- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Kesinlikle katiliyorumAnacım amma konuşmuşunuz
Bi işe gittim geldim sayfalar dolmuş
Daha geçmişi bitiremedim
Kesinlikle katiliyorum balik banada eksi oluyo ama ekmeksiz tirnak kadar ekmek atiyorum azima balik yerken zaten mide kuculdu sasiriyom kendimeKizartmayacaksan ekmeksiz doyana kadar ye. Protein o sırf yeşillikle sadece balık yersen yarın eksi görürsün.
Tartismayin hepiniz coksunuzSende az değilsin :)
Hosgeldin geri canim, her sy nasip ksimet tbiki. Toparlamissndr kendni umarimOlacak ben bayılırım tahin pekmeze eşim bildiği için komplo kurdu bana. Ama her sabah bir çorba kaşığı ile kalırsam tuh bunu yiyecekte kilo veriyo diyecek kih kih.. Ama kilo veremeden bir tatlı kaşığı olabilir ( vazgeçmiyom goruyonmu?)
Hıı tabi tabi sen 65 ben 60 hadi bakalım önce kim hedefi tutturacak.
Ne gulecez gülüm biz farklı miydik sanki? Günde uç ekmek yiyorum benKesinlikle katiliyorum balik banada eksi oluyo ama ekmeksiz tirnak kadar ekmek atiyorum azima balik yerken zaten mide kuculdu sasiriyom kendime
Eskiden 1 tabak corba 1 tabak anayemek 2 tabakta pilav yerdim
Gulmeyin he
İyiyim topladım artık napiyim başka çare varmı?Hosgeldin geri canim, her sy nasip ksimet tbiki. Toparlamissndr kendni umarim
Yanlış ol du yiyordum olacaktı. :)Ne gulecez gülüm biz farklı miydik sanki? Günde uç ekmek yiyorum ben
Pekim ben sana gulebilirmiyimNe gulecez gülüm biz farklı miydik sanki? Günde uç ekmek yiyorum ben
Gül tabi gül, derdim neydiyse sonumu toplar gibi yemek yiyordum ya.. Şimdi bile bazen ekmek arası yememek icin savas veriyorum nefsimle.Pekim ben sana gulebilirmiyim
Ay allahta sizi guldursun ya bugun moralim cok bozuk sansima bugun hareketli burasi moralim duzeldi biraz
Ben ekmek aramam sofrada pilav makarna hamurisi severim sadece.ekmek aradigim yiyecekler nadirdirGül tabi gül, derdim neydiyse sonumu toplar gibi yemek yiyordum ya.. Şimdi bile bazen ekmek arası yememek icin savas veriyorum nefsimle.
En bende ekmek delisiyim ekmek, poğaça, börek ayyyy baştan cikacam şimdi konuyu değiştirelim lütfen.Ben ekmek aramam sofrada pilav makarna hamurisi severim sadece.ekmek aradigim yiyecekler nadirdir
Evet bak bu iyi fikir.kızlar hadi bakalım yapalım bir yeşilçayda içelim hepbirliktee
Haaa haaaSen zayifla ben catlarim olmazmi?
Tam zamanında iyi hatırlatma yapmışın asyamkızlar hadi bakalım yapalım bir yeşilçayda içelim hepbirliktee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?