Himmm aslında bak şekerim senin adetin düzenli olmadığından geçte döllenmiş olabilir benim yanı ama çok da dusuk.ama Dr unun dediği gibi 2. Bir testler netleştirmek gerek sen gönlünü ferah tut git yarın bir özele dün vermiştin deme kanını o deger 2 ye katlanirsa Tmm yanı aslında senin ne hissettiğini çok önemli bu durumdaadetin 3. günü yaptım testi 104.5 bir baksana gülüm
neydi gülüm kan testi sonucun mu böyleydi gülüm
4 hafta 4 günlük çıkıyor sanırım da yarın dr uma gidicem gülüm ne yapması gerekirse yapar zaten güveniyorum bu dr a benYok idrar sıkıntı ben devam ettim yapmaya 2 günde bir idrar da yanı
Tahlil.com betahcg yaz hesaplat orda gebematik DİE bisey var
Ben yazdım seninki 4 haftalık cikio
Ayy evet git tabi en iyisi senin Dr baştan beri olaya hakim daha iyi olur tabiki git bakalım haber ver muhakak4 hafta 4 günlük çıkıyor sanırım da yarın dr uma gidicem gülüm ne yapması gerekirse yapar zaten güveniyorum bu dr a ben
Destekleriniz icin hepinize cok tesekkurler :*
Günün menüsü:
Sabah:
1 bardak yarım y.süt
1 yumurta
Öğlen:
2 tabak mantı
Yarım kepçe çorba
Yarım portakal
Biraz patlıcan yemeği
Sorularım:Spor olarak haftanin kac gunu spor yapmaliyim?Just dance diye bir dans oyunu gibi birşey var o kilo vermede etkili olurmu?Birde zumba deneyeniniz varmi?
Bende bugun katildim hosgeldin :)Yaklaşık bir haftadır burayı takip ediyorum. Birbirinize destek olmanızdan gerçekten çok etkilendim.İsmim Melodi ve 16 yaşındayım. Önceleri 58 kiloydum ve boyum 1.52 civarıydı.Çevremdekiler sürekli dalga geçiyordu ve bu durum beni gerçekten çok üzüyordu. Bu yüzden sağlıklı beslenmeye başladım ve 45 kiloya kadar düştüm bu sırada boyum da uzadı. Ama şimdi tekrar kilo aldım ve 50 kilo oldum. Şu an 50 kiloyum ve boyum 1.58. Hedefim tekrar 45 kilo olmak. Aranıza katılabilir miyim?
yok gülüm ailem falan biliyor bilsinle özellikle yarın kv me söylicem benim çocuğum olmuyor diye başıma kalkmıyor muydu gülüm.Rabbim bizi kurtarsın böylelerinin dilinden.bide gülüm sen kaçıncı gün yapmıştın kaç çıkmıştı sonucun
kız baksana 650 çıkmış benimki 104 off bu ne ya önce kan değeri mi söylenirdi hamilelere Allah için dr larda insanı işkillendiriyor kafam kazan oldu yaaBen 4. Gün 650 6. Gün 1350 cktiydi çok fark yok yani ben 6 haftalık olana kadar bekledim Dr a ole gittim ilk çocuğumda 50 li bisey çıkmış iti adet günümde ama sonra Dr a gittiğinde görünmedi bisey Dr beni baya korkutmuştu 2 de daha temkinli davrandim o sebepten
ben takmadım dr zorla taktırttııŞekerim.değer in kaç olduğu önemli diil önemli olan artış hızı senin adetin düzenli olmadığından geç yumurta olmuş olabilir yani takılma bu kadar değere
ablaa kız günüm geçti ya benim 3 gün dün idrar testi yaptım silikti bugünde yaptım bak resim atıcam dün kan verdim bugün öğleden sonra çıkacakEki Görüntüle 1804545 pembeyi dün yaptım beyazı bugün bugünkü az daha koyu sanki dimii
kızlar kan sonucuna göre hamileyim ama aile hekimi şey dedi çok erken şu an perşembe gel eğer sonuç 2 ye katlamışsa sağlıklı şekilde tam gebesin diyebiliriz,ama istiyosan kadındoğumcuya git ama keseyi göremeyebilir adetin geçeli 4 gün olmuş çok erken dedi.perşembeye kadar bu sayı düşerse gebelik sonlanıyor olur dedi.ben sevinemedim bilee
ben takmadım dr zorla taktırttııönceden milleti hamilesin deyip yollarlardı şimdi daha beter psikolojimizi bozuyolar ben böyle değildim hayat beni böyle yaptı
Afferim emel bravo niye yiyon Kizim 10 da meyve falan ye yoğurt ayran vs yat uyu yadaGunaydinnn
Kizlar dun.gece saat 10.00 da ben bi yemek yedim bi pide ekmek goturdum. Sabah 79.1 ciktimoyyy tartiyada az kaldi
Tatlım o boyla klon çok iyi bence fazla takıntı yapmışsın.Yaklaşık bir haftadır burayı takip ediyorum. Birbirinize destek olmanızdan gerçekten çok etkilendim.İsmim Melodi ve 16 yaşındayım. Önceleri 58 kiloydum ve boyum 1.52 civarıydı.Çevremdekiler sürekli dalga geçiyordu ve bu durum beni gerçekten çok üzüyordu. Bu yüzden sağlıklı beslenmeye başladım ve 45 kiloya kadar düştüm bu sırada boyum da uzadı. Ama şimdi tekrar kilo aldım ve 50 kilo oldum. Şu an 50 kiloyum ve boyum 1.58. Hedefim tekrar 45 kilo olmak. Aranıza katılabilir miyim?
Vay anam maşallahBugünüm :)
sabah 1 bardak metabolizma hızlandırıcı çay
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 07:00
2 yumurta
2 ceviz
birkaç dal kıvırcık
2.menüm 14:30 civarı
1 tabak taze bakla yemeği
1 kase yoğurt çok şükür.
Gece 10da derdin neydi emel yatıp uyusaydın ya..Gunaydinnn
Kizlar dun.gece saat 10.00 da ben bi yemek yedim bi pide ekmek goturdum. Sabah 79.1 ciktimoyyy tartiyada az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?