- 5 Mayıs 2013
- 33.888
- 41.494
- 798
Erken yemişsin gülüm kasma kendini bişey olmaz..
Hayır lsun tatlım bi sorunmu var?Yok kız abla.
Zaten moralim bozuk bir de onu takamicam.
Ayyyyy asyam inananiyorum ben la pozitif ayyy çok şükür rabbim hadi hemen kan yaptır yaaaaaa ayyy çığlık atasim.geldiablaa kız günüm geçti ya benim 3 gün dün idrar testi yaptım silikti bugünde yaptım bak resim atıcam dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakEki Görüntüle 1804545 pembeyi dün yaptım beyazı bugün bugünkü az daha koyu sanki dimii
Dr un verdiği listeye harfiyen uymalisin tatlım benim oglumda kilolu ve daha 11 yaşında listeye göre yemeğini yiyor. Ayrıca başkalarının ne dediği önemli değil takma kafana sen kendin için çalış ve başar özgüvenini kaybetme.Merhaba ablalarım.Sanirim aranizda en kucuk benim.13 yasindayim.Boyum 1.50 ve maalesef 54 kiloyum .Hedefim ise 48-50 arasi bisey .50 bile olsam cok mutlu olurum :)) .Bunun icin doktora gidiyorum.2ay sonra tekrar doktor randevum var ve bende o zamana kadar kilo vermek istiyorum.Suan buraya dershaneden yaziyorum.Biraz once bikiz bana saclarinin guzel olup olmadigini sordu.(kiz saclarinin ucunu kirmiziya boyamis.)Bende guzel dedim.Kim olsa tanimadigi birisine kotu diyemez bence...Oyuzden bende guzel dedim.Ardindan kiz bana saclarim sana hic cekmemis.Cok tipsozsin.iyiki sana benzememisim sisko vs.dedi.Okadar uzuldum ki anlatamam.Benim buraya yazma hikayemde iste bu beni araniza kabul edersiniz dimi :)?
Hayır olsun inşallah.Yok kız abla.
Zaten moralim bozuk bir de onu takamicam.
Canım maalesef kimyasal gebelik DİE Bisi var insalllah seninki ole bisey diil Dr doğru demiş 2 gün sonra git sağlıklı mı diilmi tam.ole anlasilio kimseye de soleme bende ole yaptm ilk özelde yaptırdım 2 gün sonra sağlık ocağında baktım 2 ya ckmis sonra anneme bile söylememiştm dusunkızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
Hatirliyomusun asya demistim.ki sana senin ve muge icin.namazda dua ettim.bebis icin. Allah namazda ettigim hic bir duami karsiliksiz birakmadi.cok sevindim sira reyhan icin edicem oda olucak insallah
Oyle bi an gelir ki sua kapisi acik.olur ve kimin.duasinin.kabul oldugunu rabbim bilir topikteki arkadaslarda senin.icin ve isteyenlere hep dua ettiler. Rabbim.kimseyi bebeksiz koymasin.
Uzulme dr a git o seni yonlendirir canim bence rahatla artik.
Hayır lsun tatlım bi sorunmu var?
Hayır olsun inşallah.
Supersinnnnn
muska77' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 3
Temmuz / 5,9
Ağustos / 3,1
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / 10,3
Aralık / 3,5
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 25,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / <izinli>
Mart / 7,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (417. Etap) ( 94,8 )
Bitiş Kilosu (458. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 34,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 36,39% )
Toplam Süre ( 28 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.232 )
Yorum : Sevgilimuska77 , 25 Mayıs 2015 (417. Etap) ve 94,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 25 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde toplam 34,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Kızlaaar karnem yazılmış...
Ne olduki inşallah önemli bisey yoktur reyhanBiraz moralim bozuk yazmayayım burada
Ne olduki inşallah önemli bisey yoktur reyhan
Sen bilirsin canım.Biraz moralim bozuk yazmayayım burada
Sağool.Supersinnnnn
Ne yaramazlık yaptın bakim?Ben menunu yazmayim hiç bugün çünkü kizicaksniz yanı ciss yemedimde kacamakta yok sağlıklı beslenme yorum pek bide bugün migdem fena su bile icemedm
neydi gülüm kan testi sonucun mu böyleydi gülümYok kız bende 4. Gün yaptım aynı boleydi
yok gülüm ailem falan biliyor bilsinle özellikle yarın kv me söylicem benim çocuğum olmuyor diye başıma kalkmıyor muydu gülüm.Rabbim bizi kurtarsın böylelerinin dilinden.bide gülüm sen kaçıncı gün yapmıştın kaç çıkmıştı sonucunCanım maalesef kimyasal gebelik DİE Bisi var insalllah seninki ole bisey diil Dr doğru demiş 2 gün sonra git sağlıklı mı diilmi tam.ole anlasilio kimseye de soleme bende ole yaptm ilk özelde yaptırdım 2 gün sonra sağlık ocağında baktım 2 ya ckmis sonra anneme bile söylememiştm dusun
adetin 3. günü yaptım testi 104.5 bir baksana gülümasya_01 canım sen perşembe git özelde yaptır 2 saat sonra cikio sonuç sağlık ocağında yaptirsan 1 gün bekliycen bide ayyyy ne gerek var ayol bide bana değerini yaz bakalım o değer 2000 olmadan kese gorunmuo bide smdi gitsen kadın dogumcuda bisiler diyip seni strese sokabilir
Ama senin bir dusuk olduğundan belki önlemde almak isteyebilirsiniz bir yandan bilemedm eğer değeri yazarsan belki bir bana bakıym bende
Sen bilirsin canım.
Sağool.
Ne yaramazlık yaptın bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?