💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee

Kuzum normal olan bu zaten. Hcg'nin artip artmadigina bakilacak. Tebrik ederim gulum. Insqllah allah bana da yasatir bu duyguyu.

Gunaydinnnnn.

benita_ask @tatlitambak - 100 canlarrrr

Siz de yapinnn.

Ben lahana yapmıstjm gecen sene ben ne yapsam hızlo gıtmıyor bır haftada 3,4 kılo benım ınkansız zaten 5 gun erken reglı oldum sımdı tartıldım 64 şiş bılıyorım ellerım zonkluyor ama bu kadar odemde anormal bende hıc bu kadar kılo farketmıyordu

Sakın olumsuz dusunme stres yapma sakın bence hersey guzel olcak

Canımm çok sevindimm.Olumlu düşün canım.Kendini yorma bekle bakalım inşallah hayırlı olur senin için.Canım sana tavsiyem.Kadındoğumcu keseyi üstten göremezse illa görmek için alttan ultrasyon cihazıyla bakmak isteyecektir izin verme canım.Benim bebeğimin kalbi alttan baktıkları gün durmuştu.Tedbirli ol canım

Asyacim simdi hailesn.bunu kabul edwlim canim bi kadin dogumcuya git daha iyi bilir

Canini sikma sana ne dedik hersey yoluna girecek allahin izniyle sadece ultrasona baksin.snra bi hafta sonra falan.kalp atisi icin cagirir

Bugun ruyamda gormustum.haile oldugunu ruyalarim kuvvetlidir iyi dusun ve dua et rabbim yardimcin.olsun

Darisi reyhanima ve isteyen herkese olsun.

Amin canım inşallah.

aminnn inşallah gülüm sağsağlim nasip etsin rabbim

tamam canım

Hatirliyomusun asya demistim.ki sana senin ve muge icin.namazda dua ettim.bebis icin. Allah namazda ettigim hic bir duami karsiliksiz birakmadi.cok sevindim sira reyhan icin edicem oda olucak insallah

Oyle bi an gelir ki sua kapisi acik.olur ve kimin.duasinin.kabul oldugunu rabbim bilir topikteki arkadaslarda senin.icin ve isteyenlere hep dua ettiler. Rabbim.kimseyi bebeksiz koymasin.

Uzulme dr a git o seni yonlendirir canim bence rahatla artik.

Dünkü menüm ve programım:)
sabah 1 bardak metabolizma hızlandıran çay
kahvaltım 07:00
bol lor peyniri
1 portakal
2. Öğünüm
14:30 1 adet kırmızı biber ve 4 dal karnabahar ile 2 yumurtalı omlet
Akşam 21:00 1 saatlik yürüyüş

Allah razı olsun kuzum.
İnşallah benim de olur
Allah tüm dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…