Gunaydinnn
Kizlar dun.gece saat 10.00 da ben bi yemek yedim bi pide ekmek goturdum. Sabah 79.1 ciktimoyyy tartiyada az kaldi
Tüh ya üzüldümmuska77 defnecim dun dr ggoturduk yine cigerlerine iniyo dedi igne verdi bidaha ilac verdi kuzumun.sesi de gitti
Amannn oyle isteee
Kolay gelsin canım.Günaydınnnnn canlar
Dün bebiş çıktı hastaneden ateşi düştü biraz
İltihap değerleride düşmüş
Ama halâ öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor
Dün yemek yaptım götürdüm geç geldim eve
Gelinde orta kulak iltihabı olmuş o da iyi değil
Bugünde Dr da randevusu varmış birazdan çocuğa bakmaya gidecem
Sonra görüşürüz
Allah senu EMI emel yaaaaKizlarrr o kavruk pide bi koktu bi koktu burnuma oyyyy ya o beni ya ben onu yicektim veeee ben yedim
Cok fena bi kokuydu anlatamam
Çok geçmiş olsun ablacım.Günaydınnnnn canlar
Dün bebiş çıktı hastaneden ateşi düştü biraz
İltihap değerleride düşmüş
Ama halâ öksürük burun tıkanıklığı devam ediyor
Dün yemek yaptım götürdüm geç geldim eve
Gelinde orta kulak iltihabı olmuş o da iyi değil
Bugünde Dr da randevusu varmış birazdan çocuğa bakmaya gidecem
Sonra görüşürüz
geldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırımAman oyle olsun ozlemcim bende hasta falan misin diye endiselenmistim.
Asyacim hersey yolunda mi canim?
Ayy tebrikler asyaaaaageldimmmmmm kızlar yükselmiş çok şükürr değer 371 olmuş dr gebelik başladı dedi.ama keseyi göremedik ayın 8 inde gel dedi sanırım kese için.yalnız iğneler verdi hergün karından yapacakmışım düşük rikine karşı sanırım
Şu anda yunus balığı gibi sırıtıyorum kız..amiiiinn abla kalp atımını duyup keseyi görünce tam rahat edicek içim.çok şükür rabbim bu kez sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?