- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Evet ozlem.bbiraktim her gun soz veriyorum bozyorum soz veriyorum bozuyorum psikolijim bozuldu resmen
Gunaydin hanımlar
Geçen cuma 98.8
Bugün 98.6
-200
GÜNAYDINLAR
HAYIRLI CUMALAR :)
ptesi tartıldım ama yazmamıştım 76,4
bugün 75,5
dünki menüm
kızlar sabah 20 dk yürüyüş üstüne bir bardak ılık su
kahvaltı 5 topik peynir 3 zeytin 2 çeri domates 1 salatalık yarım havuç bi dilim ekmek
ara 2si birarada ve 3 tane N**** (Siyahi)
öğle
3 yemek kaşığı kabak yemeği bi küçük kepçe çorba bi dilim ekmek
15 dk dolandım çarşıda
2 parça çikolata, 2 tane bisküvi
akşam
bi kepçe çorba , 1 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 yemek kaşığı bezelye yemeği
1 tane kuru kayısı, 3 antep fıstığı
40 dk yürüyüş
Günaydın canlar ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta sabittim 67kg
bu hafta çok şükür 66 kg
fark 1 kg.
Allah hepimize güç kuvvet,irade versin inşallah.
Kızlar herkesi tebrik ediyorum sonuçta arti da olsa uğraştık emek verdik ınanmak yeter.Günaydın kizlar hepinize muckkss ben yine göremedim 99 ü. Geçen cuma 101.3 dum galiba bu sabah itibariyle 100.2 o lanet 200 grama çok saydirdim sabah sabah. Hayırlı cumalar hepicinise. İsteyim ben fırsat bulunca gelicem.Mefkurem ablacım ben bizi tamamen bırakmayacağına eminim. Seni hususi öptüm pambik yanaklardan babanneee
Canın istemese bile yemeye çalış cnm
1 meyve 1 bar süt bikaç kuruyemiş olur
Ama sabah yemeyince ekmeğin öğlene kalıyor bu sefer
Sen gel katılın güzel olursa msj sayısı istemiyorum yüzdenide ben hesaplarım.Defnecim canim ben de 5. Takima baktim ama kurallari okuyunca tirstim. Haftalik mesaj sayisi falan yazin diyor.ben nasil sayayim onlari. Yuzde hesaplama yapamiyorum bilmiyorum. Yoksa senin gibi bir kaptan lazim.bana
Tatlım benide aranıza alır mısınız?Bende senin gibi bir kaptan istiyorum :)Sen gel katılın güzel olursa msj sayısı istemiyorum yüzdenide ben hesaplarım.
Anaaa sen bi takımda değilmiydin?t
Tatlım benide aranıza alır mısınız?Bende senin gibi bir kaptan istiyorum :)
Tatlım anlıyorum seni bir kıvılcım gerekiyor..Tesekkurler kizlar cok incesiniz cok destekcisiniz
T tatlitambakulasimiz
Bu farkli bisey aslinda atiyorum. Bir iki silim borwk beni doyuruyor ama bennn illaki yicem 5-6 tikabasa doysamda yicem.
Esimde dedi ki neden bu.kkadar mutsuz ve sinirlisin sen sadece kendini mutlu etmek icin kilo veriyorsun mutsuzsan bi sorgula yasadiklarini ve sunu.unutma suan nefsin senden.intikam aliyor onun.kazanmasina sen musade ediyosun.
Evet dusumdum ve ben musade ediyorum ona. Bazen boyle oluyo ki cogumuza da olmustur sonu gelmeyen evet basliyorum.deyip birakmalar karamsarliklar cikisi olmayan yollar..... bu devam ettikce ediyor.
İnsallah yine gorusurz konusuruz sizi takip edicem
Kisa zamanda kendime gelirim insalka. Dua edin.nolur.
Kopma zaten ben özlerim seni..Defnecim ben.kopamam buradan dost olduk kardes olduk bi gecis donemi sanirim
Az catkaklik varya kafa gelip gidiyorr
Defnecim ben.kopamam buradan dost olduk kardes olduk bi gecis donemi sanirim
Az catkaklik varya kafa gelip gidiyorr
Bu arada takımada uğrayacan dimi tatlım@EMELinEMELi hacı hacıyı mekke de, deli deliyi dakkadayemin ediyorum hepiniz haberlere çıkcak hatunsunuz az buz değil aldığınız yol. Sitelerden birinde gördüm 25 kiloyu nasıl verdim falan diye içimden dedim sende bunu marifet mi sanıyon gelde bizim kızları gör Mefkurem muska77 geldi direk aklima
Sen gel katılın güzel olursa msj sayısı istemiyorum yüzdenide ben hesaplarım.
Bu arada takımada uğrayacan dimi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?