Tabiki bırakma tatlımİnşallah hayırlısı ablacım.
Gerçekten ramazana da bir şey kalmadı.
İnşallah bebiş olur. Olursa da dikkat etmeye devam edicem bırakmicam.
amin canım inşallah, benim bu ay üçüncü ay klomen çatlatma iğnesi ve diğer haplarBen de bugün adetin 3. günündeyim canım.
Geçen ay kullandım klomen ama çatlatma iğnesi ve yumurta takibi yapmadı ve haliyle tutmadı.
Bu ay onlar da yapılacak. Hakkımızda hayırlısı, inşallah olur.
Tabiki bırakma tatlım
Sonuçta sağlıklı hamilelik için zaten sağlıklı beslenmek önemli
Ben çok duydum hamileyken sağlıklı kilo verenleri
Amma sağlıklı dedim yavvv
amin canım inşallah, benim bu ay üçüncü ay klomen çatlatma iğnesi ve diğer haplar
çatlatma iğnesini yumurta takibi yapmadan mı vurdurdu doktor benim büyüme ctesi olmadı o yüzden dün gittim yine
inşallah hayırlısı olsun canım hepimiz için
İnşallah kalırsam da veririm ablacım çok isterim yani :)
Yok canım takip de yapmadı iğne de vermedi.
Sadece klomen ve Duphaston kullandım ve ilişki tarihi verdi.
inşallah hayırlısı olsun canım hepimiz için
Allah razı olsun abla.sürekli uzanıyorum ablacımGözün aydın cnm Aman dikkatli ol
Şimdi daha iyisindir inşallah cnm
Kilodan ne haber
Böreği akşam yememen iyi olmuş tatlım
Ama bi günde menünde cıss olmasın fıstık
Sağolasın tatlım
amin inşallah canım çok uzun bir yolculuk her dr kontrolunde yeni bişey söylüyor dr la eskiden ne güzelmiş ya bir doğuma gidermiş büyüklerimizGünaydın. Asya cım saglikla al kucağına inşallah.
Fazla takılma canım Dr lar her zaman en kotusunu soylerlermis kaynım Dr o bize öyle diyor hep. Sen beslenmeni dikkat et vitaminlerini düzenli al benim hamileliklerimde yaşadıklarım o kadar ağirdi ki nasil kalktım altından hala saşkınım. Hayat dolu olmaya çalış ben öyle yaptım. İnşallah mis kokulunu kucağına alıp herseyi unutucaksin.amin inşallah canım çok uzun bir yolculuk her dr kontrolunde yeni bişey söylüyor dr la eskiden ne güzelmiş ya bir doğuma gidermiş büyüklerimiz
Aynen Zuhal abla söyledi yaptım çok işe yaradı sağolsun destek olarak bitki cayi da içiyorum 2 gün arayla.sağol ablam inşallah ya
Fazla takılma canım Dr lar her zaman en kotusunu soylerlermis kaynım Dr o bize öyle diyor hep. Sen beslenmeni dikkat et vitaminlerini düzenli al benim hamileliklerimde yaşadıklarım o kadar ağirdi ki nasil kalktım altından hala saşkınım. Hayat dolu olmaya çalış ben öyle yaptım. İnşallah mis kokulunu kucağına alıp herseyi unutucaksin.
Süpersin.Menüm
10:00
2 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
14:00
Yarım kutu ton balığı
Marul salatası
19:00
4 kaşık tavuk sote
Salata
Su: 2.5 lt
Sabah biraz az gibi genelde çok güzel cnmMenüm
10:00
2 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
14:00
Yarım kutu ton balığı
Marul salatası
19:00
4 kaşık tavuk sote
Salata
Su: 2.5 lt
Gayet güzel cnmMenüm
Sabah 8
2 hurma
1 barda yy süt
11 de
Ispanaklı yumurta z.yağlı
Peynir
1 dilim Yulafli ekmek
5 zeytin
Çay
2 ceviz
Aksam 17:30
Yoğurtlu ıspanak bir parça ızgara tavuk göğüs
6 kaşık kırmızı pancar salatası
Yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş dün gecede yürüyüş yapamadım 2 mil leslie yaptim bu gecede yapıcam inşallah.
çok geçmiş olsun abla istersen bi göğüsçüye git film falan çeksin için de rahat ederGünaydın kızlar kaptanlık zor zanaatmışMefkurem
Ya şaka bir yana dn takımada az gidebildim.
Göğüs kafesimle onunla aynı hizada sırtım ağrıyor.
Kıpırdadıkça nefes alırken yutkunurken..
İnşallah üşütmedir kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Allahım sen koru.
Hayır üşütme olsa daha yeni bitti 1 kutu antibiyotik. anlamıyorum ki..
Gidcem olmazsa canım sağol.çok geçmiş olsun abla istersen bi göğüsçüye git film falan çeksin için de rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?