💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

.

Çogunlukla pozıtıfım ne kadar zamanda olucak bılmıyorum ama olucak yavas vermek evet ıyı chnku bıraktıgım zaman bıle gerı almadım 3 ayda bacaklarım pek ıncelmedı o benı bıraz uzdu ister ıstemez kızıyorum kendıme nıye bu kadar kılo aldım ve dur demedım kendıme sımdıde ıste ugrasıyorum ama bakma karamsarım ara ara ama hemen moral bulurum hızkı duser hızlı kalkarım

menümü paylaşayım
sabah 10:00 tost ekmeğine yapılmış yağsız kaşarlı tost

öğlen 15:00 bir dürüm çiğ köfte ve ayran

akşam 5 tane yoğurtlu lahana sarması

bir kaç tane fırında kestane kestane zayıflatıyormuş bu arada 10 tanesi bir elmanın kalorisine eşitmiş

Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Stres her syin dusmani iste. Rahat ve sakin kalabilmek lazim ama insanoflunda nerdeee

Kuzum geçmiş pişmanlıklarımızı bi kenara bırakıyoruz
Çünkü burda pek çoğumuz defalarca verdik aldık
Ama bu sefer son kez verip tekrar almıcaz
Çünkü daha bilinçliyiz artık
Sende genelde kas çalışması yaptığın için kas oranın artmıştır
Oda kiloda fazla eksik göstermez

Basin sagolsun allah im geride kalanlara saglik versin seni anliyorum.benim babama da 15 y il oldu tek derdimiz kilo olsun canim yeter ki saglik olsun . arkadaslarin destegi duseriz elbet.

Emınmısın baktım sımdı 3 kestane 1 dılım ekmek yerıne gecer dıyor tanesı 25 kalorı

Bi yanlışlık var heralde cnm
Kestane fazla önerilmez

Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin. Stres her syin dusmani iste. Rahat ve sakin kalabilmek lazim ama insanoflunda nerdeee

Gamsız olmak lazım ama ben olamam malesef benıde boyle ıdare esıceksınız :)

Basin sagolsun allah im geride kalanlara saglik versin seni anliyorum.benim babama da 15 y il oldu tek derdimiz kilo olsun canim yeter ki saglik olsun . arkadaslarin destegi duseriz elbet.

İnadım ınattır karadenız ınadı var bende yolumuzdan donmıycez ama yavas ama hızlı verıcez dedıgın gıbı saglıgımız onemlı o yuZden bızım ıcın hayırlısı dıyelım

menün harika canım her zamanki gibi

sabah tan akşama kadar iyi dayanmışsın canım ama akşam patates ve hamur ikiside karbon olmuş
bugün menün gayet iyi canım ben de dün sana derken bugün çiğköfteyi kendim götürdüm :)
gofret ve fındık ezmesi dışında menün gayet iyi canım
[QUOTE ="helennur03, post: 43398490, member: 713511"]Merhaba arkadaşlar bugunki menum akşam pekte iyi gtmesede
Sabah
1 yumurta,2 tb ekmek,1tat.k.tahnpekmez,domatesalatalik,3zeytin,1çy b. Şekersiz çay
Ara ıncir badem
Oglen 2 tane yagsiz gevrek
Ara 1 kucuk havuç normal boyda armut
Aksam(((
Biraz salata, bol lahana sarmasi
2ltre su 500 kez ip atlama şimdide yesil çay vakti[/QUOTE]
bugün sen de benim gibi pek dikkat etmemişsin canım
Bende yaziyim menimu
9:30 1 tbk menemen
2 dilim tbe
4 zeytin

12:30 1/2 paket form Kraker

14:30 1 kase musli
1/2 mandalina

18:00 salata
Yogurt
Az ispanak
Su:2
30 dk yuruyus
menün sağlıklı ve güzel canım sporun da öyle
menünde kaymak dışında gözüme batan başka bir şey yok gayet iyi sporun da öyle canım
kaç gündür cıs yemiyorsun canım hadi bugün olsun bakalım :)

bugün gayet sağlıklı olmuş canım
Menumu yazim bugun dikkat edemedim arkadaslar
Sabah yogurt
2 gibi ceyrek doner ayran
Aksam yarim karniyarik 4 kasik yumurtali pazi kavurmasi
menün güzel gözebatan bir şey yok canım
menün ve sporun gayet güzel canım

Bugunku yediklerimi yazsam
Sabah:1 fincan kahve 4 tane ceviz ve birazcik kuru uzum ve ceyrek elma
Oglen:sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4 ince dilim sucuk) 1 domates,yarim salatalik,1 kase ev yogurdu.
Ara ogun derken temizlik yapmistim saat 5 aciktim ve 1 kase yogurt icine yarim avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Aksam:yemek yemeyim.
Misafirim gelecek ti caya bi kac dis tarhana, yarim avuc kuru uzum,4 tane kuru kayisi ve av cumul ortasi buyuklugunde batik ve kapattim yorum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…