Sağolasın tatlımZuhal abla çok teşekür ederim cevapladığın için sorumu zuhal abla eski halin ve yeni halini görmek çok istersim geçmişte var mı fotorafın ben 1...den 15 e kadar okudum okumaya devam edeceğim vakit buldukça kilo başarı hikayeniz beni çok etkiledi
Ayfercim sende istersen nickinin altına boyunu kilonu yazZuhal abla çok teşekür ederim cevapladığın için sorumu zuhal abla eski halin ve yeni halini görmek çok istersim geçmişte var mı fotorafın ben 1...den 15 e kadar okudum okumaya devam edeceğim vakit buldukça kilo başarı hikayeniz beni çok etkiledi
Topik kizlarimizda guzel hep masallahCok kisa bakin e bana profil benim simdi cektim degistiricem 2-3 saate
Ne yaptın Özlemim yaptınmı aşureyiTopik kizlarimizda guzel hep masallah
Tünaydınnn bitanemtünaydın ablacım nasılsın?
Evet aynenBenimki de soru 85 lisin :)
Bende 85 liyim
160 boyum kisayim gidik bendede var ama çok diil sanirimBoyun kaçtı cnm
Yazmamışın profiline
Yinede yüzün göstermiyor kilonu
Mesela benim yüzüm patlıcak bomba gibiydi
Gıdık desen halâ tam gitti sayılmaz
Saolasin ablam. Olumu biliyoru da iste kabullenmek zor oluyo gene de. Allah yardimcimz olsun.Allah rahmet eylesin canım
Kiiiz muge sn de cok guzelsin yahu topigin masallahi var:)160 boyum kisayim gidik bendede var ama çok diil sanirim
Birgülüm dün demiştim ama görmedin heraldeSaolasin ablam. Olumu biliyoru da iste kabullenmek zor oluyo gene de. Allah yardimcimz olsun.
Çok hafif var sanki ama bi 10 Kilo versen hiç kalmaz160 boyum kisayim gidik bendede var ama çok diil sanirim
Hoşgeldinnnn tatlımMerhaba zuhalcim, selam kızlar nasılsınız bakiiim?
Bendeeeeekızlarrrrr ben artık 6 lı rakamlara inmek istiyorummmmmmmm
Basıma gelenler pişmiş tavuktan beter tatlım. Sizlere hamileyim dedikten bir hafta on gün sonra kanama başladı, 45 gün hastanede yettim ama maalesef bebek yaşamadı. Kendime gelmek biraz zor oldu ama toparladı artık tekrar gelebilir miyim araniza?Hoşgeldinnnn tatlım
Bizler iyiyiz
Asıl sen ne yaptın ne alemdesin
2 hafta sonra ulaşmaya başlarız abla ufaktan bence ya abla çokkk istiyorumm çokkk anlatamam sana ya dün eşim ne dedi biliyormusun zayıfladığımı fark ediyor bende onun fark ettiğini ediyorum bana birden dedi ki 68 oldun mu dediBendeeeee
Eminim sen benden önce görecen asyam
Basıma gelenler pişmiş tavuktan beter tatlım. Sizlere hamileyim dedikten bir hafta on gün sonra kanama başladı, 45 gün hastanede yettim ama maalesef bebek yaşamadı. Kendime gelmek biraz zor oldu ama toparladı artık tekrar gelebilir miyim araniza?
Sağol tatlım, benimki surprizdi isteyerek olmadı birazda onun ezikliği var işte sanki isteseydim yaşarmış gibi... Neyse olacak olan olur demişler ..canım çok iyi anlıyorum seni bende polikistik over hastasıyım güç bela hamile kalmıştım 6 ay önce bende bebeğimi kaybettim kanama başlamıştı kürtaja aldılar şu an tedaviye başladım hemde kilo veriyorum rabbim duysun sesimizi inş çabucak gelirsin kendine ama gelmek zorundasın da insanın hayata tutunması lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?