💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

amiiiinn abla kalp atımını duyup keseyi görünce tam rahat edicek içim.çok şükür rabbim bu kez sağsağlim kucağıma almayı nasip etsin inşallah.isteyen herkese nasip etsin rabbim
hayırlısı olsun asya çok sevindim senin adına Rabbim sağsağlim kucağına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin kendine dikkat et dinlen kv ver haberi hemen

Çok şükür nasıl sevındım anlatamam Allah hayırlısıyla kucagına almayı basıp etsın bebegını :))) kız erkek olcak sankı ay bıde ıkız olurmus süper olur kendıne cok ıyı bak dıkkat et yorma kendını sakın

Asyamm Canım çok çok mutlu oldum.Allah sağlıkla bebeğini sana kavuştursun inşallah..Artık canını kimseye sıkma hep moralini yüksek tut.. Bir ay olmadı galiba en son sen çok rahatsızlanmıştın miden de kötüydü o zaman hamilesindir diye düşünmüştüm.Çünkü bende midemden çok rahatsızlanmıştım.Bebeğin ne kadarlık acaba?

hayırlısı olsun asya çok sevindim senin adına Rabbim sağsağlim kucağına almayı ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin kendine dikkat et dinlen kv ver haberi hemen
en kısa zamanda sana da reyhanıma da nasip etsin rabbim inşallah cansınızkv akşam gidicez söylicem gülüm

kız sağlıklı olsun da ne olursa olsun gülümşuan onlar hiç aklıma bile gelmiyor kazasız belasız devam etsin yeter ki

Ayyyy cok sevndm canım progesteron hormonu herhalde hayırlı uğurlu olsun insalllah Rabbim sağlıkla kavuştursun...
Darısı isteyenlerin başına insalllahhh

muska77 Defnecim başarı hikayeni dün akşam soluksuz okudum gözlerim dolu dolu..
Sana bir kez daha hayran oldum.Dile kolay ama yaşayan bilir senin o zaman ki duygularını aynı kilo vermeye çalışan bizler gibi.inşallah bizlerde başarı hikayemizi gururla paylaşırız.Senin için daimi olsun inşallah.

Canım ya çok teşekkür ederim
Umarım bende sizinkini okuyup duygulanırım..

Çooook sevindim canım tebrik ederim.
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

en kısa zamanda sana da reyhanıma da nasip etsin rabbim inşallah cansınızkv akşam gidicez söylicem gülüm

Amin inşallah canım.

Ağzınızdan bal damlıyor kuzum inşallah.
Bu ay için umudum kalmadı ama bakalım.

Bugünkü menüm
sabah acelem vardı yürüyüş yapamadım
kahvaltım
06:50
bol lor peyniri
maydanoz
1 küçük portakal
2. Menüm
14:00
1 tabak taze bakla yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak yoğurt suyu
4 çatal tahin helvası bu nerden çıktı anlayamadım ama canım çekti yedim.Suçluyum hakime hanım :)
bundan sonra bol bol şu,yeşil çay..

bu başka bir isim de ilaçta gülüm kan pıhtılaşması içinde ayrı ama iğne baya can yakıyor göbekten vuruluyor.rabbim tamamına erdirsin gülüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…