💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sağolasın tatlım
Ben seni izlicem şimdi
Seninde beni izlemen lazım
Profilimden fotolara bakabilirsin
En sonuncusu kareli gömlekli olan
Bende foto isterim ama

Ayfercim sende istersen nickinin altına boyunu kilonu yaz
Hep unutuyoz kim Kaç kiloydu diye

tünaydın ablacım nasılsın?
Tünaydınnn bitanem
Karşında bi babaanne var artık
Daha böyle olduğunu düşünmek bana komik gelsede hayatın gerçekleri

İzinden biraz artıyla döndüm. Şimdilik onları vermekle uğraşıyom
Şu bikaç gündür biraz aksadı ama inşallah ay sonunda 6 lara inerim

Sen nasılsın cnm
Kilo iş ev durumları nasıl

Hoşgeldinnnn tatlım
Bizler iyiyiz
Asıl sen ne yaptın ne alemdesin
Basıma gelenler pişmiş tavuktan beter tatlım. Sizlere hamileyim dedikten bir hafta on gün sonra kanama başladı, 45 gün hastanede yettim ama maalesef bebek yaşamadı. Kendime gelmek biraz zor oldu ama toparladı artık tekrar gelebilir miyim araniza?

Bendeeeee
Eminim sen benden önce görecen asyam
2 hafta sonra ulaşmaya başlarız abla ufaktan bence ya abla çokkk istiyorumm çokkk anlatamam sana ya dün eşim ne dedi biliyormusun zayıfladığımı fark ediyor bende onun fark ettiğini ediyorum bana birden dedi ki 68 oldun mu dedi ay bir mutlu oldum anlatamam o kadar vermiş duruyormuyum ddim uçtum ama sorma

canım çok iyi anlıyorum seni bende polikistik over hastasıyım güç bela hamile kalmıştım 6 ay önce bende bebeğimi kaybettim kanama başlamıştı kürtaja aldılar şu an tedaviye başladım hemde kilo veriyorum rabbim duysun sesimizi inş çabucak gelirsin kendine ama gelmek zorundasın da insanın hayata tutunması lazımm

Sağol tatlım, benimki surprizdi isteyerek olmadı birazda onun ezikliği var işte sanki isteseydim yaşarmış gibi... Neyse olacak olan olur demişler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…