74 kiloyum canım şu an zuhal abla banaa da yaz dedi ama bende nasıl yazılacağını bilmiyorummŞU AN KAÇ KİLOSUNUZ VE PROFİLE NASIL KİLOMU YAZACAĞIM ZUHAL ABLA YAZ DEMİŞTİ BİLGİNİZ VAR MI
BENİM DE ELTİM 60 KİLO BOYU 155 BENDEN 8 YAŞ BÜYÜK YAŞI 31 İŞTE EŞİMİN TEYZESİ DEMİŞ HAVVANIN 3 ÇCUĞU VAR AYFER DEN İYİ DURUYOR BEN DE İLK 80 NE ÇIKTIM 4 YILDIR HEP 70 ALTIYDIM EŞİM DE ÜZÜLMÜŞ ONLARA GÜNÜNÜ GÖSTER DİYOR DEDİM AMA BEN HİÇ TAK MIYORUM HER TARAFIMA KONUŞUYORLAR BIYIK ALTANDAN GÜLEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM ELTİM DE OLMAK ÜZERE EŞİMİN AİLESİ HİÇ BİRİ OKUMAYIP SADECE EVDE OTURMAAYI TERCİH EDİYORLAAR ALLAH IN İZNİ AZMİMLE İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİ BİTİRCEM ....EŞİM ORTAOKUL MEZUNU ALLAH RAZI OLSUN ONUN HAKKINIDA HİÇ ÖDEYEMEMeşimle kayınbabam hallettiler sağolsunlar ben karşıların da tek kelime etme gereği bile duymadımgörümcem uzakta oturuyor evli 2 aya gelecekmiş ki o benim 3 katım kadar geldiğinde görsün bakalım nasıl olunuyormuşş
Bende üniversite mezunuyum terbiyesiz ler işte canım ya vallahi çok şeyi hakediyor lar da insan kendine yakıştırmiyo bosverBENİM DE ELTİM 60 KİLO BOYU 155 BENDEN 8 YAŞ BÜYÜK YAŞI 31 İŞTE EŞİMİN TEYZESİ DEMİŞ HAVVANIN 3 ÇCUĞU VAR AYFER DEN İYİ DURUYOR BEN DE İLK 80 NE ÇIKTIM 4 YILDIR HEP 70 ALTIYDIM EŞİM DE ÜZÜLMÜŞ ONLARA GÜNÜNÜ GÖSTER DİYOR DEDİM AMA BEN HİÇ TAK MIYORUM HER TARAFIMA KONUŞUYORLAR BIYIK ALTANDAN GÜLEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM ELTİM DE OLMAK ÜZERE EŞİMİN AİLESİ HİÇ BİRİ OKUMAYIP SADECE EVDE OTURMAAYI TERCİH EDİYORLAAR ALLAH IN İZNİ AZMİMLE İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİ BİTİRCEM ....EŞİM ORTAOKUL MEZUNU ALLAH RAZI OLSUN ONUN HAKKINIDA HİÇ ÖDEYEMEM
Ama sana helal olsun bu azimle inşalalh 67 lere kadar inersin görümcen geldiğin de bi şok yaşar gün olur devran döner misali ona da cevap olur :)Bende üniversite mezunuyum terbiyesiz ler işte canım ya vallahi çok şeyi hakediyor lar da insan kendine yakıştırmiyo bosver
Hişşşt sen sus bakıyımKiymali borek istiyo bnmde cnm
Bence de cnmTekrar muayene etti gidip diger doktorlara danisti
Alemsin kız valla.Heh cok onemli bir konuya parmak bastim hic ugrasmadim kolay oldu yerden kalkarken cit etti sanki ve kalktim yuruyemiyorum :-(
He bide 2 yil once bisikletten dusme vakasi var ama o cok oldu ustune hop hop plates fitnes ve baska sporlar yaptim sorun yoktu.
Belkide oturmana kalkmana dikkat et derken sade etek olarak degil bu yuzdende solemia olabilir buyuklwr
Ama ne hoş olmusundur verince kiloyuAyyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa
Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok
Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
Ay açısından eşime ya adamcağız benimle 53 kiloyken evlendi ben oldum 114 vah adamın gıkı çıkmadı.B
Ben 85 tim ya evlenirken eşim ona bile kilolu dio ben bi kere 75 olmustum bi ara o halimi seviyomus
Helal olsun sana canımBENİM DE ELTİM 60 KİLO BOYU 155 BENDEN 8 YAŞ BÜYÜK YAŞI 31 İŞTE EŞİMİN TEYZESİ DEMİŞ HAVVANIN 3 ÇCUĞU VAR AYFER DEN İYİ DURUYOR BEN DE İLK 80 NE ÇIKTIM 4 YILDIR HEP 70 ALTIYDIM EŞİM DE ÜZÜLMÜŞ ONLARA GÜNÜNÜ GÖSTER DİYOR DEDİM AMA BEN HİÇ TAK MIYORUM HER TARAFIMA KONUŞUYORLAR BIYIK ALTANDAN GÜLEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM ELTİM DE OLMAK ÜZERE EŞİMİN AİLESİ HİÇ BİRİ OKUMAYIP SADECE EVDE OTURMAAYI TERCİH EDİYORLAAR ALLAH IN İZNİ AZMİMLE İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİ BİTİRCEM ....EŞİM ORTAOKUL MEZUNU ALLAH RAZI OLSUN ONUN HAKKINIDA HİÇ ÖDEYEMEM
Ayyy kızlar sizi kıskandım şimdiAyyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa
Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok
Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
Aaaa transfer nerden çıktı saraycamdaha gençsin ondan, sen erken evlenmişsin, yoksa senin yaşında hala bekar hatunlar var
inşallah mezuniyetime az kaldı 5 kg civarı :) bu arada 6. takıma transfer oldum
Teşekür ederim :)Alemsin kız valla.
Ama ne hoş olmusundur verince kiloyu
Ay açısından eşime ya adamcağız benimle 53 kiloyken evlendi ben oldum 114 vah adamın gıkı çıkmadı.
Helal olsun sana canım
Ben hedefe ulaşırsam burdan gitmek değilde güzelim o zaman benden çekeceğiniz varMefkurem hemen verme kilo ya hedefine hemen ulasma yavas yavaş biz burdayken hep beraberken verirsin hemen amacina ularsan bizi terk edersin sonra ne kadar kotuyum deme
Şaka bi yanada mutluysan böyle kendini strese sokma ama ben hedefime gelmeden rahat uyumam yok içim rahat ermez kendimi bole çok ta begenmiyorum falan dioasan hadi o zaman güzel bi yürüyüş le güne basla ablacim cok ac kaldi ya su kadacik kiloyumu veremicen
Kız seni şişman bulduysa niye beğenip evlenmiş o zamanBENDE 63 LE EVLENDİM EŞİM ACİL 10 KİLOO VER DEDİ YAŞ 19 BOY 160 EŞLERİNİZ ÇOK ANLAYIŞLIYMIŞ:)
Valla ben bile merak ettim asyameşimle kayınbabam hallettiler sağolsunlar ben karşıların da tek kelime etme gereği bile duymadımgörümcem uzakta oturuyor evli 2 aya gelecekmiş ki o benim 3 katım kadar geldiğinde görsün bakalım nasıl olunuyormuşş
Yeter tabi ya verirsin benim ilk hedef im bu ay sonuna 94-95 inşallah basari camBen hedefe ulaşırsam burdan gitmek değilde güzelim o zaman benden çekeceğiniz var
Pek havalara girerim, bakın ben hedefdeyim sizde acele edin diye
Biraz kendimi sıksam biliyorum çok uzun sürmez
68 bile olsam yeter bana
Kız biz senle pek benzesiyoz valla benimde öyle oldu :)Ayyy kızlar sizi kıskandım şimdi
Ne güzel eşleriniz rahatsız olmuyor
Gerçi benimki de haklı bitaraftan
Adam 58 kiloluk 1 zühalle evlendi
Yıllar içinde oldu 2 Zühal
Yok öyle yağma 65 olucan kabul etmeyiz.Ben hedefe ulaşırsam burdan gitmek değilde güzelim o zaman benden çekeceğiniz var
Pek havalara girerim, bakın ben hedefdeyim sizde acele edin diye
Biraz kendimi sıksam biliyorum çok uzun sürmez
68 bile olsam yeter bana
Güzel sözlerin için teşekkür ederim AyfercimZUHAL ABLA CIM DÜĞÜN DE BİR FOTORAFIN VAR BEYAZ ELBİSELİ ONU GÖRDÜM VE SARI BİR KIYAFET GİYMİŞSİNİZ KAPININ EŞİĞİN DE BİR TANE DE ÖYLE FOTORAFINI GÖRDÜM VE BİR TANEDE BAŞKA GÖRDÜM SADECE 3 FOTORAFINI GÖRDÜM TELDEN GİRDİM GÖMLEKLİ GÖREMEDİM BİRİNCİSİ YAŞINIZA GÖRE GERÇEKTEN GENÇ DURUYORSUNUZ İKİNCİSİ ÇOK HOŞ ALIMLI BİRİSİNİZ GÖRÜNÜŞÜNÜZDEN EĞİTİMLİ DONANIMLI BİR BAYAN OLDUĞUNUZ DA BELLİ RABBİM AİLENİZLE BERABER MUTLULUK VERSİN SİZİN GİBİ ZAYILAMAKTA BANADA NASİP OLUR İNŞALLAH BEN FOTORAF YÜKLEMEK İSTYORUM AMA NASIL YÜKLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM DHA SONRA OKUL SINAVLARIMDAN SONRA UĞRAŞIR YÜKLERİM
Bi kaç ay sonra sana bıyık altından gülenlerin gözleri fal taşı gibi açılacak hiç merak etme cnmBENİM DE ELTİM 60 KİLO BOYU 155 BENDEN 8 YAŞ BÜYÜK YAŞI 31 İŞTE EŞİMİN TEYZESİ DEMİŞ HAVVANIN 3 ÇCUĞU VAR AYFER DEN İYİ DURUYOR BEN DE İLK 80 NE ÇIKTIM 4 YILDIR HEP 70 ALTIYDIM EŞİM DE ÜZÜLMÜŞ ONLARA GÜNÜNÜ GÖSTER DİYOR DEDİM AMA BEN HİÇ TAK MIYORUM HER TARAFIMA KONUŞUYORLAR BIYIK ALTANDAN GÜLEN İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM ELTİM DE OLMAK ÜZERE EŞİMİN AİLESİ HİÇ BİRİ OKUMAYIP SADECE EVDE OTURMAAYI TERCİH EDİYORLAAR ALLAH IN İZNİ AZMİMLE İKİNCİ ÜNİVERSİTEMİ BİTİRCEM ....EŞİM ORTAOKUL MEZUNU ALLAH RAZI OLSUN ONUN HAKKINIDA HİÇ ÖDEYEMEM
Çok teşekür ederim inşallah dediğiniz gibi olurBi kaç ay sonra sana bıyık altından gülenlerin gözleri fal taşı gibi açılacak hiç merak etme cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?