Sağol tatlım, benimki surprizdi isteyerek olmadı birazda onun ezikliği var işte sanki isteseydim yaşarmış gibi... Neyse olacak olan olur demişler ..
Amin allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah.tabiki canım rabbim neylerse güzel eyler gönlünü ferah tut benim kendi adıma söyleyebileceğim dr lar kilo ver dedi bende tedbirimi alıp tevekkül ediyorum çok şükür bu günümüze rabbim dermansız dert vermesin...
Amin allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah.
Amin canım olur inşallah. Ben 114,4 ile 27 şubatta başladım boyum 167 bu sabah 77 çıktım şükürinşallah canım sen kaç kilosun şimdi kaç kilo vermek istiyorsun ben 78 ile başladım 74 kiloyum şu an boy 1 60 hedef 65 kiloya kadar inmek ama inşallah rabbim duysun sesimi o zamana kalmadan bebiş bulur beni
Amin canım olur inşallah. Ben 114,4 ile 27 şubatta başladım boyum 167 bu sabah 77 çıktım şükür
İnsallah ablacim o gunleride gorucez beraberÇok hafif var sanki ama bi 10 Kilo versen hiç kalmaz
Sağol hayatım olacak inşallah çıtır olceeezooo bravo sen baya vermişsin canım ya tebrik ederimm
Çok geçmiş olsun cnmBasıma gelenler pişmiş tavuktan beter tatlım. Sizlere hamileyim dedikten bir hafta on gün sonra kanama başladı, 45 gün hastanede yettim ama maalesef bebek yaşamadı. Kendime gelmek biraz zor oldu ama toparladı artık tekrar gelebilir miyim araniza?
Çok sevindimmmm cnm2 hafta sonra ulaşmaya başlarız abla ufaktan bence ya abla çokkk istiyorumm çokkk anlatamam sana ya dün eşim ne dedi biliyormusun zayıfladığımı fark ediyor bende onun fark ettiğini ediyorum bana birden dedi ki 68 oldun mu dediay bir mutlu oldum anlatamam o kadar vermiş duruyormuyum ddim uçtum ama sorma
Çok geçmiş olsun cnm
Adının altında hamilelik sayfasını görmeyince bi aksilik olduğunu düşündüm ama soramadım
Demekki hayırlısı buymuş güzelim
Gelebilirmiyim ne demek cnm
Tabiki, hemde çok sevinirim
Artık herşeyi geride bırakıp
Yarım kaldığımız yerden devam edelim
Tekrar hoşgeldin cnm
Geldiğine çok sevindim
Yok güzelim yaa ben aylardır 1 ileri 2 geri yapıp duruyomcanım ya çok sağol. Herşeyi geride bıraktım, hastanede boyuna kilo kaybettim zaten sonrada devam ettim. Sende iyi vermissin maşallah
Yaparsın sen tatlım valaben 80-81 gibiydim sanki hatırlayamadım tam o aralardi işte. Eee izinde sasirttinmi milleti?Yok güzelim yaa ben aylardır 1 ileri 2 geri yapıp duruyom
Bayramdan zaten artıyla çıktım bide izine gittim, artılar katlandı
Profildeki izinden önceki kilom
Pazartesi 74.4 geldim
Artık 7 lerden çok sıkıldım
İnşallah ay sonuna kurtulurum
Bi 69. 9 u görsem içim rahat edecek
Sen kaç kiloyla ayrılmıştın
Çok sevindimmmm cnm
Sporda yaptığın için olduğun kilodan daha ince duruyosundur
Anacım bi albüm yapmıyosunuzki görelim bizde
Yaptim abla kendime sekersiz kuru meyveli bol tarcinli onuda oglen yedim 5 kasikNe yaptın Özlemim yaptınmı aşureyi
Aaaa gecmis olsun cnmBasıma gelenler pişmiş tavuktan beter tatlım. Sizlere hamileyim dedikten bir hafta on gün sonra kanama başladı, 45 gün hastanede yettim ama maalesef bebek yaşamadı. Kendime gelmek biraz zor oldu ama toparladı artık tekrar gelebilir miyim araniza?
Şaşırmadılar desem yalan olurYaparsın sen tatlım valaben 80-81 gibiydim sanki hatırlayamadım tam o aralardi işte. Eee izinde sasirttinmi milleti?
Anammmmm sibel canmı dedinabla eşim bırakmıyorki yaa ama genelde sibel cana benzetirler beni renkli gözlü beyaz tenliyim özellikle yüzümün güzel olduğunu söylerler neyse ablacım biraz önce alt üst eşofman takımı aldım toplamda 4 kilo gitti ama tam bedenime göre ya ne kadar fark ediyor verdiğim yanlar pörtlemedi ayy çok mutlu oldummm
Ayyy şekersizde pek bişeye benzememiştir ama hadi afiyet olsun
Yaptim abla kendime sekersiz kuru meyveli bol tarcinli onuda oglen yedim 5 kasiksimdi eve gelmistim bos derste asureyi aldim okula goturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?