şşşt olumlu ol bakiiim.ay bide negatifse buyur burdan yakk
Daha iyileşemdimi kuzuZuhal abla g.olsun.biz yine dr gitcez kuzum cok bitkin.oksuruyo aglarken sesi de cikmiyo ayni salgin ddunyayi sarsmis
dimi abla hep eşimin yüzündenAmiin asyacım allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana...
Şşşt olumlu ol bakiiim.
Daha iyileşemdimi kuzuhay allah ya bebişlere noluyo böyle.
Sizede geçmiş olsun cnmZuhal abla g.olsun.biz yine dr gitcez kuzum cok bitkin.oksuruyo aglarken sesi de cikmiyo ayni salgin ddunyayi sarsmis
Ee ekmek yemeyen asya tost yemiş öğlen bide akşama tavuklu pilav.dimi abla hep eşimin yüzündenabla menümü esnettin mi demişin ya sonradan fark ettim hangisinden dolayı dedin
hıh onu dicem işte abliş o tostu başta testi yaptım baktım tek çizgi eşimde tost isteyince sinirliydim o sinirle kendimede yaptımEe ekmek yemeyen asya tost yemiş öğlen bide akşama tavuklu pilav.
Esnemiş işte
Anladım canım olsun afiyetle yeseydin.hıh onu dicem işte abliş o tostu başta testi yaptım baktım tek çizgi eşimde tost isteyince sinirliydim o sinirle kendimede yaptımsonra iki çizgiyi görünce 2 ısırık almıştım zaten geri bıraktım tostu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?