- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Gosterdim abla o dedi ameliyat zaten 3 4 ay basamassin dediMiniskus kötü bişey değil cnm
O birden iyileşir
Sen doktoruna gösterdinmi mr
Oldun oldun ne kaldı sunun surasindaTeşekkür ederim cnm
Daha çıtır olamadım inşallah yakında diyelim
Ayyy görelim kız yeter verme diyenleri catlatalim hadiiiiHadi Defnem
Gaza getir beni
Ay sonu şu 6 ları göreyim
Canım korkuyorsun biliyorum ama ihmal etme.Cnm oda aklimda calisiyorum olmak istemiyorum zaten ama ya ilerler daha buyuk soruna yol acarsa ne bilim
Görsünler tabi bu kez kiskancliktan delirirler herhaldeo zamanda kıskançlıktan yapıyorlardı canım eşim sağolsun ezdirmedi ama evet terbiyesizlikti yaptıkları 1 ay daha geçsinde artık tam olurum heralde o zaman görsünler beni
Tekrar muayene etti gidip diger doktorlara danistiGosterdim abla o dedi ameliyat zaten 3 4 ay basamassin dedi
Sagol cnm insKuzum gecms olsun yaaa. Durum hakknda hc bi bilgn yok ama insallah cabucak atlatirsin
bir keyif kahvesi yapar içerim heralde sonraaO
Görsünler tabi bu kez kiskancliktan delirirler herhalde
Kiymali borek istiyo bnmde cnm40 yılda bi poğaça yiyon tatlım
Diğer zamanlar okadar az yiyonki, onun lafı bile olmaz
Hahahaha evet afiyet lebir keyif kahvesi yapar içerim heralde sonraa
Heh cok onemli bir konuya parmak bastim hic ugrasmadim kolay oldu yerden kalkarken cit etti sanki ve kalktim yuruyemiyorum :-(Naptin sen ya nasil bu kadar kotu oldu bu bacak pofff
Büyük ihtimalleHeh cok onemli bir konuya parmak bastim hic ugrasmadim kolay oldu yerden kalkarken cit etti sanki ve kalktim yuruyemiyorum :-(
He bide 2 yil once bisikletten dusme vakasi var ama o cok oldu ustune hop hop plates fitnes ve baska sporlar yaptim sorun yoktu.
Belkide oturmana kalkmana dikkat et derken sade etek olarak degil bu yuzdende solemia olabilir buyuklwr
Ben 85 tim ya evlenirken eşim ona bile kilolu dio ben bi kere 75 olmustum bi ara o halimi seviyomusAyyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa
Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok
Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
daha gençsin ondan, sen erken evlenmişsin, yoksa senin yaşında hala bekar hatunlar varNe özrü cnm, olabilir
Sağolasın cnm
Daha tam anlayamadım nasıl bi duygu
Heralde kendimi genç görüyom, bu ifade komik geliyor
Çocuk büyüdükçe daha kolay kabullenirim
Tam çıtır olmasamda çok şükür şişko babaanne değilim
Senin iyi olmanada sevindim cnm
Mezuniyet eğlencene çağırmayı unutma
BENDE 63 LE EVLENDİM EŞİM ACİL 10 KİLOO VER DEDİ YAŞ 19 BOY 160 EŞLERİNİZ ÇOK ANLAYIŞLIYMIŞ:)B
Ben 85 tim ya evlenirken eşim ona bile kilolu dio ben bi kere 75 olmustum bi ara o halimi seviyomus
Ayyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa
Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok
Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
boyumuz aynıymış canım ben 65 olsam çıtırım diyorum da eşin abartmış mı neBENDE 63 LE EVLENDİM EŞİM ACİL 10 KİLOO VER DEDİ YAŞ 19 BOY 160 EŞLERİNİZ ÇOK ANLAYIŞLIYMIŞ:)
ŞU AN KAÇ KİLOSUNUZ VE PROFİLE NASIL KİLOMU YAZACAĞIM ZUHAL ABLA YAZ DEMİŞTİ BİLGİNİZ VAR MIboyumuz aynıymış canım ben 65 olsam çıtırım diyorum da eşin abartmış mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?