Kız defne bu saatte ne menüsüsabah, 2 dL kızarmış ekmek+1 çorba kaşığı tahin pekmez
Ara, yarim elma
Ogle , 4 yaprak marul+ ton balığı +1 çiğköfte
Ara , yarım mandalina
Akşam, tavuklu salata+ 2 kaşık yoğurt
Menüm böyle olacak bugün inşallah
Anammmmm vay başıma gelenlerKız biz senle pek benzesiyoz valla benimde öyle oldu :)
Yok öyle yağma 65 olucan kabul etmeyiz.
Olacak ben bayılırım tahin pekmeze eşim bildiği için komplo kurdu bana. Ama her sabah bir çorba kaşığı ile kalırsam tuh bunu yiyecekte kilo veriyo diyecek kih kih.. Ama kilo veremeden bir tatlı kaşığı olabilir ( vazgeçmiyom goruyonmu?)Kız defne bu saatte ne menüsü
Pek hızlı başladın maşallah
Öğlen yeşilliği bol tutup tonbalıklı salata yapabilirdin, çiğ köfte nerden çıktı
Gerçi zaten 1 tanenin günahı olmaz
Tahin pekmez hergün olmıcak dimi
Hıı tabi tabi sen 65 ben 60 hadi bakalım önce kim hedefi tutturacak.Anammmmm vay başıma gelenler
Sıkıyı görünce hedefi yukarı çekeyim dediydim
Kız belki ben çok zayıf sevmiyom
öyle gerekti.Aaaa transfer nerden çıktı saraycam
Çok şaşırdım
Halbuki iyi bi takımdaydın
Neyse hakkında hayırlısı olsun
Ama yeni biyere uyum sağlamak biraz zor olabilir
5 Kilo nedirki güzelim
Sen bi hızla çabucacık verirsin inşallah
Ne biliyim pekmez idare ederdeOlacak ben bayılırım tahin pekmeze eşim bildiği için komplo kurdu bana. Ama her sabah bir çorba kaşığı ile kalırsam tuh bunu yiyecekte kilo veriyo diyecek kih kih.. Ama kilo veremeden bir tatlı kaşığı olabilir ( vazgeçmiyom goruyonmu?)
Hıı tabi tabi sen 65 ben 60 hadi bakalım önce kim hedefi tutturacak.
Tmm güzelimöyle gerekti.
inşallah aralığa kadar bu işi bitirip, korumaya geçmek istiyorum
Bende günü olabildiğince hafif atlatacam inşallahAkşam giremicem nete gülüm oyuzden şimdiden yazayım dedim menüyü
Tutuyorum kendimi ya onu öğrendim şükür. Önceden bir ekmek yerdim tahin pekmezle..Ne biliyim pekmez idare ederde
Tahin fazla kalorili geldi bana
Ama az miktarla kendini tutabilirsen iyi olur
Ben tahine bi başladımmı durmak bilmem
O yüzden bulaşmıyom
:))) ben hergun tartiliyorum artiyi verirsin insallash. Bende tabii.Bende günü olabildiğince hafif atlatacam inşallah
Ben yarın tartılıyomya
Bakalım ne olacak
Kizartmayacaksan ekmeksiz doyana kadar ye. Protein o sırf yeşillikle sadece balık yersen yarın eksi görürsün.Asya ve ayfer hadi bakalimmm bu is bitecekkk onlara gostercez gunlerini.
Asya yok gorumcen sisman da sana ne diye laf atiyo otursunda zayiflamaya calissayaaa
Kizlarrrr aksama hamsi aldik ne kadar yesem acaba?
bak beni göünce nasıl olacaklar biliyormusun bak böyleeAsya ve ayfer hadi bakalimmm bu is bitecekkk onlara gostercez gunlerini.
Asya yok gorumcen sisman da sana ne diye laf atiyo otursunda zayiflamaya calissayaaa
Kizlarrrr aksama hamsi aldik ne kadar yesem acaba?
Ne guldum ya, alemsin vallahi.bak beni göünce nasıl olacaklar biliyormusun bak böyleebak bunların biri eltim öteki de görümcem
Ne guldum ya, alemsin vallahi.
Sende az değilsin :)=asya ilki kaynanam ikincisi eşimin teyzesi 3 üsü eltim süpersin çok güldüm
Sen zayifla ben catlarim olmazmi?Kızlarrrrr yaaaa
Benim çatlatacak kimsem yoook
=asya ilki kaynanam ikincisi eşimin teyzesi 3 üsü eltim süpersin çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?