💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hemen önyargılı olma kızz
Bazı insan karşıdan soğuk görünür
Yakınlaştıkça sıcaklığı anlaşılır

yok yok abla oyle degıl..
Inanılmaz ukala bırısı. erkek arkadasımn kuzenıyle cok samımıym o da dıyo. ama anlasıcaz artık bı sekılde

Bende yerdim ya ekmek seviyorum

Tabi canimm ekmek neymiş ya hih sadce işin kolayına kacmak aslinda gereksiz
nimettir insan bişey diyemez ama gerçekten besleyiciliği yok öyle alıştırmış annemiz babamız öyle de alışmışız annemi küçükkenden hatırlarım pilavı bile ekmekle yerdi hala da yer sağlıklı beslenme düzenine alışsaydık öylede devam ederdi Allah nasip ederse inş bana da evlat bak nasıl beslerim onu

Arkadaşlar diyette bitter çikolata yenikir mi 80 kiodan 50 inen bir arkadaş haftada 1 bir bitter çikolata bitirdiğini ve bitter çikolata faydalı olduğunu bu şekilde çikokata krizini atlattığını söyledi..bende tatlı kriz i çok oluyor bunu nasıl önleyebilirim ..şekersiz çay içiyorum ve ayrıca öğrenci ılduğum için vaktim az çorba içmek isterse hazır knorr çorbaları olur mu acaba

Motivasyon soru num ve aç gözlülüğüm den dolayı 3 gündür istediğim gibi diyet gitmiyor sabah uyandığımda
Saat 7 de ilk olarak 1 coco star çikolata
Sabah 8 de 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 domates
1 salata 2 biber 3 zeytin
1 yumurta anca doydum
Öğlen 12 de 2 kayısı 1 litre su
Saat 2 de ::2 but ızgara tavuk ve salata biraz bolca
Saat 17.:30.. 5 tane çizi bisküvi 1 bardak yeşilçay ve çok az bir kare bitter çikolata
Akşam 19:00 da biraz yulaf kepeği karıştırıp yoğurta yiyeceğim
Sonra 1 lt su daha içeçeğim ve 45 dk
Eliptik bisiklet bineceğim
20 de mekik çekeceğim

çikolataya ne kadar yükleniyorsun canımm sabah kalkınca direk çikolataya vurmuşsunn biraz daha sıkmalısın kemeri canımm

İnsallah canim eder yedigimiz her sey bi nimet bende pek ekmekle yesidirmemeye calisiyom cay isterse sekersiz veriom pek icmio da tadina ole alissin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…