💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyyyy asyam inananiyorum ben la pozitif ayyy çok şükür rabbim hadi hemen kan yaptır yaaaaaa ayyy çığlık atasim.geldi

Dr un verdiği listeye harfiyen uymalisin tatlım benim oglumda kilolu ve daha 11 yaşında listeye göre yemeğini yiyor. Ayrıca başkalarının ne dediği önemli değil takma kafana sen kendin için çalış ve başar özgüvenini kaybetme.

Canım maalesef kimyasal gebelik DİE Bisi var insalllah seninki ole bisey diil Dr doğru demiş 2 gün sonra git sağlıklı mı diilmi tam.ole anlasilio kimseye de soleme bende ole yaptm ilk özelde yaptırdım 2 gün sonra sağlık ocağında baktım 2 ya ckmis sonra anneme bile söylememiştm dusun

Amin canimm hayirlisiyla inşallah siftah benden bereket allah tan

Supersinnnnn

asya_01 canım sen perşembe git özelde yaptır 2 saat sonra cikio sonuç sağlık ocağında yaptirsan 1 gün bekliycen bide ayyyy ne gerek var ayol bide bana değerini yaz bakalım o değer 2000 olmadan kese gorunmuo bide smdi gitsen kadın dogumcuda bisiler diyip seni strese sokabilir
Ama senin bir dusuk olduğundan belki önlemde almak isteyebilirsiniz bir yandan bilemedm eğer değeri yazarsan belki bir bana bakıym bende

Ben menunu yazmayim hiç bugün çünkü kizicaksniz yanı ciss yemedimde kacamakta yok sağlıklı beslenme yorum pek bide bugün migdem fena su bile icemedm

yok gülüm ailem falan biliyor bilsinle özellikle yarın kv me söylicem benim çocuğum olmuyor diye başıma kalkmıyor muydu gülüm.Rabbim bizi kurtarsın böylelerinin dilinden.bide gülüm sen kaçıncı gün yapmıştın kaç çıkmıştı sonucun

adetin 3. günü yaptım testi 104.5 bir baksana gülüm

Destekleriniz icin hepinize cok tesekkurler :*
Günün menüsü:
Sabah:
1 bardak yarım y.süt
1 yumurta
Öğlen:
2 tabak mantı
Yarım kepçe çorba
Yarım portakal
Biraz patlıcan yemeği
Sorularım:Spor olarak haftanin kac gunu spor yapmaliyim?Just dance diye bir dans oyunu gibi birşey var o kilo vermede etkili olurmu?Birde zumba deneyeniniz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…