Menun cok guzelbenim sana sole bi onerim olcak naçizane bebek istiyodun yanilmiyosam folik asit kullaniuomusun kapsul şeklinde
Güzelim bugün çıktılar ya hastanedenabla bız ıyıyızde senden haber alamıyoruz hıc..
kayıplardasın bızı sensız bırakma lutfen sen yokken cozutuyoruz hepımız.bıran once normal duzenıne donemn ıyı olucak gercekten..
Hiç sanmıyorum cnmSen yok oldun ablam bizim duzenlerde bozuldu
Asyam heralde bu hafta yine 2 ye tamamlıcantabiki canım folik asiti kapsul değil inofolik diye bir vitamin toz halde suya karıştırıp içiyorum bu ay başladım daha neden sordun canım bilmediğim bişey vardır belki paylaş tabi çok sevinirimm
Bende tam herkesde aşure faslı bitti diye seviniyodumHosgeldin abla bende yarin asure yapiyom haslama hazirliklari basladi
Yanlış hatırlamıyosam ramazanda olmamıştıydı sünnetKizlar bu arada bu hafta sunnet mevludunu yapcaz inş ann3mde gelcek kiyden
Keske sizde gelebilseniz
Asyam heralde bu hafta yine 2 ye tamamlıcan
Abla senle soyle bir plan yapsak olurmu sekerini koymadan kendime 2 kase ayirsam tarcinla yesemBende tam herkesde aşure faslı bitti diye seviniyodum
Heralde yemicen dimi bide cumaya az kalmışken
Evet herkes koyde diye mevlid ini yapamadim kurban kescez akikası duruyodu bitaneYanlış hatırlamıyosam ramazanda olmamıştıydı sünnet
Ödülün neydi cnmablacım inş olur cumaya kadar 1 kilo daha giderse 5 kiloya tamamlamış olucam ödülü haketmiş olmazmyım ama
Şekerli olursa tabi tatlı olurOzamanda tatli statüsunemi giriyo bu asure
Allah kabul etsin cnmEvet herkes koyde diye mevlid ini yapamadim kurban kescez akikası duruyodu bitane
Sabah tartiya cikarkende yerim o onemli degilŞekerli olursa tabi tatlı olur
Dediğin gibi şekersiz yersen olur
Yada kendine ayır 1 kase cuma öğlen ye
Ayyy inşallah ablam yaa ben hic sanmym ama sisti karnm iyice tuvalete ckamym okadar cayda içiyorum guya calstryo :-(Hiç sanmıyorum cnm
Maşallah çok güzel gidiyon
Bu haftada güzel haberler bekliyom senden
Abla salon tutcaktik ama ustunde ins baslamis cok pisti etraf hoslasmadim evde yapalim diyoz ama erkekler nolcak dedik.alttaki kiraco tasiniyo haftasonuna bosalirsa alt katida erkeklere hazirliycam insAllah kabul etsin cnm
Evdemi yapacaksınız
Eğer yarın şekerli yemeden durabilirsen helâl kız sanaSabah tartiya cikarkende yerim o onemli degil
Onemli olan nasil sabretcez neyse yarim kase sekersiz cumada yarim tatli yerim
Tarcinli kayosi cayi kesinlikle fayda ediyo cnm deneAyyy inşallah ablam yaa ben hic sanmym ama sisti karnm iyice tuvalete ckamym okadar cayda içiyorum guya calstryo :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?