💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

BENİM DE ELTİM 60 KİLO BOYU 155 BENDEN 8 YAŞ BÜYÜK YAŞI 31 İŞTE EŞİMİN TEYZESİ DEMİŞ HAVVANIN 3 ÇCUĞU VAR AYFER DEN İYİ DURUYOR BEN DE İLK 80 NE ÇIKTIM 4 YILDIR HEP 70 ALTIYDIM EŞİM DE ÜZÜLMÜŞ ONLARA GÜNÜNÜ GÖSTER DİYOR DEDİM AMA BEN HİÇ TAK MIYORUM HER TARAFIMA KONUŞUYORLAR BIYIK ALTANDAN GÜLEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM ELTİM DE OLMAK ÜZERE EŞİMİN AİLESİ HİÇ BİRİ OKUMAYIP SADECE EVDE OTURMAAYI TERCİH EDİYORLAAR ALLAH IN İZNİ AZMİMLE İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİ BİTİRCEM ....EŞİM ORTAOKUL MEZUNU ALLAH RAZI OLSUN ONUN HAKKINIDA HİÇ ÖDEYEMEM

Bende üniversite mezunuyum terbiyesiz ler işte canım ya vallahi çok şeyi hakediyor lar da insan kendine yakıştırmiyo bosver

Bende üniversite mezunuyum terbiyesiz ler işte canım ya vallahi çok şeyi hakediyor lar da insan kendine yakıştırmiyo bosver
Ama sana helal olsun bu azimle inşalalh 67 lere kadar inersin görümcen geldiğin de bi şok yaşar gün olur devran döner misali ona da cevap olur :)

Alemsin kız valla.
Ayyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa

Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok

Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
Ama ne hoş olmusundur verince kiloyu
B

Ben 85 tim ya evlenirken eşim ona bile kilolu dio ben bi kere 75 olmustum bi ara o halimi seviyomus
Ay açısından eşime ya adamcağız benimle 53 kiloyken evlendi ben oldum 114 vah adamın gıkı çıkmadı.
Helal olsun sana canım

Ayyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa

Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok

Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
Ayyy kızlar sizi kıskandım şimdi
Ne güzel eşleriniz rahatsız olmuyor
Gerçi benimki de haklı bitaraftan
Adam 58 kiloluk 1 zühalle evlendi
Yıllar içinde oldu 2 Zühal

daha gençsin ondan, sen erken evlenmişsin, yoksa senin yaşında hala bekar hatunlar var

inşallah mezuniyetime az kaldı 5 kg civarı :) bu arada 6. takıma transfer oldum
Aaaa transfer nerden çıktı saraycam
Çok şaşırdım
Halbuki iyi bi takımdaydın
Neyse hakkında hayırlısı olsun
Ama yeni biyere uyum sağlamak biraz zor olabilir
5 Kilo nedirki güzelim
Sen bi hızla çabucacık verirsin inşallah

Ben hedefe ulaşırsam burdan gitmek değilde güzelim o zaman benden çekeceğiniz var
Pek havalara girerim, bakın ben hedefdeyim sizde acele edin diye
Biraz kendimi sıksam biliyorum çok uzun sürmez
68 bile olsam yeter bana

Valla ben bile merak ettim asyam
Seni görünce yüzleri ne hale gelecek

Ben hedefe ulaşırsam burdan gitmek değilde güzelim o zaman benden çekeceğiniz var
68 bile olsam yeter bana
Yeter tabi ya verirsin benim ilk hedef im bu ay sonuna 94-95 inşallah basari cam

Ayyy kızlar sizi kıskandım şimdi
Ne güzel eşleriniz rahatsız olmuyor
Gerçi benimki de haklı bitaraftan
Adam 58 kiloluk 1 zühalle evlendi
Yıllar içinde oldu 2 Zühal
Kız biz senle pek benzesiyoz valla benimde öyle oldu :)
68 bile olsam yeter bana
Yok öyle yağma 65 olucan kabul etmeyiz.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Ayfercim
Bu azimle devam edersen eminim hedefine ulaşırsın zaten şu anda bile kilon çok fazla değil
Ben 100 ün üstünden indiğim için fark daha belli oluyor

Bi kaç ay sonra sana bıyık altından gülenlerin gözleri fal taşı gibi açılacak hiç merak etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…