Ozlemcim sporla yapiosun bu isi zaten. Fotografni da gordk cok fazlan yok. Basklrni bosver kndi hislerne odaklan:)Bana moral olsun bırı bana oyle seyler soyledıkı gercı bende lafını soyledım ama gıcık ıste bana kılo vermemıssın dedı halbukı o benı gormeyelı 4,5 kılo verdım ustumde asırı bol kat kat seyler var sınır oldum ınsanlar kendı kılolarını gormuyor laf atıyor ben bılelı kılon var versende alıraın gorende kac yıldır tanısıyoruz der ben hep şışmansam dolaptakı 38 benden kıyafetler kımın sonra özlem hıc bır lafın altında kalmıyosun gelde kal
Ozlemcim sporla yapiosun bu isi zaten. Fotografni da gordk cok fazlan yok. Basklrni bosver kndi hislerne odaklan:)
Çok şükür ben o yüzden şanslıyımBenım ust beden 38 oldu gecen gomlek aldım ama alt daha var
İnşallah. Azimliyim.Y
Başarılar cnm
Tabiki istedikten sonra neden olmasın
Tatlım öncelikle sen kendini farkedersin zatenHerkez sızıın gıbı destek olmuyor malesef sormadan yprum yapan cok kı ben sormadım zayıflamısmıyım dıye kı o foto 1 ay oldu belkı gectı sadece ınsanlar bu kadar arsız hadsız aman Allah herkeze akıl fıkır versın
Bugün gayet iyi olmuş cnmkızlar iyi akşamlar menümü paylaşayım ne zamandır ilk defa erken girebildim topiğe
menümü paylaşıp geçmişe bakayım 25 sayfa kadar geçmiş beni bekler
sabah 10.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1.5 kibrit kutusu kadar peynir
domates
akşam 17.30
6-7 kaşık kapuska yemeği
yoğurt
suyum 1.5 litre ancak olmuştur
Çalış seninde olsun güzellikCanm menulern cok saglikli cok imreniyorm gercekten
teşekkür ederim inşallah gider canımBugün gayet iyi olmuş cnm
Hemen fazlalıklar gider bence
Çok şükür ben o yüzden şanslıyım
Aldımmı tümden alıyom verirkende öyle oluyor
Şimdilik 40 -42 değişiyor kalıba göre
Önceden 50 bedenin dar geldiğini düşünürsem bu beden bile beni mutlu ediyor
Kuzum İstersen benimde resimlerime bakabilirsin
En günceli elimde tlf olan
En şişkosuda tukiz elbiseli orda 118 falandım
123 lük halimden resmim yok
Canm yalnz findik fistik ceviz bnlari aralara ekme, bu yaglar saglgn icn cok iyicanım ben daha önce 87 lerdeydim ama asıl sıkı diyete bu günlüğe yazmaya başladığımda başladım 3 hafta oldu yani ama öncesinde pek sıkmıyordum dr zayıflayınca doğal yolla hamile kalabilirsin deyince kemerleri sıktım canım tabiki doymuyorum ama nefsimi terbiye ediyorum bebeğim için gerekirse aç ta kalırım yeter ki rabbim nasip etsin sağlıklı din iman sahibi hayırlı olacak evlat nasip etsin canım
Kuzum nie serum hayrdir gcms olsbmenu verebılcek bısey yemedım bugun..
sabah hastanede 1 bardak cay
aksama kadar serumlar
eve gelınce cok az haslanms patates salatası yedım
suyumda 1 lıtre anca oldu spor yok ama hafta ıcınde tamamlamıstm sporumu
Selam tatlımSelam canim
Teşekkür ederim TatlımmmMaşallah süprr otesı Valla banada moral oldu
Teşekkür ederim Tatlımmm
Senin morale ihtiyacın yokki cnm
Maşallah şimdi bile benden zayıfsın
Neler yediğini içtiğini yazsaydında görseydikYemedim abur cubur cok mutluym
Kuzum nie serum hayrdir gcms olsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?