💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Teşekkür ederim cnm
Daha çıtır olamadım inşallah yakında diyelim
Oldun oldun ne kaldı sunun surasinda
Hadi Defnem
Gaza getir beni
Ay sonu şu 6 ları göreyim
Ayyy görelim kız yeter verme diyenleri catlatalim hadiiii
Cnm oda aklimda calisiyorum olmak istemiyorum zaten ama ya ilerler daha buyuk soruna yol acarsa ne bilim
Canım korkuyorsun biliyorum ama ihmal etme.
Ben çıkmalıyim kızlar öğleden sonra gorusuruz.

Naptin sen ya nasil bu kadar kotu oldu bu bacak pofff
Heh cok onemli bir konuya parmak bastim hic ugrasmadim kolay oldu yerden kalkarken cit etti sanki ve kalktim yuruyemiyorum :-(
He bide 2 yil once bisikletten dusme vakasi var ama o cok oldu ustune hop hop plates fitnes ve baska sporlar yaptim sorun yoktu.
Belkide oturmana kalkmana dikkat et derken sade etek olarak degil bu yuzdende solemia olabilir buyuklwr

Mefkurem hemen verme kilo ya hedefine hemen ulasma yavas yavaş biz burdayken hep beraberken verirsin hemen amacina ularsan bizi terk edersin sonra ne kadar kotuyum deme
Şaka bi yanada mutluysan böyle kendini strese sokma ama ben hedefime gelmeden rahat uyumam yok içim rahat ermez kendimi bole çok ta begenmiyorum falan dioasan hadi o zaman güzel bi yürüyüş le güne basla ablacim cok ac kaldi ya su kadacik kiloyumu veremicen

Büyük ihtimalle

B
Ayyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa

Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok

Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)
Ben 85 tim ya evlenirken eşim ona bile kilolu dio ben bi kere 75 olmustum bi ara o halimi seviyomus

daha gençsin ondan, sen erken evlenmişsin, yoksa senin yaşında hala bekar hatunlar var

inşallah mezuniyetime az kaldı 5 kg civarı :) bu arada 6. takıma transfer oldum

Ayyy asyaaa sinir oldum gorumcene agzini yirtaydin yaa

Ben gelinlik giydigimde 102 kg dim dusun. Benimkilerde demis sanirim.esimde siz mi evleniyisunuz demis benim k.babam yok

Neydevki esim bana coook asikk kg verme diyo amaaaa vericemmmm :)

eşimle kayınbabam hallettiler sağolsunlar ben karşıların da tek kelime etme gereği bile duymadım görümcem uzakta oturuyor evli 2 aya gelecekmiş ki o benim 3 katım kadar geldiğinde görsün bakalım nasıl olunuyormuşş

ZUHAL ABLA CIM DÜĞÜN DE BİR FOTORAFIN VAR BEYAZ ELBİSELİ ONU GÖRDÜM VE SARI BİR KIYAFET GİYMİŞSİNİZ KAPININ EŞİĞİN DE BİR TANE DE ÖYLE FOTORAFINI GÖRDÜM VE BİR TANEDE BAŞKA GÖRDÜM SADECE 3 FOTORAFINI GÖRDÜM TELDEN GİRDİM GÖMLEKLİ GÖREMEDİM BİRİNCİSİ YAŞINIZA GÖRE GERÇEKTEN GENÇ DURUYORSUNUZ İKİNCİSİ ÇOK HOŞ ALIMLI BİRİSİNİZ GÖRÜNÜŞÜNÜZDEN EĞİTİMLİ DONANIMLI BİR BAYAN OLDUĞUNUZ DA BELLİ RABBİM AİLENİZLE BERABER MUTLULUK VERSİN SİZİN GİBİ ZAYILAMAKTA BANADA NASİP OLUR İNŞALLAH BEN FOTORAF YÜKLEMEK İSTYORUM AMA NASIL YÜKLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM DHA SONRA OKUL SINAVLARIMDAN SONRA UĞRAŞIR YÜKLERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…