Olur canim ya durdu demekki yağın kalmamış veremiyosunah ben şu 7 lere bi insem bayram yapıcam.
Ben zaten zor verdım kılolarımı gecen sene bu aylarda 82 kıloydum agustosta 77,700 zor ındım sonra spor sımdı 62,500 ınsulın dırencı olunca zor oluyor ben genelde buna yakın kıloları al ver yapıyodum işte al ver bır saatten sonra vucut fecı ıntıkam alıyor :) baktım olmuyor 62 razı gelıp sıkılasmaya çalıscam ama şuan açım :)))) canım bişe yemek istemıyor ama açlık hissi fecı bir çay demlıyımde bastırıyım :)
Süt içsen açlığı baya bastırıyor bende.Ben zaten zor verdım kılolarımı gecen sene bu aylarda 82 kıloydum agustosta 77,700 zor ındım sonra spor sımdı 62,500 ınsulın dırencı olunca zor oluyor ben genelde buna yakın kıloları al ver yapıyodum işte al ver bır saatten sonra vucut fecı ıntıkam alıyor :) baktım olmuyor 62 razı gelıp sıkılasmaya çalıscam ama şuan açım :)))) canım bişe yemek istemıyor ama açlık hissi fecı bir çay demlıyımde bastırıyım :)
Iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın bende rahatsızım boğazlarım şişti başım ağrıyor ve çok halsizim
deep_fat
Senin adına çok sevindim cnm
Ama sağlıklı beslenmeden ödün vermemeye çalışki sonra zorlanmayasın
benita_ask
Emel özel nedenlerden dolayı bisüre gelemicek cnm
Süt içsen açlığı baya bastırıyor bende.
PerfectBugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım
2 yumurta
2 ceviz
Bol maydanoz
2. Menüm
2 yumurta ile karnabaharlı omlet
2 ceviz
2 lt su
Çok geçmiş olsun abla acil şifalar.Iyi akşamlar kızlar kusura bakmayın bende rahatsızım boğazlarım şişti başım ağrıyor ve çok halsizim
deep_fat
Senin adına çok sevindim cnm
Ama sağlıklı beslenmeden ödün vermemeye çalışki sonra zorlanmayasın
benita_ask
Emel özel nedenlerden dolayı bisüre gelemicek cnm
Sende haklısın yat uyu bari.Yok surda yarına ne kaldı :))
burdayım gülüm iyiyim şükür dr dr daydım ilaç raporu için gitmiştim ama dr yine kan falan aldı,keseyi gördük şükür,şimdilik herşey yolunda gülüm de ben çok pimpirikliyim
Günaydın. Asya cım saglikla al kucağına inşallah.burdayım gülüm iyiyim şükür dr dr daydım ilaç raporu için gitmiştim ama dr yine kan falan aldı,keseyi gördük şükür,şimdilik herşey yolunda gülüm de ben çok pimpirikliyim
Asyacım cok sevindim. rabbim mutlukuğunu tamamlasın canım.burdayım gülüm iyiyim şükür dr dr daydım ilaç raporu için gitmiştim ama dr yine kan falan aldı,keseyi gördük şükür,şimdilik herşey yolunda gülüm de ben çok pimpirikliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?