- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Hemen önyargılı olma kızz
Bazı insan karşıdan soğuk görünür
Yakınlaştıkça sıcaklığı anlaşılır
Bende yerdim ya ekmek seviyorumaynen ablacım ben de önceden ekmek delisiydim biliyormusun geçen sene şeker hastası olduğumu öğrenince kararında yemeye başlamıştım şimdi onuda kestim bir ara her öğün bir ekmek yerrdim neredeyse pilav hele tabak tabak kendimize ediyoruz işte geçende demiştim hamurun ne besleyiciliği var ki aklımız başımıza geldi
ama artık değil önceden di o motivasyon kızlar motivasyonnnBende yerdim ya ekmek seviyorum
Tabi canimm ekmek neymiş ya hih sadce işin kolayına kacmak aslinda gereksizama artık değil önceden di o motivasyon kızlar motivasyonnn
nimettir insan bişey diyemez ama gerçekten besleyiciliği yok öyle alıştırmış annemiz babamız öyle de alışmışız annemi küçükkenden hatırlarım pilavı bile ekmekle yerdi hala da yer sağlıklı beslenme düzenine alışsaydık öylede devam ederdi Allah nasip ederse inş bana da evlat bak nasıl beslerim onuTabi canimm ekmek neymiş ya hih sadce işin kolayına kacmak aslinda gereksiz
Bende görmek isterim ama göremiyorumKızlarr albumume yenı resım eklıyorum 4 tane bakarsanız.. son 1 haftada cekılmıs resımlerden
ne yedin canımm
naptın canım ne yedın.?
gercı bugun bende rahat durmadım da senı daha bı merak ettm.
Daha saat erken cananım
Hemen su koyverme
Şu 2 gün dikkat eder telafi edersin
Akşamı hafif tut
Motivasyon soru num ve aç gözlülüğüm den dolayı 3 gündür istediğim gibi diyet gitmiyor sabah uyandığımda
Saat 7 de ilk olarak 1 coco star çikolata
Sabah 8 de 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
1 salata 2 biber 3 zeytin
1 yumurta anca doydum
Öğlen 12 de 2 kayısı 1 litre su
Saat 2 de ::2 but ızgara tavuk ve salata biraz bolca
Saat 17.:30.. 5 tane çizi bisküvi 1 bardak yeşilçay ve çok az bir kare bitter çikolata
Akşam 19:00 da biraz yulaf kepeği karıştırıp yoğurta yiyeceğim
Sonra 1 lt su daha içeçeğim ve 45 dk
Eliptik bisiklet bineceğim
20 de mekik çekeceğim
nimettir insan bişey diyemez ama gerçekten besleyiciliği yok öyle alıştırmış annemiz babamız öyle de alışmışız annemi küçükkenden hatırlarım pilavı bile ekmekle yerdi hala da yer sağlıklı beslenme düzenine alışsaydık öylede devam ederdi Allah nasip ederse inş bana da evlat bak nasıl beslerim onu
Hangileri son resimlerdi FeyzamKızlarr albumume yenı resım eklıyorum 4 tane bakarsanız.. son 1 haftada cekılmıs resımlerden
Baktım cnm SağolasınZuhalcim yuzumu merak ediyordun resim ekledim albüme yarın kaldircam haberiniz ola. Beni izleyen görebiliyor.
Hangileri son resimlerdi Feyzam
Orda 2 albüm var ama birinde foto yok diyor
Öbürüde beforlarım albümü
Tamam asya peki siz çikolata krizini nasıl aşıyorsunuzçikolataya ne kadar yükleniyorsun canımm sabah kalkınca direk çikolataya vurmuşsunn biraz daha sıkmalısın kemeri canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?