yok kız abliş titremekden elim iş tutmadı sonraaAnladım canım olsun afiyetle yeseydin.
Hayırlı olsun canımablaa kız günüm geçti ya benim 3 gün dün idrar testi yaptım silikti bugünde yaptım bak resim atıcam dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakEki Görüntüle 1804545 pembeyi dün yaptım beyazı bugün bugünkü az daha koyu sanki dimii
ablaa kız günüm geçti ya benim 3 gün dün idrar testi yaptım silikti bugünde yaptım bak resim atıcam dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakEki Görüntüle 1804545 pembeyi dün yaptım beyazı bugün bugünkü az daha koyu sanki dimii
Kuzum normal olan bu zaten. Hcg'nin artip artmadigina bakilacak. Tebrik ederim gulum. Insqllah allah bana da yasatir bu duyguyu.kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
ya dr canımı sıktı ben hiç sevinemedim bacımmKuzum normal olan bu zaten. Hcg'nin artip artmadigina bakilacak. Tebrik ederim gulum. Insqllah allah bana da yasatir bu duyguyu.
Canımm çok sevindimm.Olumlu düşün canım.Kendini yorma bekle bakalım inşallah hayırlı olur senin için.Canım sana tavsiyem.Kadındoğumcu keseyi üstten göremezse illa görmek için alttan ultrasyon cihazıyla bakmak isteyecektir izin verme canım.Benim bebeğimin kalbi alttan baktıkları gün durmuştu.Tedbirli ol canımkızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
ya dr canımı sıktı ben hiç sevinemedim bacımm
bunu 2 ye katlaması lazım bu sayı düşedebilir düşüncede kanama başlayıp düşük oluyor gülümNeye dayanarak olumsuz konuşmuş hiç anlamadım.
Asyacim simdi hailesn.bunu kabul edwlim canim bi kadin dogumcuya git daha iyi bilir
Canini sikma sana ne dedik hersey yoluna girecek allahin izniyle sadece ultrasona baksin.snra bi hafta sonra falan.kalp atisi icin cagirir
Bugun ruyamda gormustum.haile oldugunu ruyalarim kuvvetlidir iyi dusun ve dua et rabbim yardimcin.olsun
Darisi reyhanima ve isteyen herkese olsun.
aminnn inşallah gülüm sağsağlim nasip etsin rabbimAsyacim simdi hailesn.bunu kabul edwlim canim bi kadin dogumcuya git daha iyi bilir
Canini sikma sana ne dedik hersey yoluna girecek allahin izniyle sadece ultrasona baksin.snra bi hafta sonra falan.kalp atisi icin cagirir
Bugun ruyamda gormustum.haile oldugunu ruyalarim kuvvetlidir iyi dusun ve dua et rabbim yardimcin.olsun
Darisi reyhanima ve isteyen herkese olsun.
bunu 2 ye katlaması lazım bu sayı düşedebilir düşüncede kanama başlayıp düşük oluyor gülüm
tamam canımCanımm çok sevindimm.Olumlu düşün canım.Kendini yorma bekle bakalım inşallah hayırlı olur senin için.Canım sana tavsiyem.Kadındoğumcu keseyi üstten göremezse illa görmek için alttan ultrasyon cihazıyla bakmak isteyecektir izin verme canım.Benim bebeğimin kalbi alttan baktıkları gün durmuştu.Tedbirli ol canım
Hatirliyomusun asya demistim.ki sana senin ve muge icin.namazda dua ettim.bebis icin. Allah namazda ettigim hic bir duami karsiliksiz birakmadi.cok sevindim sira reyhan icin edicem oda olucak insallah
Oyle bi an gelir ki sua kapisi acik.olur ve kimin.duasinin.kabul oldugunu rabbim bilir topikteki arkadaslarda senin.icin ve isteyenlere hep dua ettiler. Rabbim.kimseyi bebeksiz koymasin.
Uzulme dr a git o seni yonlendirir canim bence rahatla artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?