💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

adetin 3. günü yaptım testi 104.5 bir baksana gülüm
Himmm aslında bak şekerim senin adetin düzenli olmadığından geçte döllenmiş olabilir benim yanı ama çok da dusuk.ama Dr unun dediği gibi 2. Bir testler netleştirmek gerek sen gönlünü ferah tut git yarın bir özele dün vermiştin deme kanını o deger 2 ye katlanirsa Tmm yanı aslında senin ne hissettiğini çok önemli bu durumda
Sen folik asitini kullanmaya devam et smdi gitsen kadın doğuma keseyi gormek için vajinal bakabilir vs stres olursun en iyisi benim tavsiyem bak yarın özelde yaptır cumada birde sağlık ocağında ayyy cokmu paranoyakim ben yaaa
Ama maalesef inan ben kedimdede bileydim hala da boleyim esinide anlıyorum bak oda haklı doğrudan soyluo keseyi gorsen bu kes kalp atımını bekliycen e sonra senin ilk 3 ay çok dikkatli olmak gerek
Ama hep inan dua et bol bol insallahhh bebeğin seninle onun gücü e inan

Yaklaşık bir haftadır burayı takip ediyorum. Birbirinize destek olmanızdan gerçekten çok etkilendim.İsmim Melodi ve 16 yaşındayım. Önceleri 58 kiloydum ve boyum 1.52 civarıydı.Çevremdekiler sürekli dalga geçiyordu ve bu durum beni gerçekten çok üzüyordu. Bu yüzden sağlıklı beslenmeye başladım ve 45 kiloya kadar düştüm bu sırada boyum da uzadı. Ama şimdi tekrar kilo aldım ve 50 kilo oldum. Şu an 50 kiloyum ve boyum 1.58. Hedefim tekrar 45 kilo olmak. Aranıza katılabilir miyim?

Yok idrar sıkıntı ben devam ettim yapmaya 2 günde bir idrar da yanı
Tahlil.com betahcg yaz hesaplat orda gebematik DİE bisey var
Ben yazdım seninki 4 haftalık cikio
4 hafta 4 günlük çıkıyor sanırım da yarın dr uma gidicem gülüm ne yapması gerekirse yapar zaten güveniyorum bu dr a ben

Ben spor salonına gıttım haftada 4 gün orda zumba dersıne gırdım eglencelı guzel ter attırıyor ama 2 tabak mantı corba ustune patlıcan yemegı cok sabah normal beslenıp sonra asırı yemıssın eger yemenı duzene sokmazsan spor hıc bır ıse yaramıyor duzenlı ve saglıklı beslen sporlada sıkılas ıns hedefıne saglıkla ulasırsın

Bende bugun katildim hosgeldin :)

Ben 4. Gün 650 6. Gün 1350 cktiydi çok fark yok yani ben 6 haftalık olana kadar bekledim Dr a ole gittim ilk çocuğumda 50 li bisey çıkmış iti adet günümde ama sonra Dr a gittiğinde görünmedi bisey Dr beni baya korkutmuştu 2 de daha temkinli davrandim o sebepten

kız baksana 650 çıkmış benimki 104 off bu ne ya önce kan değeri mi söylenirdi hamilelere Allah için dr larda insanı işkillendiriyor kafam kazan oldu yaa

Şekerim.değer in kaç olduğu önemli diil önemli olan artış hızı senin adetin düzenli olmadığından geç yumurta olmuş olabilir yani takılma bu kadar değere
ben takmadım dr zorla taktırttııönceden milleti hamilesin deyip yollarlardı şimdi daha beter psikolojimizi bozuyolarben böyle değildim hayat beni böyle yaptı

Ayyy insaallah ... okuyarak heyecanla bakiyorum gecmise

Bugünüm :)
sabah 1 bardak metabolizma hızlandırıcı çay
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 07:00
2 yumurta
2 ceviz
birkaç dal kıvırcık
2.menüm 14:30 civarı
1 tabak taze bakla yemeği
1 kase yoğurt çok şükür.

Ayy gece gece beni sevindirdin mutlu mutlu yatacam. Hic negatif düşünme canim. Icinde büyüyen sana sımsıkı tutunan minik var. Inaniyorum ki seni birakmayacak.hayirli olsun Allah hayirlisiyla kucagina aldirsin canim

Haklisin işte bana da ole yapmışlardı ilk çocukta maaleeef git bakalım Dr una bugün
ben takmadım dr zorla taktırttııönceden milleti hamilesin deyip yollarlardı şimdi daha beter psikolojimizi bozuyolarben böyle değildim hayat beni böyle yaptı

Tatlım o boyla klon çok iyi bence fazla takıntı yapmışsın.
Vay anam maşallah
Hiçmi kaçamak olmaz yaw..

Gunaydinnn

Kizlar dun.gece saat 10.00 da ben bi yemek yedim bi pide ekmek goturdum. Sabah 79.1 ciktim oyyy tartiyada az kaldi
Gece 10da derdin neydi emel yatıp uyusaydın ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…