💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin hanımlar
Geçen cuma 98.8
Bugün 98.6
-200

Günaydın canlar ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta sabittim 67kg
bu hafta çok şükür 66 kg
fark 1 kg.
Allah hepimize güç kuvvet,irade versin inşallah.

Kızlar herkesi tebrik ediyorum sonuçta arti da olsa uğraştık emek verdik ınanmak yeter.

@EMELinEMELi
Emelcim lütfen burayı bırakma,pes etme.. Çok emek verdin. Ne çabuk unuttun, kolay mıydı canım.Çok pozitif bir insansın lütfen bunu kendine de yansıt..Bir bahar rehavetidir hepimizi saran bedenimiz yorgun,kafamız biraz karışık.. Zaten hep böyle zamanlarda pes etmedik mi,yemeklerin kölesi olmadık mı ? tam kendimiz için birşeyler yapacakken neden pes edelim.Sonra üzülmeni istemem şuanki birkaç kilo artı sonra onlarca kilo mu olsun?
Lütfen kendin için yap,bırakma.

Defnecim canim ben de 5. Takima baktim ama kurallari okuyunca tirstim. Haftalik mesaj sayisi falan yazin diyor.ben nasil sayayim onlari. Yuzde hesaplama yapamiyorum bilmiyorum. Yoksa senin gibi bir kaptan lazim.bana
Sen gel katılın güzel olursa msj sayısı istemiyorum yüzdenide ben hesaplarım.

He[eQUOTE="muska77, post: 45874391, member: 679854"]Anaaa sen bi takımda değilmiydin?
Gel anacım gel hemen ilk sayfayı oku kabul ettim de ve kilonu yaz başlangıcı yapalım...
[/QUOTE]
Hemen geliyorum kaptanım :)

Tesekkurler kizlar cok incesiniz cok destekcisiniz

T tatlitambak ulasimiz

Bu farkli bisey aslinda atiyorum. Bir iki silim borwk beni doyuruyor ama bennn illaki yicem 5-6 tikabasa doysamda yicem.

Esimde dedi ki neden bu.kkadar mutsuz ve sinirlisin sen sadece kendini mutlu etmek icin kilo veriyorsun mutsuzsan bi sorgula yasadiklarini ve sunu.unutma suan nefsin senden.intikam aliyor onun.kazanmasina sen musade ediyosun.

Evet dusumdum ve ben musade ediyorum ona. Bazen boyle oluyo ki cogumuza da olmustur sonu gelmeyen evet basliyorum.deyip birakmalar karamsarliklar cikisi olmayan yollar..... bu devam ettikce ediyor.

İnsallah yine gorusurz konusuruz sizi takip edicem

Kisa zamanda kendime gelirim insalka. Dua edin.nolur.

Tatlım anlıyorum seni bir kıvılcım gerekiyor..
Ama menü yazmasanda diyet yapmasanda gel sohbete..

Defnecim ben.kopamam buradan dost olduk kardes olduk bi gecis donemi sanirim

Az catkaklik varya kafa gelip gidiyorr

@EMELinEMELi hacı hacıyı mekke de, deli deliyi dakkada yemin ediyorum hepiniz haberlere çıkcak hatunsunuz az buz değil aldığınız yol. Sitelerden birinde gördüm 25 kiloyu nasıl verdim falan diye içimden dedim sende bunu marifet mi sanıyon gelde bizim kızları gör Mefkurem muska77 geldi direk aklima

Kız o takıma başlangıcın bende 114le başladım takıma 94-95le girdim üzülmene gerek yok...

Bu arada takımada uğrayacan dimi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…