💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sağol tatlım, benimki surprizdi isteyerek olmadı birazda onun ezikliği var işte sanki isteseydim yaşarmış gibi... Neyse olacak olan olur demişler ..

tabiki canım rabbim neylerse güzel eyler gönlünü ferah tut benim kendi adıma söyleyebileceğim dr lar kilo ver dedi bende tedbirimi alıp tevekkül ediyorum çok şükür bu günümüze rabbim dermansız dert vermesin...

Amin allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah.

inşallah canım sen kaç kilosun şimdi kaç kilo vermek istiyorsun ben 78 ile başladım 74 kiloyum şu an boy 1 60 hedef 65 kiloya kadar inmek ama inşallah rabbim duysun sesimi o zamana kalmadan bebiş bulur beni

inşallah canım sen kaç kilosun şimdi kaç kilo vermek istiyorsun ben 78 ile başladım 74 kiloyum şu an boy 1 60 hedef 65 kiloya kadar inmek ama inşallah rabbim duysun sesimi o zamana kalmadan bebiş bulur beni
Amin canım olur inşallah. Ben 114,4 ile 27 şubatta başladım boyum 167 bu sabah 77 çıktım şükür

Çok geçmiş olsun cnm
Adının altında hamilelik sayfasını görmeyince bi aksilik olduğunu düşündüm ama soramadım
Demekki hayırlısı buymuş güzelim
Gelebilirmiyim ne demek cnm
Tabiki, hemde çok sevinirim
Artık herşeyi geride bırakıp
Yarım kaldığımız yerden devam edelim
Tekrar hoşgeldin cnm
Geldiğine çok sevindim

Çok sevindimmmm cnm
Sporda yaptığın için olduğun kilodan daha ince duruyosundur
Anacım bi albüm yapmıyosunuzki görelim bizde

canım ya çok sağol. Herşeyi geride bıraktım, hastanede boyuna kilo kaybettim zaten sonrada devam ettim. Sende iyi vermissin maşallah

canım ya çok sağol. Herşeyi geride bıraktım, hastanede boyuna kilo kaybettim zaten sonrada devam ettim. Sende iyi vermissin maşallah
Yok güzelim yaa ben aylardır 1 ileri 2 geri yapıp duruyom
Bayramdan zaten artıyla çıktım bide izine gittim, artılar katlandı
Profildeki izinden önceki kilom
Pazartesi 74.4 geldim
Artık 7 lerden çok sıkıldım
İnşallah ay sonuna kurtulurum
Bi 69. 9 u görsem içim rahat edecek

Sen kaç kiloyla ayrılmıştın

Yaparsın sen tatlım valaben 80-81 gibiydim sanki hatırlayamadım tam o aralardi işte. Eee izinde sasirttinmi milleti?

Çok sevindimmmm cnm
Sporda yaptığın için olduğun kilodan daha ince duruyosundur
Anacım bi albüm yapmıyosunuzki görelim bizde

abla eşim bırakmıyorki yaa ama genelde sibel cana benzetirler beni renkli gözlü beyaz tenliyim özellikle yüzümün güzel olduğunu söylerler neyse ablacım biraz önce alt üst eşofman takımı aldım toplamda 4 kilo gitti ama tam bedenime göre ya ne kadar fark ediyor verdiğim yanlar pörtlemedi ayy çok mutlu oldummm

Aaaa gecmis olsun cnm

Yaparsın sen tatlım valaben 80-81 gibiydim sanki hatırlayamadım tam o aralardi işte. Eee izinde sasirttinmi milleti?
Şaşırmadılar desem yalan olur
Annemgil evlendikten sonra ilk kez beni bu kiloda gördüler
Hatta, tam normalsin daha verme dediler
Gören diğer tanıdıklarda çok şaşırdılar

Anammmmm sibel canmı dedin
Ben onun hastasıydım
Bak şimdi daha çok merak ettim
En azından bi gün profiline koyup kaldırabilirsin
Aslında albüm yapıncada ayarlarsan istemediklerin göremiyor
Tabi sen bilirsin cnm israr etmiyom

Yaptim abla kendime sekersiz kuru meyveli bol tarcinli onuda oglen yedim 5 kasik simdi eve gelmistim bos derste asureyi aldim okula goturuyorum
Ayyy şekersizde pek bişeye benzememiştir ama hadi afiyet olsun
Ayrıca yemediğin içinde kocamaaaaan tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…