Masallah canm incelme supermisBaya hızlı vermıssın benım kollarım 2 ayda 4cm ınceldı hemen hoca hareketletı azalttı bende kılodan cok sıkılasma var belım 3 ayda 7 cm falan ınceldı
.Güzelim öncelikle başın sağolsun
Ama dikkat ediyorum bugün hep zor veriyom dedin. Beynini böyle kodlarsan tabiki zor verirsin
Sana 2 sefer yazdım
3 ayda 8 Kilo az değilki, niye böyle düşünüyon
Herşeyden önce pozitif olacaz
Biz elimizden geleni yapalım gerisini zamanı gelince vücut halleder
Masallah canm incelme supermis
Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Stres her syin dusmani iste. Rahat ve sakin kalabilmek lazim ama insanoflunda nerdeeeKafaya takan bırıyım ama bu kılo ıyıce cıldırttı butun duzenım degıstı dıkkat edıyorum kacamak cok nadır yapmama ragmen bıde delı gıbı spor yapıp gram verınce ıyıce taktım bıde detoks yapıp + çıkınca ıyıce sınırlerım bozuldu zaten stres herkezın hayatında var vıde ven babamı kaybettım gercı nerdeyse 3 yıl olcak ama hala dun gıbı onunda duygusallıgı var artı zor gıden kılo
Ah kuzum sen zaten dikkatlisin
1 gün azaltırsan gider fazlalık
Sınırını kaç koydun
O kiloya gelince hemen alarma geçersin
Kuzum geçmiş pişmanlıklarımızı bi kenara bırakıyoruz.
Çogunlukla pozıtıfım ne kadar zamanda olucak bılmıyorum ama olucak yavas vermek evet ıyı chnku bıraktıgım zaman bıle gerı almadım 3 ayda bacaklarım pek ıncelmedı o benı bıraz uzdu ister ıstemez kızıyorum kendıme nıye bu kadar kılo aldım ve dur demedım kendıme sımdıde ıste ugrasıyorum ama bakma karamsarım ara ara ama hemen moral bulurum hızkı duser hızlı kalkarım
Basin sagolsun allah im geride kalanlara saglik versin seni anliyorum.benim babama da 15 y il olduKafaya takan bırıyım ama bu kılo ıyıce cıldırttı butun duzenım degıstı dıkkat edıyorum kacamak cok nadır yapmama ragmen bıde delı gıbı spor yapıp gram verınce ıyıce taktım bıde detoks yapıp + çıkınca ıyıce sınırlerım bozuldu zaten stres herkezın hayatında var vıde ven babamı kaybettım gercı nerdeyse 3 yıl olcak ama hala dun gıbı onunda duygusallıgı var artı zor gıden kılo
menümü paylaşayım
sabah 10:00 tost ekmeğine yapılmış yağsız kaşarlı tost
öğlen 15:00 bir dürüm çiğ köfte ve ayran
akşam 5 tane yoğurtlu lahana sarması
bir kaç tane fırında kestane kestane zayıflatıyormuş bu arada 10 tanesi bir elmanın kalorisine eşitmiş
Bi yanlışlık var heralde cnmmenümü paylaşayım
sabah 10:00 tost ekmeğine yapılmış yağsız kaşarlı tost
öğlen 15:00 bir dürüm çiğ köfte ve ayran
akşam 5 tane yoğurtlu lahana sarması
bir kaç tane fırında kestane kestane zayıflatıyormuş bu arada 10 tanesi bir elmanın kalorisine eşitmiş
Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Stres her syin dusmani iste. Rahat ve sakin kalabilmek lazim ama insanoflunda nerdeee
Basin sagolsun allah im geride kalanlara saglik versin seni anliyorum.benim babama da 15 y il oldutek derdimiz kilo olsun canim yeter ki saglik olsun . arkadaslarin destegi duseriz elbet.
Evet cnmNasil besleniyorsunuz mimosa haricinde liste veren oldumu.bi baksam
menün harika canım her zamanki gibikızlar ben akşam yemekden sonra k v gile gidicem menümü şimdiden vereyim çok geç gelirde yazamazsam falan diye şimdiden vereyim
sabah
1 salatalık
1 domates
1 yeşil biber
3 zeytin
1 kk beyaz peynir
ara
yeşilçay
öğlen
salata
yoğurt
1 turp
ara
1 mandalina
akşam
4 yk ciğer
salata
3 yk yoğurt
su 3 lt oldu bugün içtimde içtim
70 dk tempolu yürüyüş
kv gilde çay içerim çok çok bişey yemem
bugünüde böyle kapatmış olurum kızlar çok öpt geldikten sonra yetişirsem yine yazarım
Menumu verıyım normalde duzenlı yerım ama bugun sgk işim vardı darma duman oldum saatlere dıkkat edemedım.
Maydanoz kuru yapıyorum bugun 6 gun olması lazım pek hafızam ıyı degıl :)
Sabah 11,12 arası 1 hurma ,2kayısı 1 ceviz
Ne ara ne öğle sokakta yemek istemedım
Akşam 4 ,5 arası 2 hamur ,patateslı yumurta 1 ince dilim kaşar
Akşam yemegını sımdı ocaga koydum gec saate kalır zaten canımda bişe istemıyor başım agrıyor tek şekerlı turk kahvesı içiyorum şuan yarmadan oncede su ve başka bıse ıçersem yazarım attıım adımı falan biraz yurumeyı düşünüyorum bakalım
bugün menün gayet iyi canım ben de dün sana derken bugün çiğköfteyi kendim götürdüm :)benita_ask canım hosgeldn Feyza bende..
Menumu verıyım bakalmm..
sabah 9 gıbı ıkı tane ıncır bı fıncan yesılcay bıraz cevız
10 gıbı bı tane haslanms yumurta zeytın peynır domates bı fıncan ıkısı bır arada
2 gıbı bı kase yogurt bıtane haslanms mısır
6 gıbı yarım tabak fasulye bıraz erıste bolca salata
gofret ve fındık ezmesi dışında menün gayet iyi canımKizceler bgn menum sonlara dogru kotu cozuttum bi ara:)
Sabh iki ceviz bi kac findik
Bi bardak sut
Ara
Iki kasik bulgur pilavi
Bi yumurta
Oglen
Kereviz corbasi
Firnda karnibahar
Doymadgmi hssednce bi cevz ve bi kac gndk daha yedim, bktn cnm tatli da istio uzerlerne findik ezmsi surdm brz brz
Ara
Salgam bi kac dilim
Aksam
Iki kasik kadar tavuk
Annmlere cay hzrlarkn yanina cikarttign gofretten iki tane yedim
menün sağlıklı ve güzel canım sporun da öyleBende yaziyim menimu
9:30 1 tbk menemen
2 dilim tbe
4 zeytin
12:30 1/2 paket form Kraker
14:30 1 kase musli
1/2 mandalina
18:00 salata
Yogurt
Az ispanak
Su:2
30 dk yuruyus
menünde kaymak dışında gözüme batan başka bir şey yok gayet iyi sporun da öyle canımSelam kizlar
Menum
sabah 1 dili ekmek bal azicij sut kaymagi
Ogle 4 kasik menemen,1 kase mercimekçorbası
ara 2 br sut yarim muz 5 6 tane balik kraker
aksam 19.00 1 tabak ispanak kavurma.bol yogurt
Spor olarak birazdan 2 mil leslie yapicam
su yatana kadar 2 lt olur.
kaç gündür cıs yemiyorsun canım hadi bugün olsun bakalım :)İSTE MENUMMM
KAHVALTİ 07.10
1 tb ekmegi 2 zeytin 1 kkb.peynir 1 h.yumurta
OGLE 14.30 1 kase arabasi corbasi (tavuklu corba)
1 tabak ta hamurundan yedim
SAAT15.00 ablamin d.gunuydu 4-5 catal y.pasta yedim
AKSAM 19.30 1 kase musli
SU 2 lt
bugün gayet sağlıklı olmuş canımBende bugünden menü yazmaya başlıyom
Akşam geç yediğim için sabah canım istemedi
Sonrasındada belki artılara faydası olur diye Pro yapmak istedim
9. 00- 3 ceviz, peynir
14.00 -hindi sote, ayran
18.00 hindi sote, ayran
Su 2 lt olur
menün güzel gözebatan bir şey yok canımMenumu yazim bugun dikkat edemedim arkadaslar
Sabah yogurt
2 gibi ceyrek doner ayran
Aksam yarim karniyarik 4 kasik yumurtali pazi kavurmasi
menün ve sporun gayet güzel canımMenu nu bildiriyorum biraz geç oldu:)
Sabah : saat 7 :30 da 2 dilim tb ekmeği
1 yumurta
1 biber
1 domates
3 zytin ..biraz dere otu
Öğle:12 de okuldaydım küçük bir sandiviç yedim yarım elma
Ara:saat 16.00 1 kaşık müsli ve aktiva yı karıştırarak yedim
Akşam :saat 18.30
1.5 kase çorba çok az ekmek ve büyük bir tabak haşlanmış brokoli yanına 4 kaşık yoğurt
Su:1.5 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Yazıyı okudum füsunum
İyi geceler tatlımKızlar ben yatar şarzım bitmek üzere şarza takıyım valla supersınız her dakıka aktıf ıyıkı tanıstık sabah gorusuruz ıyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?