Allah kolaylık versin cnmAbla salon tutcaktik ama ustunde ins baslamis cok pisti etraf hoslasmadim evde yapalim diyoz ama erkekler nolcak dedik.alttaki kiraco tasiniyo haftasonuna bosalirsa alt katida erkeklere hazirliycam ins
Abla hayirlisiyla atlatayimda inşAllah kolaylık versin cnm
Baya bi telaşın olacak
Ne çayı içiyon esramAyyy inşallah ablam yaa ben hic sanmym ama sisti karnm iyice tuvalete ckamym okadar cayda içiyorum guya calstryo :-(
Canm kaysida atyom agzma bitki cayi icerken tarcnida surekli kullanyorum ztn ilk defa bole oldu anlamadm bnde kayisi cayi nasl yapysn hazr posetmiTarcinli kayosi cayi kesinlikle fayda ediyo cnm dene
Evet cnm kayisi cayi adi ama icinde baya bitki karisimi varmiaCanm kaysida atyom agzma bitki cayi icerken tarcnida surekli kullanyorum ztn ilk defa bole oldu anlamadm bnde kayisi cayi nasl yapysn hazr posetmi
9tane bitki karsmi ablcm deniycm sagolasnNe çayı içiyon esram
Akşamdan kuru kaysı yada inciri 1 bar sıcak suya koy
Sabah kalkınca hem meyvesini ye hemde suyunu iç
Hmm bnde var form kayisi icym onuda arada metebolizmayi cokertcm diye korkuyorum vallaEvet cnm kayisi cayi adi ama icinde baya bitki karisimi varmia
Form çaylarını sık içmek iyi değil zaten içinde sinemaki varHmm bnde var form kayisi icym onuda arada metebolizmayi cokertcm diye korkuyorum valla
Iyi geceler ablam :-*Hadi kızlar Size iyi geceler
Ben işe gidiyom
Yarın görüşürüz inşallah
Güzelim bugün çıktılar ya hastaneden
Hemen başı boş bırakmak istemiyom
Yarında yemek yapar götürürüm sonra bikaç gün gitmem
Bi taraftanda bıktırmak istemiyom
Sen çok güzel gidiyon Feyzam bugünkü bildirimin çok iyiydi
Yine geçtin beni
Muge hanim birgul hanim canan hanim acep ben neden sizi goremiyorummmmmmmmmmmmm
Ayy canım ikindi dısarii çıktık telini şarkı bitti.akşam da sarı edemeden bi arkadasa gittik.o yüzden.kusuruma bakmayın lütfen
Enistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
Kizlar bu arada bu hafta sunnet mevludunu yapcaz inş ann3mde gelcek kiyden
Keske sizde gelebilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?